| A fórum moderátora: KovJonas |
| uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
| Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
acspal, ha így írod, akkor elvileg nincs hiba: xn--panellaks-71a.hu
|
Hello! lenne egy kérdésem,lehet esetleg úgy hírt,(bejegyzést) hozzáadni esetleg egy oldalon úgy hogy az csak azon az oldalon,illetve abban a kategóriában legyen látható? tehát hogy egyben ha kiírok egy bejegyzést az oldalamon,ott ne a főoldalra kerüljön ki amit írtam hanem mondjuk minden oldalamnak legyen külön ilyen bejegyzés hozzáadás ami csak arra az oldalra érvényes?
megint kicsit kuszán fogalmaztam de azért remélem a lényeg érthető,előre is köszönöm!
|
Andreas, ha HTML módban szerkeszted az oldal tartalmát, elég, ha kitörlöd a $LAST_NEWS$ kódot.
(attól függetlenül az összes bejegyzés megtalálható a /news oldalon).
|
Sziasztok. Már írtam, de azok a dolgok megoldottak.
Most egy olyan gondom van, hogy meg akartuk osztani az oldalt a Facebookon, de azt írja, hogy blokkolt. Gondolom a ro miatt. Viszont ugye utólag az oldal címét nem lehet átállítani. Tudtok ebben segíteni? Köszönöm szépen! |
Pari, meg tudnád adni a honlapod URL címét?
|
Pari, a honlap URL címét nem lehet utólag megváltoztatni, viszont két különböző megoldás van a problémádra:
1. Egyéni domain csatolása (egyszerű megoldás) Egyéni domainnel a Facebook nem fogja blokkolni a linkek megosztását. További információk a domaincsatolásról: http://forum.ucoz.hu/forum/35-655-1 2. Biztonsági másolat létrehozása a régi honlapon, új honlap létrehozása, majd a biztonsági másolat visszaállítása a honlapon (bonyolult megoldás) Ehhez használnod kell a biztonsági másolat funkciót, melyet a Vezérlőpultban érhetsz el. A biztonsági másolat létrehozása után létre kell hoznod egy új honlapot, majd felvenni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal (az esetleges automatikus üzenetet hagyd figyelmen kívül), elküldvén az archívumot és az új honlap címét. |
Igen, már írtam itt, de csak automata üzenet jött vissza. Köszönöm az infót
![]() Hozzáadva (2016.08.26, 13:13) |
Pari, amennyiben bármilyen más kérdésed van, nyugodtan írj!
|
Még egy apróság.. Ketten csináljuk az oldalt, és erre most figyeltünk fel. Ha majd meglesz az oldal mentése, és jelzem a ügyfélszolgálatnak az áthelyezést a vásárolt prémium is átkerül? Mer a jelenlegi oldalon lett rendelve, és nem szeretnénk veszni hagyni.
|
Pari, áthelyezzük azt is.
|
Pari, közben észrevettem, hogy egy linkrövidítő (pl. bit.ly) segítségével megosztható a link Facebook-on (habár ilyenkor egy kép mellé kell csatolnod a linket, hogy látványosabb legyen).
|
Andreas, ha HTML módban szerkeszted az oldal tartalmát, elég, ha kitörlöd a $LAST_NEWS$ kódot. smile (attól függetlenül az összes bejegyzés megtalálható a /news oldalon). értem köszönöm,megpróbáltam de ha kitörlöm a $LAST_NEWS$ akkor meg,úgye nem látszanak az előző hírek + attól még a főoldalra rakja ki a bejegyzést(mivel ugye onnan nem töröltem $LAST_NEWS$ kódot),de ha meg onnan is törlöm akkor sehol nem jelennek meg. Bocsánat lehet félrefogalmaztam,sajnos ebben nem vagyok valami jó tehát a lényeg hogy ugye alapból a híreket a főoldalra rakja ki,de másik kategóriába is szeretnék ilyen hír hozzáadást,de úgy hogy ott ne úgyanazok jelenjenek meg mint ami például a főoldalon lévőek,tehát egy teljesen elkülönült ilyen bejegyzéshozzáadásos dolgot szeretnék beiktatni minden kategóriába hogy mindegyiknél mást tudjak hozzáadni,és más jelenjen meg, esetleg lenne ötleted,tipped mit kellene?láttam filmes ucoz oldalakon és ebből gondoltam hogy biztos lehet és ők megoldották valahogy csak én nem tudom hogy kell,és nem jöttem még rá
Az üzenetet szerkesztette Andreas - Péntek, 2016.08.26, 23:03
|
| |||

megint kicsit kuszán fogalmaztam de azért remélem a lényeg érthető,előre is köszönöm!