A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Sziasztok !
Segítségere lenne szükségem, mégpedig egy dynamic dryve vizszintes menüvel kapcsolatosan. A menün képkategóriák (albumok)menüit szeretném megjeleníteni és irányítani a megfelelő albumhoz. A problémám a következő: - a főoldalon ill. a fotóalbum főoldalán megfelelően működik,de az alkategóriák(albumok)oldalán a megjelenési formátum eltűnik és szétesik a menü külalakja.A Fotoalbum beállításban a css formátumot az "albumokban található fényképek listájának oldalába" a HEAD részbe is beillesztettem,de nem működik. Kérlek segítsetek mi a megoldás. http://abs.ucoz.hu | ||
Szia vmarci21,
Sajnos a /CSS/ mentése nem hozott eredményt. A HTML kódot : a -Globális blokkok - A honlap felsőrésze a : <table </table> közé tetem. A CSS kódot: a -Honlap oldalai : <head> </head> rész közé illesztettem be. Remélem ezeket jó helyre tettem (?) | ||
A CSS kódot <style> és </style> NÉLKÜL, a Stílusok táblázata (CSS)-be kall másolni. (katt.)
| ||
Less, a Stílusok táblázata (CSS)-en belül bárhova lehet tenni.
Idézet (Less) kell-e A honlap oldalai részbő Nem kötelező, de csak lassítja az oldal betöltését.... | ||
Szia vmarci21,
Beillesztettem a Stílusok táblázatában /CSS/ a vizszintes menü kódját <style> és </style> nélkül, de nem hozott eredményt. A A Honlap oldalai részből kitöröltem a vizszintes menü css kódját. Most azt kaptam ,hogy a Főoldal is szétesett,és csak a Fotóalbumok linkje alatt jelenik meg a vizszintes menü. A honlap középső részéből a háttérkép is eltünik. Valamit nagyon összekuszáltam ?,-vagy valami keretbefoglalás hiányzik ?-esetleg a style gubancos ? |
| |||