uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
AwesomeFM, Vezérlőpult >> Külalak vezérlése >> Gyors-csere:
Mit cserélni: Kód <td valign="top" style="padding:15px;"> Mire cserélni: Kód <td valign="top" style="padding:15px;background:SZÍN;"> A SZÍN-t behelyettesíted egy hexadecimális színkóddal (pl.: #888). Ha valami nem működne, kérlek, írd meg itt, milyen színre lenne szükséged, és megoldjuk |
Rendben, nagyon köszönöm, kipróbálom
Hozzáadva (28.06.2014, 16:26) |
AwesomeFM, szia! Kipróbáltam és egyes helyeken azért marad fehér, mert egyes táblázatok soraiban (td) meg van adva stílus-tulajdonságként a fehér háttérszín. Szerkeszd mindegyik oldalt HTML nézetben és keresd meg ezeket (nem mindegyik lesz egy helyen, csak felsorolom az összes lehetséges kódot), majd töröld őket:
Kód background:white; Kód background:#fff; Kód background:#ffffff; Kód background-color:white; Kód background-color:#fff; Kód background-color:#ffffff; |
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következőre: A weboldalamon külalakot szeretnék változtatni. Ki is választottam a megfelelő sablon, el is mentettem, de a főoldalon nem módosul, csak a többi menüpontoknál. Mi lehet a probléma? Köszi a választ. |
Pisti2829, a sablon rendszersablon vagy egy külső forrásból letöltött/vásárolt sablon? Továbbá megkérlek, hogy add meg az oldalad URL-címét
|
Pisti2829, nála mindkét oldal ugyanazzal a külalakkal rendelkezik. Itt van pár képernyőkép (A főoldalról és a "vőfélytől" oldalról):
Ha nálad még mindig különbözik a két oldal, kérlek, adj meg te is két képernyőképet a fent említett oldalak összehasonlítása érdekében |
Pisti2829, kérlek, küldj egy képernyőképet az itt látható oldalról.
|
Hozzászólás szövege
Csatolmányok:
8884597.png
(31.0 Kb)
|
Pisti2829, úgy értettem, hogy bejelentkezett állapotban
|
Hozzászólás szövege
Csatolmányok:
3341513.png
(327.1 Kb)
|
Pisti2829, menj a Vezérlőpultba, majd kattints a Külalak vezérlése elemre. Onnan küldjél képernyőképet
|
| |||