|
|
A fórum moderátora: bigblog, vmarci21 |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások Egyedi domain Domain áthelyezése - Általános csevegő |
Domain áthelyezése - Általános csevegő |
Általános információk Ingyen hozzácsatolhatsz egyéni domaint (pl. oldalam.hu, oldalam.com) a uCoz rendszerben létrehozott honlapod számára!
Domain csatoláskor gyakran intézett kérdések Kérdés: Két domaint hozzácsatolhatok egy weboldalhoz? Válasz: Nem, ez nem lehetséges. Kérdés: Megváltoztathatom az alap uCoz-os címet (pl. valami.ucoz.hu helyett masvalami.ucoz.hu)? És ha lehetséges, akkor hogyan? Válasz: Nem lehetséges megváltoztatni. Az egyetlen dolog amit tehetsz, az az, hogy létrehozol egy új honlapot, majd rápakolod a régi honlap biztonsági másolatát. Kérdés: Domaint próbáltam csatolni, de ez a hiba fogadott: A domain részére nem korrektek a DNS-szerverek: ns01.freenom.com, ns02.freenom.com, ns03.freenom.com, ns04.freenom.com A domain vásárlása után, vagy bármilyen változtatás esetében, a domain beállításaiban, várnod kell 12 órát. A következő DNS-szerverek listáját szükséges megállapítani: ns1.ucoz.net, ns2.ucoz.net Mit tehetek? Válasz: A válasz ott van a hibaüzenetben. Át kell írni a name-szervereket (NS) a domain adminisztrációs paneljében (az a fiók, amelyben a domain regisztrálva van). 1. Domain csatolása a 2. számú lehetőségen keresztül: http://forum.ucoz.hu/forum/35-567-1 2. Domain csatolása a 3. számú lehetőségen keresztül: http://forum.ucoz.hu/forum/35-654-1 Mi a különbség a 2. számú és a 3. számú csatolási lehetőség között? Amikor a 2. számú lehetőséget használod, a domain át lesz parkolva a uCoz szervereire. Amennyiben a 3. számú lehetőséget használod, csak a honlapodhoz csatolsz egy új domaint (meg kell azt jegyezni, hogy a weboldal az új és a régi URL-címen egyaránt elérhető) és a domain csak a domain-szolgáltató szerverein marad. Tehát a különbség a kettő között az, hogy kinek a szerverén tartózkodik a domain - a uCoz vagy a domain-szolgáltató szerverén. |
virgoncka, köszönjük a probléma jelentését. Ellenőriztük, tényleg hibásan jelenik meg.
2015.04.30. 17:00 - Javítottam a fordítási szerveren. Várjuk a frissítés alkalmazását a többi szerverre. |
virgoncka, igyekszünk minél előbb megoldani a problémát. A fordítást kijavítottam a fordítási szerveren, reméljük, minél előbb kiterjesztik a többi szerverre is. Szeretnénk elnézést kérni a kellemetlenségekért.
|
Nem szeretnék türelmetlenkedni, csak engem is kérdezgetnek naponta. Mikorra várható a javítás? Mert ha nem mostanában, más rendszerben kellene újra felépítenem a honlapot. Egy hete fölöslegesen megy a fizetett hirdetés, és engem is sürgetnek ezért.
Előre is köszönöm a választ! |
virgoncka, megint megkértem őket. Remélhetőleg ma meg lesz oldva.
|
| |||
| |||