| A fórum moderátora: KovJonas |
| uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
| HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Lewis, itt a kód:
<a href="javascript://" rel="nofollow" id="upml" class="fNavLink" onclick="window.open('$PM_URL$','pmw','scrollbars=1,top=0,left=0,resizable=1,width=680,height=350');return false;">Villogó szöveg</a> <script type="text/javascript">function flashit(id,cl){var c=document.getElementById(id);if (c.style.color=='red'){c.style.color=cl;}else {c.style.color='red';}}setInterval("flashit('upml','')",500)</script> Ezt át kell kicsit alakítanod, mert gondolom, Te nem a személyes üzenetek jelzésére használnád!
| ||
Igazából... de!
![]() Hozzáadva (02.01.2013, 15:38) Hozzáadva (02.01.2013, 15:50) Ennek a háttere viszont fehér. És a szöveg is fehér. Hol lehet itt állítani a háttér színt? Ez egyébként tudom csak egy alert box, de maga a pm-et ha megnyitom, akkor fehér lesz a háttér és nem fog látszani. | ||
Lewis, ha bent van az oldaladon ez a kód, és küldesz nekem ott egy pm-et, meg tudom nézni... Múltkor meg akartam nézni, de nem jött elő ennek az ablaka...
| ||
vmarci, de csak azt az ablakot csak akkor látod, ha be vagy lépve. máskülönben nem jelenik meg.
Hozzáadva (02.01.2013, 18:41) Hozzáadva (03.01.2013, 13:03) | ||
Szeretnék segítséget kérni. Hogy csináljam azt meg hogy, ha a látogató rákattint az oldalamra akkor egy kis box-ban (nem egy új lapon, se nem új ablakban, hanem az oldalon) egy Facebook Like gombot rakjak, és a jobb felső sarokba egy X és ha Like gombra rákattint akkor nem csak, hogy Likeolja a Facebookon az oldalt hanem autómatikusan kilép a box-ból és többet nem írja ugyanannak az ip-címnek. Viszont ha ki X-eli a boxot akkor a honlap ismét látogatásával újra.
Vagy valami olyan dolgot ami egy kép OnMouseOver parancsánál dobja be ugyan ezt a dolgot. | ||
Nem nem ezek nekem mind megvannak. Tudom hogy hol találom meg a facebook fejlesztő oldalt és tudom is használni. Szerintem nem értelmeztétek jól, vagy én nem irtam le jól érthetően a kérdésemet facebook, box-ot és Like gombot tudok kreálni hanem amikor megtalálja a látogató a honlapomat akkor mielőtt bírna választani, hogy Főoldal vagy Fotóalbum , Blog ... a képernyő középen egy sötétített hátterű kb 50% átlátszósággal kidobja hogy először LIKE-old az oldalt, ha értitek mire gondolok. Nem kell hogy pont Facebook legyen benne - Twitter vagy valami, de a lényeg hogy én azt már bele tudnám rakni, hanem csak azt a körülötte lévő hátteret meg a középen egy teljesen elfeketített hátteret. Valami ehez hasonló csak most ez egy kép lesz: http://tnf.at.ua/Untitled-1.png sajnálom a BB kódok nem engedélyezettek.
| ||
Blasika, már értem!
Szerintem egy Ucoz ablak segítségével meg lehet oldalni!
|
| |||