A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
HTML Segítség
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 1 | 18:23
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! smile
Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában.
Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza!

Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy:
1.) a kódrészletet írd le egy szöveges fájlba, majd
2.) töltsd fel a tárhelyedre, végül
3.) a szöveges fájl linkjét add meg itt, a fórumban.

Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! smile

Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!

Böngésző címsorának gördítése
Törölt menüoszlop visszaállítása / létrehozása
Ajánlott, JavaScript-el foglalkozó oldalak

Főoldal alap funkciók visszaállítása
Táblázat / html oldal szerkezet

suttyo
Üzenetek: 40
Hírnév: 7

Üzenet # 346 | 10:02
dom1n1ka, Saját menü -> Külalak szerkesztése -> Globális blokkok-ban az első illetve második container jelöli a két oldalt.
dom1n1ka
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 347 | 08:34
Köszönöm szépen sokat segítettél!
Örök hála!

Hozzáadva (05.04.2012, 07:34)
---------------------------------------------
Sziasztok!
Az oldalamon szeretném tesztelni a google adsense lehetőséget,már el is fogadták az oldalam viszont egy script-et kell elhelyeznem a body tag-ek közé de ha ezt teszem akkor elnyújtja az oldal méretét!
Ha valaki tud kérem segítsen hogy a szerkesztőbe hova menjek és mit csináljak hogy jó legyen!
Köszönöm!

suttyo

Üzenet # 348 | 09:32
dom1n1ka, A honlap melyik részében helyezted el a script-et? Én a honlap alsó részébe tenném, ott nem szokott különösebb gondot okozni semmi.Ezt az előző üzenetemben leírtaknál találod.
Az üzenetet szerkesztette suttyo - Csütörtök, 2012.04.05, 09:33
Ismeretlen
Üzenetek: 9

Üzenet # 349 | 20:27
Sziasztok! Szeretném kérni egy igen fontos dologban a segítségeteket, ami nekem nagyon fontos lenne!
Egy dizájn-ról lenne szó, ami nem az Ucozhoz tartozik, így egy kicsit nehezebb felrakni rá!
A Dizájn-hoz tartozó elemeket ezen a linken lehetséges letölteni: http://btemplates.com/download/54/
És a demo: http://btemplates.com/2008/blogger-template-the-late-show/demo/
Hogyan lehetne ezt az egyik ucozos honlapra feltenni?
Fontos lenne!
Előre is köszönöm!
suttyo

Üzenet # 350 | 20:36
Ismeretlen, Nem hiszem hogy megoldható lenne, bár ki tudja. De ha egyedibb oldalt szeretnél javaslom ezt az oldalt, itt még videósegítséget is kapsz.

LINK
Ismeretlen

Üzenet # 351 | 20:51
Igen ezt ismerem!
Emellett meg van a uthemes.ru! Ez is ucoz dizájnokat tartalmaz, de van például ez a honlapom: http://darkweb.ucoz.hu/. Ezen is sikerült egy ilyent betennem, igaz elég furcsán :P:)
Szóval szerintem nem lehetetlen sad
Vajon senki nem tudja hogyan lehet? :((

Bár ez nagyon jó lenne: http://dominiontheme.ucoz.net/
De leírnád részletesen, hogyan lehet feltenni?
Nagyon megköszönném! smile
suttyo

Üzenet # 352 | 20:57
Ismeretlen, Leírni az kicsit hosszadalmas lenne de itt van a videó ettől egyszerűbb nincs biggrin

VIDEÓ
Ismeretlen

Üzenet # 353 | 21:00
Köszi! smile Megnézem, és ha nem gond ha valamit nem értenék kérdezek :P:)
suttyo

Üzenet # 354 | 21:09
Ismeretlen, Rendben bye
Ismeretlen

Üzenet # 355 | 21:44
A Szerkesztőt hogyan tudom bekapcsolni? A honlapon az admin bar ott van, de sajnos eltűnt az írás! Hogyan tudnám bekapcsolni?
suttyo

Üzenet # 356 | 21:54
Ismeretlen, Az oldalad linkjéhez tedd hozzá hogy /admin és be tudsz lépni.
Valex
Üzenetek: 11

Üzenet # 357 | 20:45
Sziasztok! LÉCCIVES SEGÍTSETEK!
Nagyon félek... az oldalamnak a második konténere eltünt! Mit tegyek? Mit csináljak... már próbáltam de semmi..hiába akarok oda új blokkot tenni, nem engedi! A HTML szerkesztőbe is próbáltam de semmi :S Léccives segítsetek, nem értem miért! Most új oldalt kell csinálnom??? cry
Az oldalam címe: www.risen-mt2.ucoz.net
Suhanc
Üzenetek: 51
Hírnév: 4

Üzenet # 358 | 17:52
Valex, Valószínüleg a Külalak vezérlése -> Honlap oldalai részben törölted a $GLOBAL_DRIGHTER$ részt, vagy valami ilyesmi a 2. container.
De amúgy lehet az is segít, ha az Általános beállításoknál a sablont átállítod másra. Igaz úgy a dizájn-t újra kell majd csinálnod happy

"Ami nem öl meg, az megerősít."
Valex
Üzenetek: 11

Üzenet # 359 | 20:13
Hiába tettem be a $GLOBAL_DRIGHTER$ részt nem tett semmit :/ próbáltam át álítani a sablot de akkor sem jelenik meg a 2. konténer :S ... jó lenne ha valami ucoz moderátor vagy valaki segítene ..:S

Hozzáadva (04.05.2012, 19:13)
---------------------------------------------
KÖSZI SEGÍTETT MEGOLDOTTAM .. ZSENI VAOK XDD

Suhanc
Üzenetek: 51
Hírnév: 4

Üzenet # 360 | 23:35
Örülök neki^^
Sajnos úgy hogy nem látom milyen sablonod kinézete nem igazán tudtam segíteni tongue

"Ami nem öl meg, az megerősít."
Keresés: