A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Szia! Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza!
Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: 1.) a kódrészletet írd le egy szöveges fájlba, majd 2.) töltsd fel a tárhelyedre, végül 3.) a szöveges fájl linkjét add meg itt, a fórumban.
Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük!
Attila, Attila, Azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudom azt megoldani,hogy ha én feltöltök egy zenét/videót/filmet,akkor azt a látogatók le tudják tölteni???
Hozzáadva (02.01.2013, 15:50) --------------------------------------------- ja igen, és még azt akartam, hogyha privát üzenetet kapok az oldalon akkor azt e-mailben is jelezze. Ez megoldható? vmarci21, egyébként ezt a kódot küldted el nekem a privát üzenet jelzésére:
Ennek a háttere viszont fehér. És a szöveg is fehér. Hol lehet itt állítani a háttér színt? Ez egyébként tudom csak egy alert box, de maga a pm-et ha megnyitom, akkor fehér lesz a háttér és nem fog látszani.
Lewis, ha bent van az oldaladon ez a kód, és küldesz nekem ott egy pm-et, meg tudom nézni... Múltkor meg akartam nézni, de nem jött elő ennek az ablaka...
vmarci, de csak azt az ablakot csak akkor látod, ha be vagy lépve. máskülönben nem jelenik meg.
Hozzáadva (02.01.2013, 18:41) --------------------------------------------- egyébként itt az oldalam: f1oc.ucoz.hu
Hozzáadva (03.01.2013, 13:03) --------------------------------------------- Az hogyan oldható meg, hogyha új privát üzenet érkezik az oldalamon akkor automatikusan küldjön egy e-mailt?
Lewis, ez automatikusan így van, mármint ha kapsz új PM-et, akkor emailt is. Ezt a profilod szerkesztésénél tudod ki/bekapcsolni. "E-mail értesítéseket kapjak a személyes üzenetekről" ez az opció neve.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.
Szeretnék segítséget kérni. Hogy csináljam azt meg hogy, ha a látogató rákattint az oldalamra akkor egy kis box-ban (nem egy új lapon, se nem új ablakban, hanem az oldalon) egy Facebook Like gombot rakjak, és a jobb felső sarokba egy X és ha Like gombra rákattint akkor nem csak, hogy Likeolja a Facebookon az oldalt hanem autómatikusan kilép a box-ból és többet nem írja ugyanannak az ip-címnek. Viszont ha ki X-eli a boxot akkor a honlap ismét látogatásával újra.
Vagy valami olyan dolgot ami egy kép OnMouseOver parancsánál dobja be ugyan ezt a dolgot.