A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Általános információk Első lépések a uCoz rendszerben Hibajelentés, segítségkérés (Mit hogyan? Általános információk a dolgok pontos menetéről) |
Hibajelentés, segítségkérés |
Ha a szerverrel, mentéssel (szerkesztéskori mentés, biztonsági mentés), érdekes megjelenéssel és hasonló, nem a Te hibádból származó nem szokványos problémákkal találkozol, olyasmivel ami vélhetőleg rendszerhiba, először is javasolt a következők végrehajtása:
Ha érdemleges választ szeretnél a hibajelenség esetleges megoldására, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Ezt az admin felületeden adminbaron a Segítség menüpontban találod! Olyan problémákkal ne is fáradj az említett helyen, amik a Te hibádból származnak. Például: "Átírtam a sablont, de nem jelenik meg amit szeretnék, mi lehet a gond?" Nagy a valószínűsége, hogy Te hibáztál! Ilyen esetekben javasolt a Fórum tüzetes átvizsgálása, és a fenti lista végrehajtása. Az Általános tájékoztatóban leírtak alapján és azokon felül javasolt még, hogy ha akár ide írsz, akár az Ügyfélszolgálatnak, készíts egy pillanatképet az adott hibáról, töltsd fel a saját tárhelyedre és a linkjét add meg a kérdéseddel együtt! Sokszor többre megyünk a vizuális megjelenéssel, mint azzal ahogy sajátos módon a gondolataidat leírod. Ezeket sokszor csak többedik kiegészítő leírás után lehet csak kapisgálni. A segítségkérés általános alapfeltételei
Az itt leírtakat nem viccnek szánjuk.
Ha Neked ezek a minimális feltételek nem felelnek meg és nem tudsz ezeknek eleget tenni, akkor ne is várj segítséget! |
Kedves Szolgáltató!
Akadt egy problémám! Elfelejtettem a Biztonsági kérdésre a választ. Ezzel az névvel és email címmel vagyok a rendszerbe regisztrálva Deme Mónika Moncsi, dememonika@gmail.com Ha tud segíteni benne írjon emailt! Nagyon fontos lenne számomra köszönöm. Szeretettel: Deme Mónika |
Moncsika, kérünk, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
|
Sziasztok!
Létrehoztam a shiba.ucoz.hu oldalt, rögtön problémába is ütköztem. "Az én honlapom" logót szerettem volna lecserélni, találtam is a GYIk-ben rá megoldást a Külalak szerkesztése -> Gyors-csere, de bárhogy próbálom mindig azt kapom, hogy "Nem történt csere Ellenőrizze le cserélendő kód helyességét". Mit csinálhatok rosszul? Hozzáadva (2017.08.02, 23:20) Sziasztok! Létrehoztam a shiba.ucoz.hu oldalt, rögtön problémába is ütköztem. "Az én honlapom" logót szerettem volna lecserélni, találtam is a GYIk-ben rá megoldást a Külalak szerkesztése -> Gyors-csere, de bárhogy próbálom mindig azt kapom, hogy "Nem történt csere Ellenőrizze le cserélendő kód helyességét". Mit csinálhatok rosszul? Megoldottam |
kissandras000, a hibát továbbítottam. A legbiztosabb megoldás létrehozni egy új uID fiókot (nem közösségi hálózaton keresztül) és azzal belépni az oldalra, majd azt az Adminisztrátorok csoportba áthelyezni. Hello! köszi végre sikerült belépnem,nem tudom mi történt.... Lenne pár friss kérdésem,az oldalamat át lehet nevezni? itt most konkrétan az Url honlap címre gondolok,vagy ha nagyon nagy hülyeséget kérdeztem akkor bocsánat gondolom nem,de azért gondoltam rá kérdezek hátha... valamint olyat szeretnék,ezt viszont láttam más ucoz-os oldalon,hogy a hírek bejegyzéseknél sorba lehetett állítani a bejegyzéseket tehát pl:.dátum szerint,legnagyobb nézetség/megtekintés,vagy értékelés szerint,ilyet hogy lehet csinálni? Hozzáadva (2017.08.15, 18:18) |
Andreas111, ehhez HTML és CSS tudás kell alapjába véve, a Bejegyzések kinézete kódot a következő két kód közé kell írnod:
Kód <div style="width: 50%"> és </div> ahol az 50% azt jelenti, hogy az oldal szélességének 50%-át foglalja el egy bejegyzés. Ez nem a legpraktikusabb megoldás, de a leggyorsabb |
értem,köszönöm sikerült,de még mindig egymás alatt vannak ezzel lehet valamit csinálni,vagy ne is próbálkozzak vele mert túl bonyolult ?
Hozzáadva (2017.08.20, 10:59) Hozzáadva (2017.08.20, 14:52) |
Andreas, a sablontelepítők nem dolgoznak hétvégén
|
Andreas, nem is a telepítéssel van a gond, hanem azzal, hogy sok weboldalról érkezik kérés és nem mindenki a uCoz csapatból foglalkozik sablontelepítéssel Meg amúgy sem nagyon szoktak az emberek hétvégén dolgozni járni
|
ja ahha,így már értem,köszi és arról tudnál infót adni hogy ez hogy is működik pontosan,tehát megtalálható lesz a sablonok listájában amit vásároltam? vagy egyszer már úgy lépek fel hogy már az van az oldalon,és kész ha átváltok másik sablonra,akkor többet vissza sem rakhatom? csak hogy képben legyek,nem tudtam mire gondolni
amúgy megtaláltam az ucoz táska weblapot is ami nagyon hasznos,inkább ajánlották csak úgy leltem rá.. de nagyon szuper tippek vannak rajta! Hozzáadva (2017.08.20, 21:26) |
Andreas, nem lesz benne, de bármikor létrehozhatsz egy biztonsági másolatot a sablonjaidról, melyet visszaállíthatsz, ha kedved úgy tartja
|
hát ez azért nem túl praktikus igen azt tudom,csinálom is rendszeresen mert valamit mindig elrontok
hát ez azért picit fáj,de nem baj.. üsse kavics,majd akkor figyelek rá.. tehát akkor majd egyszer csak belépek és azt látom majd hogy az új sablon játszik... oké,köszönöm a segítségedet,ha lesz majd még valami akkor írok! |
Andreas, a biztonsági másolatokat bármikor letöltheted a számítógépedre és egy biztonságos helyen tárolhatod őket mint pl. a Google Drive, OneDrive, MEGA, stb. Amikor szükség van rá, csak újból feltöltöd a honlapod _tbkp mappájába és visszaállítod a vezérlőpultból
|
Andreas, s még asszongyák nem tudok olvasni az emberek gondolataiban
|
| |||