A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Szia Bigblog!
Igazából lenne még egy kérdésem. http://otthonepitok.ucoz.hu/ honlapra meglévő domaint szerettem volna írányítani 2.SZ. LEHETŐSÉG: MEGLÉVŐ DOMAINNÉV ÁTHOZATALA A UCOZ DNS-SZERVEREIRE Ez ékezetes domain Mindkét verzióval kipróbáltam http://www.panellakás.hu/ http://www.xn--panellaks-71a.hu/ A rendszer ezt írja ki A domainnév helytelenül lett megadva Lehet, hogy nem lehet ékezetes domaint használni az ucozon A lakasorvos.com domaint mikor vettem azt rögtön sikerült beállítani udv Ács Pál |
acspal, ha így írod, akkor elvileg nincs hiba: xn--panellaks-71a.hu
|
Hello! lenne egy kérdésem,lehet esetleg úgy hírt,(bejegyzést) hozzáadni esetleg egy oldalon úgy hogy az csak azon az oldalon,illetve abban a kategóriában legyen látható? tehát hogy egyben ha kiírok egy bejegyzést az oldalamon,ott ne a főoldalra kerüljön ki amit írtam hanem mondjuk minden oldalamnak legyen külön ilyen bejegyzés hozzáadás ami csak arra az oldalra érvényes? megint kicsit kuszán fogalmaztam de azért remélem a lényeg érthető,előre is köszönöm!
|
Andreas, ha HTML módban szerkeszted az oldal tartalmát, elég, ha kitörlöd a $LAST_NEWS$ kódot. (attól függetlenül az összes bejegyzés megtalálható a /news oldalon).
|
Sziasztok. Már írtam, de azok a dolgok megoldottak. Most egy olyan gondom van, hogy meg akartuk osztani az oldalt a Facebookon, de azt írja, hogy blokkolt. Gondolom a ro miatt. Viszont ugye utólag az oldal címét nem lehet átállítani.
Tudtok ebben segíteni? Köszönöm szépen! |
Pari, meg tudnád adni a honlapod URL címét?
|
Pari, a honlap URL címét nem lehet utólag megváltoztatni, viszont két különböző megoldás van a problémádra:
1. Egyéni domain csatolása (egyszerű megoldás) Egyéni domainnel a Facebook nem fogja blokkolni a linkek megosztását. További információk a domaincsatolásról: http://forum.ucoz.hu/forum/35-655-1 2. Biztonsági másolat létrehozása a régi honlapon, új honlap létrehozása, majd a biztonsági másolat visszaállítása a honlapon (bonyolult megoldás) Ehhez használnod kell a biztonsági másolat funkciót, melyet a Vezérlőpultban érhetsz el. A biztonsági másolat létrehozása után létre kell hoznod egy új honlapot, majd felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal (az esetleges automatikus üzenetet hagyd figyelmen kívül), elküldvén az archívumot és az új honlap címét. |
Igen, már írtam itt, de csak automata üzenet jött vissza. Köszönöm az infót
Hozzáadva (2016.08.26, 13:13) |
Pari, amennyiben bármilyen más kérdésed van, nyugodtan írj!
|
Még egy apróság.. Ketten csináljuk az oldalt, és erre most figyeltünk fel. Ha majd meglesz az oldal mentése, és jelzem a ügyfélszolgálatnak az áthelyezést a vásárolt prémium is átkerül? Mer a jelenlegi oldalon lett rendelve, és nem szeretnénk veszni hagyni.
|
Pari, áthelyezzük azt is.
|
Pari, közben észrevettem, hogy egy linkrövidítő (pl. bit.ly) segítségével megosztható a link Facebook-on (habár ilyenkor egy kép mellé kell csatolnod a linket, hogy látványosabb legyen).
|
| |||