uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
Köszönöm a segítséget! Sikerült belépnem.
|
Sziasztok! Segítene valaki? (új vagyok az Ucoz-on, balfék vagyok:)
használom a 853 - as sablont, de a css stílus szerkesztőben (Nyitólap » Külalak vezérlése » Sablonok módosítása >> Stílusok táblázata (CSS) )>>> a 825 - ös HTML parancsai szerepelnek. legalább is a képek URL - jei ezek. ha bármit változtatnék ebben, akkor az egész sablonom erre vált, vagyis a 825 - ösre. meg persze jól üsszekuszálva a sablon elrendezése, mert az meg amarad a 853 - asé. de nekem a 853 - as kell:) hogy oldhatnám meg, hogy a 853 szerepeljen a > (Nyitólap » Külalak vezérlése » Sablonok módosítása >> Stílusok táblázata (CSS) ) - ban? ha valaki tudná...köszönöm:) nagy a gáz SOS:) http://kecsuol.ucoz.hu/ köszi, köszi! |
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet megváltoztatni a ...fejlécet. =========================== Egyszer már javasoltam Neked egy topikot, ahol van néhány értékes link! Nem törődtél vele, így mi sem törődünk azzal, hogy megadjuk a választ! raziel70 |
Bocsánat igazad van
de mind a 2-t sikerült megoldanom nektek köszönhetően. Bocsánanat Hozzáadva (13.07.2011, 09:22) |
geri011, Pedig van. Onnan tudom, hogy én írtam jó 3 hete. tessék szépen keresgélni! (segítek: ...á, mégsem)
|
Sziasztok az szeretném megkérdezni hogy mégis hogy lehet megcsinálniazt hogy más fejléce legyen az oldalnak???? ha bármilyen LINK -et vagy bármilyen PONTOS LÉPÉSt tudna bárki adni KÉREM SEGÍTSEN!! itt az oldal nézzétek meg mert nagyon de nagyon szeretnék egy saját oldalt és ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
//Túlformázás nélkül is látjuk az üzenetedet. De ha mondjuk rászánnád magad, hogy magadtól MEGKERESD a választ, az mindenkinek jó lenne, de kezdésként olvasd el EZT. - dBrown// |
Helló! Még kezdő vagyok , de sikeresen elkészítettem az honlapomat! Azt szeretném kérdezni , hogy hogyan tudom lecserélni a fejléc képet ! A választ erre az e-mail cimre küldd légyszives :
//Persze, még mi küldjük utánad a megoldást! Itt van a fórumon, keresd meg! - dBrown// |
| |||