A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Piszok bátrak vagytok mondhatom. Html tudás nélkül, vagy egyáltalán anélkül, hogy tudnátok mit csináltok, a honlap lelkét babráljátok.
Miközben nem is a css-ben lehet módosítani Tehát... Lépj be admin felületre, majd a Honlap-stílus » Külalak vezérlése menüpont alatt válaszd ki a Fórum » Anyagok kinézete(típusai) lehetőséget. Itt keresd meg a $MESSAGE$ és illeszd be elé ezt: Code <span style="font-size: 24pt;"> | ||
Azért nemtaláltam én a css ben :s nemjó
Quote <?if($GROUP_ID$)?> <?else?><br><br><br><br><br><?endif?> <span style="font-size: 24pt;"><td class="posttdMessage" valign="top">$MESSAGE$ <?if($ATTACHMENT$)?> <div align="left" class="eAttach">Csatolások: $ATTACHMENT$</div><?endif?> így gondoltad? mert nemcsinál semmit xd de lehet csak az én html tudásom Azthiszem megvan rájöttem | ||
Szerintem nem jól értelmezted amit írtam neked!
Quote (raziel70) Itt keresd meg a $MESSAGE$ és illeszd be elé... Ami előtte van Quote (Locky) Code <span style="font-size: 24pt;"><td class="posttdMessage" valign="top">$MESSAGE$ Ezért nem sikerült Neked! MINDENKINEK AJÁNLOM FIGYELMÉBE A WYSIWYG SZERKESZTŐ ADTA EGYSZERŰ HONLAPSZERKESZTÉSI LEHETŐSÉGET!! | ||
Szia Potemkin!
A tábla (amelyiket szinezni akarod) TD sorába be kell illeszteni a következőt: bgcolor="színkód, vagy a szín neve" Valahogy ilyen formán: Code <tr> <td width="1000" bgcolor="blue"> </td> </tr> Használj külső html szerkesztőt! Megkönnyíti a dolgodat, hidd el! | ||
Meg lehet csinálni igen!
De ahhoz hogy kiismerjél elég összetett programot, nem elég egy fórum post! Próbáld ki a fent említett online szerkesztőt! Azt nem reklámként tettem fel, hanem hogy segítsek nektek, akik nem annyira jártasak a html-ben! A program magyar nyelvű változatát javaslom! Ez gyakorlatilag úgy működik, mint egy pc-re telepített verzió. Használd a jobb klikket! | ||
Ha az egész táblázatot szeretnéd színezni, akkor ugyan ez, csak a 3. pontnál nem az Edit cell-t, hanem az Edit Table-t választod! | ||
Kedves Potemkin, látom nem olvastad el a téma vezérpostját!
Ez a topik ugyan arról szól, hogy segítünk html-ben, de arról már nem, hogy megtanítsunk a html nyelvre. Mint ahogy azt már írtam, Quote (raziel70) De ahhoz hogy kiismerjél elég összetett programot, nem elég egy fórum post! Tehát már rég meglenne az a színezés, ha elküldted volna a html kódot! Aminek a megoldását mellesleg már el is küldtem! Vagy mégsem annyira "fontos"? | ||
Potemkin, az oldal tetején ott virít piros betűkkel, hogy Általános tájékoztató.
Ez azért van, hogy az újak (meg a régiek is) tájékoztatást kapjanak az oldal működéséről! Nem azért mondjuk mindenkinek hogy csinálja ezt, meg azt, hogy bántsunk benneteket, hanem azért, mert ennek ez lenne a rendje! | ||
Szia!
Nekem egy elég egyszerű,de számomra mégsem megoldható problémám lenne Ezt a kódot próbáltam, ennek direkt egy profi html-es oldalon néztem utána,mert amit én ismertem nem működött valamint ez volt az első: <blink> szöveg </blink> Mentem az oldalt,rákattintok az oldal megtekintésére,de nem villog. Választ előre is köszi!!! |
| |||