Üzenet # 1 | 11:11
Üdvözlünk a uCoz közösségi fórumon!


Ezt a fórumot a honlapszerkesztésben felmerülő kérdések megválaszolására hoztuk létre. A fórumunkon elfogadott társalgási stílus a tegezési forma, így a továbbiakban kérem fogadja el munkatársaink és felhasználóink segítségét ebben a formában, vagy bátran tegye fel kérdését.
A kérdéseket szigorúan - csak, a kérdésnek megfelelő témában lehet feltenni.


Bármilyen probléma előtt kérlek nézd át a fórumot, lehet, hogy megtalálod kérdésedre a választ.
EZT A TÉMÁT MINDENKÉPPEN FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG!

Használd a Keresés 1! funkciót, minden hozzászólás előtt! Egész szavakkal a hozzászólások szövegében is keres.
A másik kereső, csak a címszavakban, de szórészekben is keres: Keresés 2!

- a keresés az oldal felső részében található.
Ha a keresés eredménytelen, az nem jelenti azt, hogy nincs olyan kulcsszó a fórumban, NÉZD ÁT A FÓRUMOT! A keresés funkciót legeredményesebben úgy használhatjuk, hogy csak egy kulcsszóra, vagy egy kulcsszónak csak egy részletére keresünk rá, pl., ha valaki elfelejtette a választ a titkos kérdésre és ezzel kapcsolatos témát szeretne találni a fórumon, akkor elég csak annyit beírni a keresőmezőbe, hogy titk, ha képekkel kapcsolatos témát keres, akkor elég annyi, hogy kép, és így tovább.

Ne ismételjünk témát, és kérdéseket, az ismételt kérdések és témák értesítés nélküli törlésre kerülnek.
Ne szemeteld tele a fórumot mindenféle semmitmondó beszólásokkal. A fórum lényege leginkább a problémamegoldás, mintsem csevegő oldal.

Egy topikba csak az odavaló kérdést írd!
Egy hozzászólásban csak egy kérdést tegyél fel!


Új téma létrehozásánál a téma elnevezésében tükrözze a kérdést.

MIELŐTT KÉRDEZNÉL - LÉGYSZíVES KÉTSZER OLVASD ÁT A FÓRUMOT, ELKÉPZELHETŐ, HOGY A VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE MÁR MEGTALÁLHATÓ A FÓRUMBAN!

A kérdéseknél célszerű beírni saját, uCozban létrehozott honlapod url címét, és a sablonod számát, így könnyebben tudunk segíteni. Ha az oldaladon be van kapcsolva az oldal inaktivitása, nem sokat érünk az oldal elérhetőségével. A kérdésedet kívülálló részére is érthetően tedd fel, képzeld magad annak a helyébe, akitől a választ várod, mert ő az, aki nem látja még a honlapodat, aki nem lát bele a fejedbe, és nem tudja kitalálni a gondolataidat, még távolról sem.
Bőven, több mondatból álljon a kérdésed, a problémádat fejtsd ki érthető módon, ne takarékoskodj a szavakkal.
Mellőzzük az egy-két szavas hozzászólásokat. A fórum célja, hogy mindenki a lehető leghamarabb megtalálja a választ a kérdésére, az egy két-szavas üzenetek csak az olvasási időt növelik.
A Köszönöm üzenet helyett javaslom a Hírnév emelését :)

Nem árt, ha az adatlapodon az Adatok változtatása részben megadod a honlapod címét az erre vonatkozó sorban, és/vagy aláírásként!
Ez egyrészt egy kis ingyen reklám, másrészt a segítők is hamarabb fel tudnak lépni az oldaladra, így gyorsabb az "ügyintézés" is.
Egy alapfeltétel ilyen jellegű kéréseknél, hogy az oldalad legyen nyilvános! Csak admin belépési oldallal nem sokra megyünk.

Minden fórumozónak javasolt a Bemutatkozás ITT, továbbá javasoljuk honlapjának bemutatását ITT

Mindenkinek HASZNOS, ha a fórumozás előtt átolvassa a gyakran ismételt kérdéseket és válaszokat ITT!

$1 - Erre kérlek mindenképp figyelj! Ha kérdésed van, mellékeld az oldalad elérését, esetleg a sablonod számát, és ami a legfontosabb a segítség idején ne legyen karbantartás alatt az oldalad, hiszen úgy nem tudunk segíteni, ami következtében nem kapsz választ a kérdésedre!

$2 - Ha írsz egy kérdést, és a következőkben kapsz rá egy választ kérlek NE KÖSZÖND MEG, hanem használd a "Hírnév" vagy a "Kitüntetések" funkcíót! Hiszen a semmitmondó hozzászolások rontanak a fórum átláthatóságán! Ha az adott válasz nem volt kielégítő, abban az esetben írd le részletesebben a problémád.

Kérjük az Üzenet bejelentését csak akkor használd, ha valami sértő tartalmat találsz! Feleslegesen ne jelentsd, hiszen a feleslegesen jelentett üzenetekre nem szokásunk válaszolni!

Ismerd meg a Fórum szabályzatát ITT!