A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Lehet, hogy hozzáadáskor bejelölted ezt: http://screencast.com/t/S98NHppRpcO - ha igen, akkor vedd le róla a jelölést. Ahhoz, hogy ezt jobban szemügyre vegyem, megkérnélek, hogy ideiglenesen helyezz át az Adminisztrátorok csoportba az oldaladon. |
Ha egy bejegyzést vagy kategóriát szeretnék szerkeszteni ezt írja 404 - The page does not seem to exist! Ezt a linket dobja be ha szerkeszteni akarom Ellenőriztem, nálam minden jól megy. Elmondanád a pontos műveletsort a 404-es oldal megjelenéséig? Tehát, milyen úton keresztül jutottál el hozzá? Honnan kezdted el szerkeszteni a bejegyzést? Sziasztok. Nekem a GYIK-al lenne problémám. Létrehoztam egy kategóriát benne egy cikket de ha a menüre megyek nem jelenít meg semmit A kategória keretén belül megjelennek a kérdések. Ha nem hoztál volna létre kategóriát, akkor megjelennének a bejegyzések a főoldalon is. Ha jól emlékszem, van rá valamilyen beállítás, amellyel a főoldalon is meg lehet jeleníteni, de ebben nem vagyok teljesen biztos, ezért még megkérdezem az egyik kollégámat. |
Tessék itt rámegyek hogy bejegyzés hozzáadása és utána jön a 404
http://data.hu/get/8654955/faq.png Hozzáadva (08.04.2015, 17:52) http://www.cms-center.ucoz.hu - tartalomkezelő rendszerek birodalma
|
István2768, ez egy bug (hiba). Felvettem a listára. Hamarosan javítjuk. A honlapod.ucoz.hu/faq oldalon a jobb felső sarokban található Új kérdés link pont ugyanezt a célt szolgálja.
|
HELP!
Megőrülök ettől a szartól! A weboldalon nem tudom a menüből kitörölni az egyik oldalt ami már rákattintva 404-et ír mert a vezérlőpultból már kitöröltemű Én vagyok az admin stb és ezt az üzenetet kapom : Azon felhasználók csoportjához tartozol, akinek nem engedélyezett ez a művelet. Minden kérdésben fordulj az oldal Adminjához. |
23AnnA1, az oldalt a menüből is ki kell törölnöd (Vezérlőpult » Honlap-stílus » Menü szerkesztő).
Azon felhasználók csoportjához tartozol, akinek nem engedélyezett ez a művelet. Minden kérdésben fordulj az oldal Adminjához. Ezt hol és mikor kapod? |
ucoz.hu weboldalamon bejelentkezek és fent a szerkesztőt megnyomom és a menüpontomra ha csavarkulcsra rákattintok ezt adja be... de a vezérlőpultba kitöröltem a weboldalt csak a szerkesztőben nem engedi. azt is próbáltam h kitörlöm a modult és visszarakom a blokkot de még mindig ott van. |
23AnnA1, menj a Vezérlőpult » Felhasználók » Felhasználói csoportok » Az összes csoport jogainak beállítása oldalra, majd az Egyéb kategória alól engedélyezd a Honlap külalakjának vezérlése és a Szerkesztő használata jogokat az Adminisztrátorok csoport számára. Ezután kattints a Mentés gombra a beállítások érvényesítéséhez.
A menüelemekkel kapcsolatban megpróbáltad kitörölni a hibás menüelemet a menü szerkesztővel? |
23AnnA1, szívesen Ha van bármilyen egyéb kérdésed, rendelkezésedre állunk
|
Péter4439, a modul beállításaiban, a finombeállításoknál: http://take.ms/XIJ5B
|
Sziasztok! Azt tudjátok, hogy már napok óta nem normális a firefox-ban a, hát nem is tudom mi. Se az admin, se semmi. Mint múltkor. Chrome-ban, a bejegyzéseknél a hozzászólásnál van valami SSL protokoll hiba. Biztos tudjátok, gondolom.
Hozzáadva (26.11.2015, 14:10) |
EniG, ajánlott Chrome böngészőt használni Firefox helyett. A rendszer valamiért nem kívánkozik működni egyes felhasználók Firefox böngészőjében.
Nem látom az üzenetet |
Imre5900, emailben kellett kapjál egy uCoz - account disabled vagy uCoz - Az ön tagsága felfüggesztve tárgyú üzenetet, amiben a linkre kattintva újra elérhető lesz az oldalad. Ha mégsem kaptál üzenetet, tehát a SPAM mappában sincs, akkor itt lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
|
| |||