A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Üdvözletem ! Egy éve használom nagy megelégedettséggel a szolgáltatást . Most kaptam a "Gugli-tól" egy mailt ,miszerint tesztelték az oldalamat és nem mobil barát . A kérdésem : Ez az én hibámból adódik?Ha igen akkor mit tehetek hogy mobilról is elérhető használható legyen az oldalam ?
Hozzáadva (18.01.2015, 08:46) |
kaqkk,
Szia, Gratulálunk a honlapodhoz.Ahhoz,hogy "mobilbarát" legyen a honlapod kinézete,responsive kódolásból kellene állnia.Ezt elérheted úgy is,ha az új responsive sablonok közül választasz a vezpultban. Ajánlom figyelmedbe: http://forum.ucoz.hu/forum/2-628-1#12332 Sok sikert kívánunk. |
EniG, tudnál adni egy képernyőképet is?
|
A képek, amit kértél. Nem tudok rákattintani a vizuális szerkesztőre és a közösségi megosztó sem így nézett ki. Amúgy itt a blog modulban, nem látszódik az admin panel sem. A főoldalon igen, de se a blog modulban, se a cikkek katalógusában nem.
Csatolmányok:
9048999.jpg
(29.9 Kb)
·
2078258.jpg
(45.4 Kb)
|
EniG, a probléma az, hogy ehelyett:
Kód <![endif]--> bizonyos sablonokban ez jelenik meg: Kód <?[endif]--?> és ez így kommentként veszi a rendszer szkriptjeit, így azok nem lépnek érvénybe. Én a Gyors-cserével amennyit tudtam, lecseréltem, de ha valahol még ezt a problémát tapasztalod, cseréld ki manuálisan a második kódot az elsőre. |
BDdragon, üdvözlünk! Mire gondolsz pontosabban? Azt akarod mondani, hogy szeretnéd, ha az adatlap új böngészőlapon nyíljon? Ehhez menj a Vezérlőpult » Felhasználók » Modul beállításai oldalra, majd a Felhasználó személyes oldalának megnyitása opcióban válaszd ki az Új ablakban (egyszerű) - http://screencast.com/t/bacWh5m2t4 - elemet, majd végül kattints a Mentés gombra.
Utóirat: Legközelebb megkérnélek, hogy a helyes témában posztolj, vagy ha nem vagy biztos, melyik témában kell posztolnod, hozz létre egy új témát. |
BDdragon, a rendszert könnyű használni, de ha valami mégsem teljesen érthető, kérdezz bátran ezen a fórumon
Szeretnék érdeklődni az iránt, hogy sikerült-e megoldanod az általad kért műveletet? |
Ez alatt mit is értesz pontosabban? Mert abból kiindulva, hogy "border" (szegély) nem nagyon jutok messzire |
Sziasztok. Nekem a GYIK-al lenne problémám. Létrehoztam egy kategóriát benne egy cikket de ha a menüre megyek nem jelenít meg semmit. A jogosultságok jók mert
Idézet GYIK olvasása - [Felhasználók, Tagok, Barátok, Moderátorok, Adminisztrátorok, Vendégek] Új bejegyzések hozzáadása - [Felhasználók, Tagok, Barátok, Moderátorok, Adminisztrátorok, Vendégek] Bejegyzések értékelésének mutatása - [Felhasználók, Tagok, Barátok, Moderátorok, Adminisztrátorok, Vendégek] Bejegyzések értékelése - [Felhasználók, Tagok, Barátok, Moderátorok, Adminisztrátorok, Vendégek] Ha egy bejegyzést vagy kategóriát szeretnék szerkeszteni ezt írja 404 - The page does not seem to exist! Ezt a linket dobja be ha szerkeszteni akarom: Kód http://oldalam.ucoz.hu//0-0-1-5-1 http://www.cms-center.ucoz.hu - tartalomkezelő rendszerek birodalma
|
| |||