uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
Quote (raziel70) Az biztos, hogy egy td tag törlődött a sablonból, az meg magától nem történik meg. Próbáld meg egy másik sablonnal, nézd meg hogy azzal jó-e, majd állítsd be ismét ezt. Amúgy kizártnak tartom, hogy ne állítaná vissza!!!!! A lap alján elmentetted? Igen, elmentettem a lap alján, a tageket végignéztem semmit nem írtam el/át. De! Sikerült megoldani egy egyszerű stílus váltás másikra, aztán vissza. Köszönöm a gyors válaszokat! Üdv. |
Kedves Locky!
Először is köszönöm a segítő szándékú magatartás tanusítását, igazán példaértékű! Tisztelt közösség! Hivatkozva a fentebb leírt - általam megállapítást nyert tényekre - a problémám és korábban feltett kérdésem (#77) továbbra is fennáll, mellyel kapcsolatosan várom a közösség segítségét! Esetlegesen egy link a megoldást rejtő hozzászólásról, egy másik fórumrész címe melyben esetleg megoldást lelhetek, szóval bármi amit Locky tudni vél, csak sajnos elmulasztott leírni nekem. Maradok Tisztelettel: |
Redhanded, én éppen nem arra gondoltam hogy - 1 hírnév tőlem,mert nemtudok válaszolni, mert nemadsz linket, hanem arra, hogy lehet hogy elolvastad 100x az általános tájékoztatót, de a linket sajnos még 2x-ra se Írod le!!!!
Már megbocsáss, de ha nemlátom a honlapod szerkezetét, amit csak linkel tudnák, így akkor nem is tudok, nemis fogok találkozni a hibával. Talán ezen gondolkozz el elöbb, mielött cselekszel. u.i: Ti a fórum használok legtöbbje képtelen arra hogy az adatlapján beállítsa a honlapját, vagy éppen aláírásnak irja be, esetleg az ilyen problémák során nem adnak linket! Látod ha ti szépen mind beállítanátok a honlapotokat valamelyik modszerrel a kettő közül akkor szó nélkül leírtam volna mi a probléma. Persze pofátlan módon nagy arcal mind elvárjátok hogy segítsünk, miközben rá se jöttök arra hogy segíteni képtelenek vagyunk! És emellet még a fórumot is teleírkáljátok arra hogy "Honapod címe?" "xy" |
Redhanded, már megbocsáss, de Én is napok óta CSAK nézegetem amit problémaként felhoztál.
Az igazság az, hogy Lockynak van igaza! És tudod miért? Olvass bele ebbe kérlek: http://forum.ucoz.hu/forum/7-60-4211-16-1298195352 Vagy ennek is érdekes az első két sora: http://forum.ucoz.hu/forum/24-173-2#3971 De sorolhatnám az ehhez hasonló topikokat! Innen is látszik, hogy mennyire fontos, hogy megkapjuk a honlapod címét!! Nehogy azt hidd, hogy ez Nekünk passzió! Mi ezért nem kapunk egy büdös petákot sem! Ingyen és bérmentve "veszekszünk" Veled, mert nem teszel eleget egy apró kis kérésnek. Ehelyett inkább büntetsz. Szóval javaslom, hogy gondolkozz el ezen! A kérdésedre így nem tudunk választ adni! Tudnék erre is egy linkkel utalni, ahol hasonló miatt leírtam egy jó példát, de nem teszem. Legyen elég ez a kettő. Most pedig büntess meg engem is, aztán érezd magad királynak, hogy milyen fasza gyerek vagy! |
Tisztelt Locky!
Valóban nem került bele eddigi hozzászólásaimba az oldal címe, ez természetesen nem ok nélkül van így! Az oldal felhasználói egyenlőre nem szeretnék hogy a cím nyilvános helyre kerüljön fel, ezért nem kaptam felhatalmazást annak fórumon történő közlésére. Természetesen amennyiben a segítségnyújtáshoz szükséges, szívesen elküldöm PM-ben azt a Csapat valamelyik tagjának. Tisztelt raziel70! Hozzászólásodat tekintve az utolsó sorodat leszámítva semmi gondom sincs. Nem értem miért kell most még sértegetni is engem. Szeretném ha ennyibe megállna a dolog, mert nem szeretnék és nem szerettem volna problémázni, és főleg nem célom szétoffolni a topicot, mindössze a hiba forrását keresem. Változás a hibajelenségben: Mostmár a főoldalon látszik a menü és a blokkok, viszont most éppen a fórum részen nem látható. Szerkesztés nem történt azóta, így még kevésbé értem a dolgot. Üdvözlettel: U.i.: Mindkettőtöknek elküldtem a linket PM-ben |
Quote (Redhanded) Mindkettőtöknek elküldtem a linket PM-ben Ezt kötve hiszem, ugyanis a Te csoportod nem tud Nekem írni! De azért köszönöm a fáradozásodat. A többihez nem kívánok hozzászólni, mert itt már csak a szógyarapítás megy. Sok sikert a titokzatos oldaladhoz! Sajnálom, de Én nem tudok segíteni. Bocs... |
Redhanded, ha oldalad nem lehet publikus, akkor legalább küldted volna el egyböl a pm-et mielött itt kitör a szócsatád.
Mellesleg nem bunkóságból, de engem nemigen izgat, hogy okkal vagy ok nélkül nem irtad le a honlapod címét! Lényeg egyszerü, ha tudsz adni ha nem tudsz adni linket , akkor is köteles leszel a fórumon, különben nemtudok segíteni. u.i.: Pm-et nemszokásom küldeni, max beleírom a hsz-okba ha valami probléma van vele! Elvétve ez azért forum hogy egy hibát csak egyszer elemezzünk ki, ha más is találkozik ilyennel, akkor lelesi a hsz-okat és kész, nemkérdezi meg újra |
Sziasztok! Nem jelenik meg a Belépés menü a weboldalamon. És így a saját honlapomon vendég vagyok. Mit tudtok tanácsolni, hogy tudok bejelentkezni? Előre is köszi a választ!
|
LinaCica86, így lépj be (A Honlapok >> Biztonságos belépés-es rész).
Utána EZ . Harmadszor ez, vagy ez |
Szia LinaCica86!
Erre azt tudom Neked mondani, hogy magától nem tűnik el csak úgy valami! Itt a uCozon legalább is nem. 1. Meg kellene nézned a sablonokat! Szerintem törölted a blokkot, ami a belépéshez van. Tedd vissza (Eredeti sablon visszaállítása) a helyére és máris be tudsz majd lépni. (Valamelyik container-ben volt. 2. Ha belépsz a uNet profilodba (Webtop), a bal alső sarokban találsz egy ikont, ami a windowsos start menüre hasonlít. Kattints rá, majd a Honlapok > Biztonságos belépés menüpontra kattints rá. A megjelenő ablakban add meg a honlapod elérhetőségét, a többi elvileg már ki lesz töltve (belépési adatok) 3. Töltsd le és installáld a uToolbar nevezetű böngésző kiegészítőt, töltsd ki benne a megfelelő adatokat és már használhatod is. Ezzel könnyedén be tudsz lépni minden olyan uCoz honlapra, ahol engedélyezve van a uID. 4. Lépj be az oldalad admin felületére (pl. http //oldalad.ucoz.hu/admin), majd kattints mondjuk a felhasználók menüpontra. Itt a jobb felső sarokban kattints a Felhasználók linkre. Most a felhasználók listáját kell látnod. Itt az egyik felhasználó neve mellett jobb oldalon kattints a kis csavarkulcs ikonra. Mivel egy felhasználó adatlapjának szerkesztési oldalára akarsz belépni, így be kell lépned mint admin. Így hirtelen négy lehetőség is van arra, hogyan léphetsz be az oldaladra, ha nincs belépés blokk, vagy belépési link az oldalon. De mindenképp javaslom elolvasni az oldal tetején az Általános tájékoztatónkat! Nem viccből van ott és nem viccből piros a színe. |
| |||