uCoz közösség Általános információk A uCoz rendszer frissítései és hirdetései Vadonatúj responsive alapsablonok a uCoz rendszerben |
Vadonatúj responsive alapsablonok a uCoz rendszerben |
Az Újév egyre inkább közeledik, a nektek készült neglepetéseink pedig egyre érdekesebbé válnak. Bizonyára sok felhasználónk már nagyon várták, hogy új, modern, responsive sablonok kerüljenek be a uCoz bő sablonkészletébe, főleg, mert a legutóbbi sablonok közzététele óta eltelt egy kis idő. Íme, a várakozás véget ért, és immár 32 új, modern, responsive és természetesen ingyenes sablon került be a készletbe! Ahogy már tudjátok, egy responsive külalakot a képernyő felbontása alapján lehet megismerni, mivel ez a felbontás szerint alkalmazkodik. Ezáltal, a honlap külalakja tökéletesen meg fog jelenni minden eszközön. A következő sablonkategóriák kerültek frissítésre:
Bármelyik új sablon telepítéséhez csak menj végig a Vezérlőpult > Honlap-stílus > Válassz ki egy külalakot a sablonok listájából útvonalon, majd válaszd ki a neked tetsző sablont. Ne aggódj! A sablon váltásakor a honlapra feltöltött anyagok nem fognak elveszni. Ha viszont egyéni szkriptek is vannak az oldalon, azok törlésre kerülnek, tehát ne felejts el létrehozni egy sablon-biztonságimásolatot, amelyet visszaállíthatsz, ha a szükség megkívánja. Hogy egy jó hírrel zárjuk ezt a cikket, szeretnénk értesíteni, hogy jelen pillanatban egy újabb készletnek fogtunk neki, amelyek hamarosan teszt-fázisba kerülnek. Biztosítunk afelől, hogy a következő készlet még változatosabb sablonokat fog tartalmazni! Ajánljuk, hogy próbáld ki a legújabb sablonokat, hogy megtaláljad a te honlapodnak legmegfelelőbb külalakot. Ha bármilyen kérdésed, véleményed vagy ötleted van az új sablonokkal kapcsolatban, a szokásos módon meghívunk, hogy oszd meg azt itt!
|
Király! Nagyon jók az új sablonok! Köszönjük!
A #1134, 1133, 1132-es sablonoknál a főoldalon megjelenő képet nem lehet kiszedni A 1132-es sablont felraktam a honlapomra, és most azt használom. A külalak szerkesztése oldalon a promo-nál kitöröltem a kódokat, és még mindig kint van a kép. Valaki nem tud egy kódot vagy scriptet írni, hogy azt el tudjam tüntetni? Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, a Stílusok táblázata (CSS) sablonban keresd meg a következő kódot: http://screencast.com/t/0cq6HIIb0UGq
Ha nem ez a kód jelenik meg a 193-201. sorokon, állítsd vissza a CSS sablonját az Eredeti sablon visszaállítása gombra kattintva. Törölnöd kell a 194. sort a háttér eltűntetéséhez, valamint a 197. sor törlésével tűntetheted el az üres helyet. Ha egyéni szöveget is szeretnél a fejléc alatt, akkor a 197. sorban cseréld le az 500-as számot 135-re. Az egyéni szöveget a Honlap felső részében módosíthatod. |
KovJonas, úgy van! Aki eddig PDA-sablont használt, az inaktiválja a beállítást, és váltson egy modern, responsive sablonra Úgyis van elég
|
Sziasztok!
Csináltam egy próba honlapot, hogy ügyetlenségemet inkább ott gyakoroljam, mielőtt még ráhúzom a jelenlegi oldalamra. Úgy gondolom, amit akartam a próbán azt megcsináltam. Most szerettem volna az eredeti honlapomon is megcsinálni mindazt. Gondoltam csak mentem a sablont aztán a css-ben, mint a próba weboldalon szépen átmásolgatom. Csak hát, nem azt látom a css-ben az eredeti honlapon, mint a próbán. :S vmarci segítesz nekem, hogy ugyanazt lássam? A 1221-es sablont használnám. Köszönöm |
Szia, EniG!
Nem vmarci vagyok, de azért megpróbálok segíteni! Jól értem, hogy az a gond, hogy az eredeti honlapodon nem ugyan az a CSS látható, mint a próbalapon? Ha ez így van, akkor vannak ötleteim ezzel kapcsolatban. Ugyan azt a sablont használod mindkét oldalon? Ha igen, akkor ajánlom, hogy az eredeti oldalad CSS-ét mentsd le (például kimásolod az admin pultból és lementet css-regi.txt néven), majd kattints az "Eredeti sablon visszaállítása" gombra a jobb felső sarokban. Ezután már másolhatod a saját kódjaidat a próbaoldalról az eredeti oldaladra! FONTS, hogy minden esetre mentsd le a mostani CSS-t. |
Szia KovJonas! Igen a gond az, hogy nem ugyanaz az a css látható, mint a próbahonlapon. És nem, nem ugyanazt a sablont használnám. Nem is én lennék, ha valamit egyszerűen akarnék megoldani. 875 az eredeti, amit szeretnék a 1221 sablon. Szerencsére a mentéshez már van eszem, a próbahonlapot is emiatt csináltam, de még így is kiszúr velem. Vmarci pontosan egy ilyen sablonváltásnál segített már, azt hittem, hogy megúszom most nélküle.
|
Visszajelzés
1323, 1322,1321 -es sablonoknál a fenti keresőnél, a mezőt amibe lehet írni nem látom annyira halvány! Rá kattintok akkor is alig lehet látni. Emellett az összes e-mail űrlapok mezőinél is ugyan ez a hiba van! Az új sablonok nagyon tetszenek! Csatolmányok:
1037251.jpg
(109.7 Kb)
Üdv:
--- --------- (tomi3821) |
tomi3821, köszönjük visszajelzésedet Valóban nem látszanak rendesen, de CSS-ben minden lehetséges
|
| |||