Hibajelentés, segítségkérés
|
|
raziel70
Üzenetek: 1083
Üzenet # 1 |
18:22
2011.04.08
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása: - sablon visszaállítása, esetleg új kinézet beállítása (javasolt mindenképp egy biztonsági mentés és egy másodlagos honlap, ahol próbálkozol)
- a böngésző gyorsítótár kiürítése, (javasolt külső "takarító" program használata pl. a CCleaner)
- egy pár órás várakozási idő is jót tehet,
- másik gépen, másik böngészővel való próba
- a probléma esetleges válaszának keresése a Fórumon, (használd a keresőket, illetve több oldalról közelítsd meg a dolgot, próbáld több kulcsszóval is!)
- és ha végképp nem megy a dolog, akkor ebben a topikban tedd fel a kérdésedet.
A segítség ilyen esetben nem garantált, mivel Mi is csak felhasználója vagyunk a rendszernek, ilyen szinten már nem férünk hozzá a dolgokhoz. Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod!
Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása.
Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei - Minden hozzászólásodban add meg a honlapod elérhetőségét (legegyszerűbb, ha az adataid szerkesztésénél adod meg, vagy tedd be aláírásnak)
- Értelmes szöveget írj, ne használj szakzsargont, rövidítéseket és szlenget.
- Ne idegeskedj és ne légy türelmetlen! A türelem nagy erény és mindig segít!
- Ne szídd a rendszert, mert a rendszer jó! Mindenki más tudja használni, így a hiba oka leginkább Tőled ered!
- Magyar fórumon vagy, ahol a segítséget is magyarul kapod!
- Ne a fejléc, vagy egyes dizájn elemek legyenek az elsők, vagy a legfontosabbak! Olyan honlaposoknak akiknek az oldalán még semmi munka nem látszik, nem segítünk ilyen témában! Amint látjuk, hogy tettél valamit a honlapodért (feltöltötted tartalommal, cikkekkel, stb...), jön a segítség!
- Ne kérj segítséget lezárt honlapra, vendégek elől lezárt területere! Amíg a gondodat megoldjuk, addig tedd szabaddá az utat!
Előfordulhat, hogy kérünk belépési jelszót az admin felültetedre. Saját érdekedben ne tagadd meg ezt a kérést, különben nem biztos, hogy fogunk tudni segíteni! (ne a fórum oldalaira írd ki a jelszót, hanem privát úton fogjuk kérni!!!!) - Ha segítséget kérsz a fórumon, ne írd bele hogy pl. "A válaszokat erre az email címre küldjétek el".
Az ilyen hozzászólást azonnal töröljük! Ez egy fórum, nem levelező oldal, vagy kliens. Neked kell a segítség, ne várd el a másiktól, hogy ugráljon Neked! - Ha segítséget kérsz a fórumon, ne kelljen a válaszodra napokat várni! Ha nem tudsz online maradni, vagy 1-2 napon belül válaszolni, akkor ne is kérdezz!
- Ha kérünk valamit, vagy kérdezünk valamit, akkor a Te érdeked is, hogy teljesítsd a kérést, válaszolj a feltett kérdésre!
- A Fórumon nincs büntetés. Mi sem büntetünk senkit és elvárjuk, hogy Te se büntesd azt, akitől a segítséget várod! Ha problémád van valakivel, intézd el vele privátban! Viszonyulj úgy ehhez a dologhoz, hogy itt mindenki ingyenesen van. A segítők is a szabad idejüket áldozzák rád!!!
- Hagyd el a felesleges formázásokat! Lehet, te "úgy szoktál írni", de hidd el, akkor is meglátjuk a kérdésedet, ha NEM így írsz folyamatosan. Ezeket a dolgokat nem kötelező betartani! De akkor majd a segítség is olyan lesz, amilyen a kérdést feltevő hozzáállása!
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk. Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget!
|
bigblog
Üzenetek: 1665
Üzenet # 271 |
00:07
2017.03.16
Yosi6523, válaszoltam a privát üzenetedre.
|
István1396
Üzenetek: 63
Üzenet # 272 |
10:34
2017.04.17
Az oldalamon ha a keresőbe beírom a bejegyzés címét nem ad találatot hogy lehet ezt kijavítani?
|
bigblog
Üzenet # 273 |
15:25
2017.04.18
István1396, válaszoltam a privát üzentedre.
|
István1396
Üzenetek: 63
Üzenet # 274 |
16:02
2017.04.25
Ez miért jelenik meg így? Minden bejegyzés kihúzva van az újak nem! kép
Megoldva.
Az üzenetet szerkesztette bigblog - Hétfő, 2017.05.01, 12:04
|
Levin
Üzenetek: 162
Üzenet # 275 |
13:56
2017.07.13
Idézet István1396 ( ) Az oldalamon ha a keresőbe beírom a bejegyzés címét nem ad találatot hogy lehet ezt kijavítani?
Sajnos en egy ideje nálam is így van (http://zenekucko.ucoz.com) Nagyon kellemetlen. Nem lehetne valahogy visszaállítani a régi állapotot?Hozzáadva (2017.07.13, 13:56) --------------------------------------------- Most tényleg nagy segítségre van szükségem. Nyakamba ugrottak a jogvédők, és mielőtt az Ucoz blokkolná a blogomat, szeretnék mindent kimenteni róla. De ez sok idő. Van arra lehetőség, hogy én magam tegyem a munkák idejére elérhetetlenné az oldalamat? És ha van, mit kell tennem?
|
bigblog
Üzenet # 276 |
17:54
2017.07.14
Levin, válaszoltunk az Ügyfélszolgálathoz írt leveledre.
|
Üzenet # 277 |
12:09
2017.07.19
Hello! Egy kis segítségre lenne szükségem,nem tudok bejelentkezni sem az ucozos oldalamra,de még ide sem, a google-s profilom és a facebookos belépési probálkozásom-ra is szerver hibát ír ki,van valami ötlet esetleg mi tévő legyek ilyenkor? elég régóta bejelentkezve voltam,tehát ez kb 2 napja van előtte nem nagyon próbálkoztam mert mindig bejelentkezve maradtam már nem is emlékszem mióta,de most akárhogy próbálok belépni szerver hiba,próbálkozzon később.... ? előre is köszi a segítséget!
|
bigblog
Üzenet # 278 |
09:42
2017.07.20
kissandras000, tudnál küldeni egy képernyőképet a hibáról?
|
Üzenet # 279 |
15:56
2017.07.20
Igen,köszi.... megnéztem hirtelen explorer alatt is,de ugyan ez....
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=711K_pkiv_g_s2.png
Hozzáadva (2017.07.20, 15:30) --------------------------------------------- Na,megjavult... annyi volt,hogy töröltem a sütiket,meg a gyorsítótárat stb,és helyreállt.... mondjuk akkor kezdhettem volna rögtön ezzel csak hírtelen kétségbe estem,pár nap után hogy még mindig,Na szupi.. köszi akkor,tárgytalan! Hozzáadva (2017.07.20, 15:34) --------------------------------------------- Hát és mégseeem!!! nem még mindig nem jó,hiába hogy most már beadja a bejelentkezést,ha bejelentkezek valóban akkor is ugyan úgy szerverhibát ír ki,nem tudom miez.... Hozzáadva (2017.07.20, 15:56) --------------------------------------------- na most ezzel (http://forum.ucoz.hu/forum/25-873-1) a megoldással megpróbálkoztam,és átmenetileg segített valamennyire,hogy legalább ameddig nem működik normálisan átmenetileg legalább tudom szerkeszteni a weboldalam de fontos lenne hogy azért működjön rendesen is,most találkoztam ezzel a hibával először egyébként,mint írtam korábban is előtte jó sokáig bejelentkezve voltam már...
|
bigblog
Üzenet # 280 |
08:58
2017.07.23
kissandras000, értesíts, ha a hiba megint előfordul.
|
Üzenet # 281 |
10:04
2017.07.23
a hiba még most is fent áll,tehát nem tudok még mindig belépni azóta sem,ezt amit írtam félmegoldás átmenetileg segít de fontos lenne hogy be tudjak lépni,de még mindig nem engedi!
|
bigblog
Üzenet # 282 |
19:35
2017.07.24
kissandras000, menj erre az oldalra: https://uid.me/remind_pass és kérj jelszóemlékeztetőt. Miután ezt megtetted, lépj be a uCoz.hu oldalára és töltsd ki a megjelenő mezőket.
|
Üzenet # 283 |
10:41
2017.07.28
sajnos nem küldi meg a jelszó emlékeztetőt! Hozzáadva (2017.07.28, 10:33) --------------------------------------------- De nem az a probléma hogy elfelejtettem a jelszavam,a vezérlőpult az okés oda be tudok lépni,de az oldalamra nem tudok,mert mikor be akarok jelentkezni a szerverhibát írja ki,googleval szeretnék bejelentkezni,de a facebookos bejelentkezésre is azt írja be sem adja a bejelentkező felűletett hanem egyből hogy rámegyek szerverhiba,ahogy a képen is látszik amit küldtem,ha törlöm a sütiket és a gyorsitótárat akkor beadja a bejelentkező felűletet,de miután rámegyek hogy bejelentkezés akkor ugyan úgy szerverhiba! Sőt ahogy írtam,ide sem enged ugyan úgy belépni... Hozzáadva (2017.07.28, 10:41) --------------------------------------------- ez a profilom amiről most írok ezt pár hete csinátam,mikor láttam hogy nem enged belépni tehát ezt csak azért csináltam hogy tudjam jelezni a hibát.. de most ezt nem tudom milyen felűletről csináltam már nem emlékszem de ez volt az egyetlen amiről elfogadta és tudtam regisztrálni... mert szerverhiba,mindenhol szerverhiba...
|
Levin
Üzenetek: 162
Üzenet # 284 |
10:16
2017.07.29
Idézet bigblog ( ) Levin, válaszoltunk az Ügyfélszolgálathoz írt leveledre.
Kedves bigblog, ez igaz.
Úgy jártam el, ahogy a válaszban leírtátok. Viszont most nem tudok belépni adminisztrátorként sem.
Ez nem igazán tisztességes eljárás.
Az üzenetet szerkesztette Levin - Szombat, 2017.07.29, 10:24
|
bigblog
Üzenet # 285 |
10:18
2017.07.30
kissandras000, a hibát továbbítottam. A legbiztosabb megoldás létrehozni egy új uID fiókot (nem közösségi hálózaton keresztül) és azzal belépni az oldalra, majd azt az Adminisztrátorok csoportba áthelyezni.
Levin, kérlek küldj egy képet a megjelenő hibáról. Biztos a uID profilod jelszavát írod be és nem a Vezérlőpult jelszavát?
|