| Hibajelentés, segítségkérés | 
|  | 
| 

raziel70 

Üzenetek: 1083 

Üzenet # 1 |
 18:22
 2011.04.08 
 Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:     sablon visszaállítása, esetleg új kinézet beállítása (javasolt mindenképp egy biztonsági mentés és egy másodlagos honlap, ahol próbálkozol)  a böngésző gyorsítótár kiürítése, (javasolt külső "takarító" program használata pl. a CCleaner)  egy pár órás várakozási idő is jót tehet,  másik gépen, másik böngészővel való próba  a probléma esetleges válaszának keresése a Fórumon, (használd a keresőket, illetve több oldalról közelítsd meg a dolgot, próbáld több kulcsszóval is!)  és ha végképp nem megy a dolog, akkor ebben a topikban tedd fel a kérdésedet.    A segítség ilyen esetben nem garantált, mivel Mi is csak felhasználója vagyunk a rendszernek, ilyen szinten már nem férünk hozzá a dolgokhoz.   Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz.   Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod!

Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?"
 Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál!
 Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása.

Az Általános tájékoztatóban  leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet  az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt!   Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod.   Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni.  A segítségkérés általános alapfeltételei  Minden hozzászólásodban add meg a honlapod elérhetőségét (legegyszerűbb, ha az adataid szerkesztésénél adod meg, vagy tedd be aláírásnak) Értelmes szöveget írj, ne használj szakzsargont, rövidítéseket és szlenget.  Ne idegeskedj és ne légy türelmetlen! A türelem nagy erény és mindig segít! Ne szídd a rendszert, mert a rendszer jó! Mindenki más tudja használni, így a hiba oka leginkább Tőled ered! Magyar fórumon vagy, ahol a segítséget is magyarul kapod! Ne a fejléc, vagy egyes dizájn elemek legyenek az elsők, vagy a legfontosabbak! Olyan honlaposoknak akiknek az oldalán még semmi munka nem látszik, nem segítünk ilyen témában! Amint látjuk, hogy tettél valamit a honlapodért (feltöltötted tartalommal, cikkekkel, stb...), jön a segítség! Ne kérj segítséget lezárt honlapra, vendégek elől lezárt területere! Amíg a gondodat megoldjuk, addig tedd szabaddá az utat! Előfordulhat, hogy kérünk belépési jelszót az admin felültetedre. Saját érdekedben ne tagadd meg ezt a kérést, különben nem biztos, hogy fogunk tudni segíteni! (ne a fórum oldalaira írd ki a jelszót, hanem privát úton fogjuk kérni!!!!)
Ha segítséget kérsz a fórumon, ne írd bele hogy pl. "A válaszokat erre az email címre küldjétek el". Az ilyen hozzászólást azonnal töröljük! Ez egy fórum, nem levelező oldal, vagy kliens. Neked kell a segítség, ne várd el a másiktól, hogy ugráljon Neked!
Ha segítséget kérsz a fórumon, ne kelljen a válaszodra napokat várni! Ha nem tudsz online maradni, vagy 1-2 napon belül válaszolni, akkor ne is kérdezz! Ha kérünk valamit, vagy kérdezünk valamit, akkor a Te érdeked is, hogy teljesítsd a kérést, válaszolj a feltett kérdésre! A Fórumon nincs büntetés. Mi sem büntetünk senkit és elvárjuk, hogy Te se büntesd azt, akitől a segítséget várod! Ha problémád van valakivel, intézd el vele privátban! Viszonyulj úgy ehhez a dologhoz, hogy itt mindenki ingyenesen van. A segítők is a szabad idejüket áldozzák rád!!! Hagyd el a felesleges formázásokat! Lehet, te "úgy szoktál írni", de hidd el, akkor is meglátjuk a kérdésedet, ha NEM így írsz folyamatosan.  Ezeket a dolgokat nem kötelező betartani! De akkor majd a segítség is olyan lesz, amilyen a kérdést feltevő hozzáállása!

Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk. Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget!
 | 
| 

Attila 

Üzenetek: 414 

Üzenet # 16 |
 01:20
 2011.10.23 
 Sylar00, add meg az ügyfélszolgálatnak a következő válaszokat: http://forum.ucoz.hu/forum/3-12-1

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu  http://centr.oc.hu | 
| 

Donkyking 

Üzenetek: 2 

Üzenet # 17 |
 10:02
 2011.10.24 
 Kedves Attila! 
 Nagyon koszonom a segitseged!
 Szep napot!
 | 
| 

Goodman 

Üzenetek: 1 

Üzenet # 18 |
 10:12
 2011.11.10 
 Sziasztok. 
 Remélem jó helyre írók.
 Szeretnék egy számításokat végző táblázatot tenni az oldalamra csak sehogy sem tudom beilleszteni, hogy működjön is.
 A táblázatot google docs-al ill. LibreOffice-al készítettem.
 Ha van más táblázat készítő az is jó.

Köszönöm előre is a válaszokat.
 | 
| 

DaveedBrown 

Üzenetek: 683 

Üzenet # 19 |
 17:46
 2011.11.10 
 Goodman, figyeld csak: http://forum.ucoz.hu/forum/20-34-1 Magadtól is megtaláltad volna, ha használod a keresőt, ezt leszel szíves legközelebb megtenni

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.     | 
| 

Üzenet # 20 |
 11:39
 2012.02.07 
 Sziasztok lenne egy problémán. Az oldalamon megjelent egy nem kívánatos reklám. El tudom esetleg tüntetni valahogy? A honlapom címe: http://www.bbhlodge.ucoz.hu Üdv: Márk
 | 
| 

loter1 

Üzenetek: 3 

Üzenet # 21 |
 11:46
 2012.02.07 
 Quote (BigBuckHunter) Sziasztok lenne egy problémán. Az oldalamon megjelent egy nem kívánatos reklám. El tudom esetleg tüntetni valahogy? A honlapom címe: http://www.bbhlodge.ucoz.hu Üdv: Márk
 Nekem is ez a problémám. www.webjatekok.ucoz.hu
 | 
| 

Üzenet # 22 |
 12:50
 2012.02.07 
 De mi a reklám valami vicc? Egyik napról a másikra szinte az összes ucoz-os honlapon megtalálható? Ki találta ezt ki?

| 
| 

loter1 

Üzenet # 23 |
 13:21
 2012.02.07 
 Ezzel tönkreteszik a hírnevüket is... elcsúnyítja az egész oldalt!

| 
| 

Locky 

A fórum moderátora Üzenetek: 652 

Üzenet # 24 |
 14:03
 2012.02.07 
 Mindenkinek aki a reklámmal panaszkodik. 
 Én 1 valamire probálok gondolni, ami talán az, hogy tesztelik a régi reklám módszer müködését (nem tudok minden kérdésre magamban sem válaszolni.)
 Azért nemgondolom hogy ez lesz majd a reklám mert ez nem reklám hanem oldaltakarás.
   De én perpill nemgondolom hogy átmenne az uCoz a *mp.hu-ra (direkt kicsillagoztam az elejét). Mert ott szókás reklámokat szórni és betelíteni a weblapot.

Ha megnézitek felső reklámcsíkotok már nincs.
 | 
| 

DaveedBrown 

Üzenetek: 683 

Üzenet # 25 |
 14:19
 2012.02.07 
 Egy kék színű "Create free site" gomb? Nagy ügy. A felső sáv helyett van. Szvsz ez még mindig kulturáltabb, mint a felső csík.

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.     | 
| 

Locky 

A fórum moderátora Üzenetek: 652 

Üzenet # 26 |
 14:53
 2012.02.07 
 DaveedBrown, olvasd a másik témát, ahova raktam a képet. Nem úgyanarról beszélünk...

| 
| 

Raidon 

Üzenetek: 125 

Üzenet # 27 |
 14:58
 2012.02.07 
 Ohh most látom csak hogy írtál ide Locky, a reklámmal kapcsolatban. Hát érdekes amit írtál. A felső csíkot meg észre se vettem hogy már nem jelenik meg...     
 | 
| 

loter1 

Üzenet # 28 |
 15:13
 2012.02.08 | 
| 

drhflany 

Üzenetek: 110 

Üzenet # 29 |
 21:53