A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
HTML Segítség
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 1 | 18:23
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! smile
Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában.
Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza!

Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy:
1.) a kódrészletet írd le egy szöveges fájlba, majd
2.) töltsd fel a tárhelyedre, végül
3.) a szöveges fájl linkjét add meg itt, a fórumban.

Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! smile

Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!

Böngésző címsorának gördítése
Törölt menüoszlop visszaállítása / létrehozása
Ajánlott, JavaScript-el foglalkozó oldalak

Főoldal alap funkciók visszaállítása
Táblázat / html oldal szerkezet

Blasika
Üzenetek: 23
Hírnév: 0

Üzenet # 571 | 11:42
Igen ez igy most jó, köszönöm vmarci21.

Hozzáadva (20.01.2013, 10:42)
---------------------------------------------
Csak az a baj hogy egy linkre kattintasz listázza az egész rögzitett menűt (értd: ha egy linkre kattintasz akor nem marad meg a BLOK kód hanem visszamegy a listázási formába). Miért? próbáld ki nézd meg :
http://tnf.at.ua
akár a felső részen kattintasz rá akár a Honlap-Menű ben bal oldalt !!!!

vmarci21
A fórum moderátora
Üzenetek: 951
Hírnév: 52

Üzenet # 572 | 11:57
Blasika, csak a főoldalon van bent a css. Vagy a legalábbis úgy tűnik. Hova tetted a kódot??
Partner és főmoderátor.

Kérdezés előtt használd a keresőt és a linktárat!
into.hu! | VideoRemote
Blasika

Üzenet # 573 | 12:18
a fájl katalógusba a SpryAssets/és itt jr és a css fájl ha igy kondoltad!
vmarci21
A fórum moderátora

Üzenet # 574 | 13:33
próbáld így:
http://tnf.at.ua/tmpls/?a=tmpl;m=3;t=3

ide másold be, mentés, és elvileg jó.

Partner és főmoderátor.

into.hu! | VideoRemote
Blasika

Üzenet # 575 | 14:55
vmarci21, nem ez nem jó nem enged be viszont egy részt most megoldottam mert az egész css fájlt bemásoltam a honlap felső részébe viszont van egy olyan jr fájl ami azt hiszem az almenűk megnyitását teszik lehetővé, és ezt nem tudom milyen formátumba másoljam be a felső részbe (így néz ki a SpryMenuBar.js
http://tnf.at.ua/SpryAssets/SpryMenuBar.js

)
és ezt nem tudom hogy bemásolni(értsd: <scrpit></script> vagy <style></style> vagy milyen tegek közé?)

Hozzáadva (20.01.2013, 13:55)
Már nem kell rájöttem hogy sript

R096
Üzenetek: 17

Üzenet # 576 | 19:18
Sziasztok! Kérdezném, a szóközt hogy kell helyettesíteni a HTML-ben?Kerestem mindenféle HTML ismeretekben meg minden, de nem találtam...... Lehet, hogy már kérdezték, de őszintén nem volt kedvem elolvasni mind a 39 oldalt...... Köszönöm a válaszokat előre is!
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 577 | 19:33
R096:
Kód

& n b s p ;

Szóközök nélkül! biggrin
Ha simán beírom, akkor egy szóközt tesz be helyette! smile
Az üzenetet szerkesztette KovJonas - Kedd, 2013.01.22, 19:35
vmarci21
A fórum moderátora

Üzenet # 578 | 19:46
R096, a szóköz HTML kódja:
[code] [/code]

Tehát szimplán beírsz 1 szóközt..... wacko cry

Partner és főmoderátor.

into.hu! | VideoRemote
Blasika

Üzenet # 579 | 16:40
Heló. Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehetne egy olyan rögzitett block ot az első container -ben hogy amikor hajtom lefelé az oldalt még ne rögzüljön a tophoz hanem amikor a felső részhez érne a block akkor lépjen működésbe a
Kód

<style>
position:fixed;
</style>

pl ne pont a top hoz hanem 30px -hez és ehez milyen SCRIPT-et kéne használni?

Hozzáadva (23.01.2013, 15:40)
Itt egy link pontosan ilyet szeretnék csinálni. A menűt nézzétek és ne görgővel hajtsátok le az oldalt !!
http://www.planetside2.eu/

izgomozgo
Üzenetek: 3

Üzenet # 580 | 09:41
Megakadtam, mert ezzel a problémával még nem találkoztam. Remélem, jó helyre írok biggrin Beléptem a szerkesztőbe, elhelyeztem a kezdőoldalon imádott zászlócskáimat, a nyelv kiválasztásához. Amikor adminként benn vagyok, csodálatosan látszik, de ha kilépek és mint VENDÉG nézem az oldalt, a zácslócskák eltűnnek. Mi lehet a gond?? Nem magamnak akartam csinálni :P Hogy láthatnák a vendégek is?
vmarci21
A fórum moderátora

Üzenet # 581 | 15:23
izgomozgo, A szerkesztő szeret szórakozni... Admin-menü (honlapod/admin) ==> külalak szerkesztése (sablonok (fenti menüben, elnyíló panelen)), és ott keresd meg az első, vagy a második oszlopot, keresd meg azt a szöveget amit begépeltél, és a környékéről szedjél ki minden . wink
Partner és főmoderátor.

into.hu! | VideoRemote
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 582 | 11:28
Blasika, készítettem egy facebook-ablak kinézetet, remélem még szükséged van rá! smile
(és látom, hogy a baúszó ablaknál ugyan azt a scriptet használjuk)
nikos
Üzenetek: 2

Üzenet # 583 | 22:53
Hozzászólás szövegeDaveedBrown,
szia segítségedet kérném illetve egy tájékoztatást a weblap látogatottság számlálásával kapcsolatban.Reggeltem az oldalam a google analytics oldalon és kaptam egy html kódot amit be kell másolni az oldalra.A kérdésem az lenne hogy ki tudja ezt bemásolni és lehet e?
a segítségedet előre is köszönöm!
Blasika

Üzenet # 584 | 15:14
nikos, szia.
Először is milyen fajta kódról van szó? .html .js .css illetve csak simán egy kódsort? Ha az utóbbi akkor tudnál róla másolatot csinálni vagy képet vagy valamit?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------
Az én kérdésem

Hozzáadva (07.02.2013, 14:14)
Oké ha nem is válaszoltok akkor felteszek még egy kérdést!
Hogyan tudnám berakni a második containerbe az általános login formot ? Nem az UiDme belépést hanem ahol kéri az E-MAIL címet és a jelszavat. Megtaláltam a belépési oldalt csak amikor azt kimásoltam és beraktam a blockba akkor a belépés gomb nem irányított át sehova. miért?

vmarci21
A fórum moderátora

Üzenet # 585 | 17:18
Idézet (Blasika)
hogy lehet beállítani

Blasika, konkréten mit akarsz beállítani??

A régi belépés visszaállítása maximum így lehetséges: http://old.uscripts.de/load/ucoz/scripts/div_login_form/54-1-0-107
vagy http://old.uscripts.de/load/ucoz/scripts/neue_login_form/54-1-0-135

Partner és főmoderátor.

into.hu! | VideoRemote
Keresés: