|
uCoz közösség Általános információk A uCoz rendszer frissítései és hirdetései A 2014-es év frissítései (Összefoglaló) |
A 2014-es év frissítései |
Amint azt már észrevehettétek, a 2014-es év utolsó 6 hónapjában a rendszer rengeteg frissítést és új funkciót kapott, amelyeket most az alábbiakban összefoglaljuk: 1. Ennek az évnek a 6. frissítésének keretén belül kép-vízjeleket is használhatnak a prémium felhasználóink. Ez az opció igencsak hasznos a szerzői jogok védelmét illetően, például saját designok, képek esetében. 2. A csapat folytatta a Fórum modul fejlesztését, a tavasz vége felé megérkezett a 7. frissítés, avagy az al-fórumok létrehozásának lehetősége. 3. A nyár eleje ugyanolyan értékrendű innovációkkal érkezett, melyet a közösségi hálózatokon történő hozzászólás és spam-szűrő funkcióknak köszönhetünk, melyekről részletesebb információt a 8. frissítés hordoz. 4. Mivelhogy a spam egy nagyon kényes dolognak tekinthető az internet világában, főleg a weboldalszerkesztő rendszerek esetében, a 9. frissítés a spam tartalmak eltávolítását és teljes irányítását hordozza magával. További információk itt olvashatók. 5. A bloggerek, újságírók és más véleményezők számára igencsak jelentős szerepet játszik a weboldalra hozzáadott anyag-közzététel dátumának és idejének meghatározása, időzítése. Így, a bejegyzések közzétételének időzítése a 10. frissítés témája. 6. A 11. frissítés keretén belül az előbb megjelent közösségi hálózatokon történő hozzászólás és a Webáruház modul fontos frissítései és bug-fixei említhetőek. 7. Mivelhogy a 12. frissítés jelenleg csak az orosz nyelvet beszélők számára érhető el, bemutatjuk az év "szerencsés" frissítését, avagy a 13. frissítést. A frissítés keretén belül a közösségi hálózatokon keresztül történő regisztráció és a regisztrációs mezők személyre szabása említhető. Íme, termékeny év elé néztünk, de ne aggódjatok, a frissítések sorozata tovább folytatódik, és hamarosan még újabb funkciók válnak majd elérhetővé! Kövesd a legújabb híreket! |
Szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, köszönjük a sok fejlesztést, grat a fejlesztőknek. Rengeteg munka és tök jó funkciók. Én ugyan még nem vagyok prémium felhasználó, mondom még nem :), de a kép vízjelet én is tudom használni. És nem kötekedésképp, ha lenne itt egy egyszerű like gomb, az is elmondaná a véleményemet. Már olyan sokszor használtam volna.
|
EniG, a Közösségi eszköztár tartalmaz megosztógombokat, a like gombokat pedig a Facebook szkriptjein keresztül tudod bebiggyeszteni az oldaladra
|
EniG, jaaaa Így már értem Sajnos számottevő módosításokat nem tehetek (ez is közéjük tartozik )
|
EniG, elsősorban azért nem tehetem, mert követnem kell az orosz/angol fórum konfigurációjának mintáját Az ötletet továbbterjesztem, és ha jó ötletnek tűnik, lehet hogy be lesz implementálva az összes uCoz-os weboldal fórumára
És íme, így tértünk rá az OFF-ról az ON-ra |
Utólag is köszönjük a sok fejlesztést! Nagyon jó az uCoz! Már egy sima user is csinálhat egy jó honlapot, mert teljesen testreszabható, és könnyen lehet! Aki nem ért a HTML-hez, annak ott van a vizuális szerkesztő! Nagyon jó! Máshol még azért is fizetni kell, hogy lehessen másoknak regisztrálni...
|
Kornél, köszönjük a visszajelzésedet - nagy örömmel vettük. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat a lehető legnagyobb szinten nyújtsuk a legegyszerűbb módon
|
| |||
| |||