Üzenet # 1 | 10:38


A frissítés az összes szerverre kihatott!


A mai frissítés a modulok Anyagok hozzáadásának űrlapját érinti.
Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a funkció eddig is elérhető volt, de csak az anyagok dátumát lehetett megszabni.Most viszont beállíthatjuk azt is, hogy egy anyag csak a beállított időpontban jelenjen meg az oldalon, az időpont előtt viszont nem.A még nem hozzáadott anyagok ID-ja kék színnel van kiemelve az Anyagok szerkesztése oldalon.Az anyagokat a keresőrobotok sem indexelik addig amíg meg nem jelennek.

A frissítést élvező modulok a következők: A honlap hírei, Cikkek katalógusa, Fájlkatalógus, Hirdetőtábla, Blog, Fotóalbumok, Online játékok.

A funkció bekapcsolását a Modul finombeállításai között találhatjuk. Ahhoz, hogy aktiváljuk a funkciót, szükség lesz a Bekapcsolni a bejegyzés hozzáadási dátumválasztásának lehetőségét opció engedélyezésére. Ezután a Ne jelenjenek meg azok az anyagok, amelyeknek hozzáadási dátuma nagyobb a folyó dátumnál lehetőség magáért beszél! Ezt is be kell kapcsolni.De ez még nem minden! Az anyag nemcsak a honlapon jelenik meg a kiválasztott időpontban, hanem a bejelölt közösségi hálózatokon is meg lesz osztva!

Az egyértelműség kedvéért tételezzük fel, hogy közeledik az újév és mi szeretnénk pontban éjfélben közzétenni egy bejegyzést, melyben leírjuk, mi minden történt a honlapon az elmúlt év folyamán. Először is, írjuk meg a szöveget:Majd állítsuk be a kívánt dátumot és a közösségi hálózatokat, melyre szeretnénk, hogy az anyag meg legyen osztva:A Közösségi megosztó Közzétételek állapota menüpontjában láthatjuk, hogy a bejegyzésünk vár a megosztásra.És kész is! A bejegyzésünk 2015. január 1-én lesz közzétéve a honlapon és a kiválasztott közösségi hálón.

Mint mindig, most is meghívunk, hogy hozzászólj a témához és elmondd nekünk minden észrevételedet a frissítéssel kapcsolatban!
Csatolmányok: 0859026.png(3.2 Kb) · 9885359.png(3.9 Kb) · 1255485.png(13.6 Kb) · 5308272.png(5.9 Kb) · 9150959.png(70.5 Kb)

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.