A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Sziasztok! Már ez a 3. napja, hogy nem enged belépni az oldalamra: http://sims2-3fashion.ucoz.hu/
Szerda reggel még jó volt, azonban a barátnőmmel közösen szerkesztjük az oldalt és írt nekem, hogy megváltoztattam a jelszavam, vagy miért nem engedi be, mert hibás jelszót ír ki! https://i.imgur.com/qGydpmy.png Megnéztem én is, de nekem csak a folytatásra kellett kattintanom mert meg volt jegyezve a jelszavam és email címem. Töröltem hát a böngészési előzményeimet, hogy nekem is újra be kelljen írnom, de utána már engem sem engedett belépni sem az oldalra, sem a vezérlőpultba. Nagyon aggaszt már így a 3. napon, hiszen több helyre is írtam az ucoznak segítséget sehol nem kaptam választ, hibabejelentés, egy adminisztrátornak üzenetben, facebookon vissza írtak de segíteni nem tudtak, utána már vissza se írtak.. A jelszót 1000%, hogy jól írom be, mégis azt írja, hogy hibás jelszó. Már 6 éve megvan ez az oldalam és napi szinten szerkesztem mert sok látogatóm van. Kérem valakit, hogy segítsen, mitől lehet ez? Telefonról ugye be tudok lépni https://i.imgur.com/Ge5pEGR.jpg a vezérlőpultba és az oldalamra, de csak mert ott is a folytatásra kell kattintanom mert meg van jegyezve a jelszó és az email cím. Már regisztráltam tegnap a saját oldalamra, telefonról beraktam magam adminisztrátornak, így ma tudtam frissíteni az oldalam tartalmát de vezérlőpult nélkül mert oda nem enged be, de ez nem is megoldás.. Kérem valakit, hogy segítsen.. |
| |||