A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Sziasztok!
Adminisztrátor vagyok a jatekok.ucoz.com weboldalon (nem a tulajdonos) és egy olyan problémába ütköztem, hogy a fórumba való posztolás nem mindig engedélyezett. Eddig Moderátor voltam, de éppen emiatt a probléma miatt tett át a tulaj az Admin csoportba. A probléma pedig az lenne, hogy amikor elkészítem a témát, megformázom, képeket beillesztem stb. és rákattintok a Létrehozom a témát gombra, akkor tölt-tölt, majd visszairányít a szerkesztőbe, melynek a felső sávjában megjelenik egy piros "Belépés megtagadva" felirat. Ötletünk sincs a tulajjal, hogy mitől lehet ez a probléma, mert nála nem fordul elő. Több böngészőt próbáltam, cache ürítés is megvolt, IP-cím rejtés is volt, stb. Szóval már nagyjából minden megvolt. A főoldalon lévő Cikkek részlegben pedig semmi ilyen gond nincsen. Ott bármikor tudok posztolni anélkül, hogy ilyen problémába ütköznék Szerintetek ez mitől lehet? Köszönöm előre is a válaszokat. |
KOCZKAHUN, kérlek, mutass egy képernyőképet a hibáról.
|
KOCZKAHUN, kérlek, lépj ki a fiókodból, majd kérj jelszóemlékeztetőt itt: https://uid.me/remind_pass
Az új adatokat használva mindennek megfelelően kell működnie. Az üzenetet szerkesztette bigblog - Csütörtök, 2017.09.07, 11:19
|
bigblog, miféle új adatok?
Kértem jelszó-emlékeztetőt, majd a linkre kattintva megjelent a belépési és a webtop jelszavam. Új adatokat nem kaptam. Vagy esetleg történtek módosítások a fiókomban? Üdv, KOCZKAHUN Hozzáadva (2017.09.11, 14:08) bigblog, miféle új adatok? Kértem jelszó-emlékeztetőt, majd a linkre kattintva megjelent a belépési és a webtop jelszavam. Új adatokat nem kaptam. Vagy esetleg történtek módosítások a fiókomban? Üdv, KOCZKAHUN Ui: A probléma továbbra is fennáll! |
KOCZKAHUN, ha a probléma továbbra is fennáll, próbálj meg beállítani egy új jelszót a uid.me oldalon.
Az üzenetet szerkesztette bigblog - Hétfő, 2017.09.18, 20:36
|
KOCZKAHUN, telepítettél az utóbbi időben bármilyen szkriptet is a honlapodra?
|
Segítséget kérek
Létrehoztam egy web odlalt (hagyomanyorzok.ucoz.hu) Vendég felületen a főoldalra írt információk nem jelennek meg, csak ha már regisztráltál. Regisztráció után bármelyik titulusnál létszik, de vengéként nem. A Főoldal szerkesztésekor a csoportok hozzáfétrésénél minden pipa bennevan. Ha a vendég elől a pipát kiveszem, akkor a web oldal a "vengédek nem látogathatják az oldalt" felirat jelenik meg. Mit kell beálíltanom, hogy a főoldalra írt szöveg vendég felületen megjelenjen. Amennyiben rossz helyre írtam be a kérésemet, úgy kérek segítséfget, hogy hova rakjam be. |
Tancos, HTML kód szerkesztő üzemmódban szerkeszd az oldalt, és rakd a kívánt információt az
Kód <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?> kód elé. |
Üdvözlet!
Az alábbi e-mailt kaptam a domain név regisztátortól! Kedves Ügyfelünk! A lagzizso.hu domain név szolgáltatását nem érintő, adminisztratív változásokkal kapcsolatban kérnénk szíves segítségét az alábbiakban: Cégünk 2015-ben .hu domain regisztrátor lett, így az ügyfeleink korábban tőlünk rendelt .hu domain neveit azok meghosszabbítása során eddigi regisztrátor partnerünktől átkérjük a saját fenntartásunk alá. Ebben a folyamatban, a legtöbb esetben az ügyfeleink nem kell részt venniük, azonban az Ön este ez alól kivételt képez, mivel a lagzizso.hu domain név névszerverei nem hozzánk mutatnak. A .hu domain nevek átregisztrációjának egyik feltétele, hogy egy technikai ellenőrzés hibamentesen fusson le. A technikai ellenőrzés jelen esetben hibát ad: M-GREET -I- [lagzizso.hu] Domi version 20170905 at 2017-12-20.12:21 M-STA -I- [lagzizso.hu] Starting from: ns2.ucoz.net M-NADD -I- [lagzizso.hu] NS addr: 213.174.157.200 M-PRIF -E- [lagzizso.hu] Cannot get domain data (213.174.157.200 ns2.ucoz.net) A fentiek értelmében kérem ellenőrizze a névszerver beállítását, hogy ez a technikai ellenőrzés rendben lefuthasson és az átregisztráció sikeres legyen. |
Sziasztok!
A héten végre elkészítettem az oldalamat. Pár napja feladtam hirdetéseket 1-2 oldalon, hogy népszerűsíthessem az oldalamat. Ma az fogad, hogy Cheating counters, auto surfing okra hivatkozva letiltották az oldalamat. Mit csináljak, hogy fel legyen oldva a tiltás? Arról nem is beszélve, hogy nem használtam sem cheating counters, sem auto surfing oldalakat, szóval nem értem miért lett tiltva az oldalam. Más ucozos oldalakat is láttam hirdetni az adott weboldalalkon, akkor miért az én oldalam kap csak tiltást? |
| |||