A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 76 | 08:02
Az biztos, hogy egy td tag törlődött a sablonból, az meg magától nem történik meg.
Próbáld meg egy másik sablonnal, nézd meg hogy azzal jó-e, majd állítsd be ismét ezt.
Amúgy kizártnak tartom, hogy ne állítaná vissza!!!!! A lap alján elmentetted?
anonymus
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 77 | 08:03
Quote (raziel70)
Az biztos, hogy egy td tag törlődött a sablonból, az meg magától nem történik meg. Próbáld meg egy másik sablonnal, nézd meg hogy azzal jó-e, majd állítsd be ismét ezt. Amúgy kizártnak tartom, hogy ne állítaná vissza!!!!! A lap alján elmentetted?

Igen, elmentettem a lap alján, a tageket végignéztem semmit nem írtam el/át.
De! Sikerült megoldani egy egyszerű stílus váltás másikra, aztán vissza.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Üdv.
Redhanded
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 78 | 08:03
Sziasztok!

Mozillát használok, és valamit elírhattam, mert nem jelenik meg explorerrel sem a menü, sem a blokkok. Ez csak a főoldalon van így, de ha pl egy hírre kattintok, akkor már megjelenik, és marad is.
Nem tudok rájönni mi lehet...

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 79 | 08:03
Én sem tudok rájönni mi a probléma. Csodálkoznák is ha tudnám mi a hiba! Ugyanis vannak olyan tényezők amik nem engedik meg, hogy találkozzak a hibád forrásával!

Remélem rájöttél mire céloztam.... Ügyes! smile Tudtam hogy te is erre gondoltál: Link

Redhanded
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 80 | 08:03
Kedves Locky!

Először is köszönöm a segítő szándékú magatartás tanusítását, igazán példaértékű!
Jómagam nem most találkoztam életemben először fórummal, de honlap szerkesztésben még elég tapasztalatlan vagyok, ezért kértem segítséget!
Ebből adódóan az oldalon történő tájékozódás részemről megtörtént, az általad megadott linket is többször olvastam már.
A kereső használata nem hozott számomra értékelhető eredményt annak ellenére hogy a témához kapcsolódó alapvető szavakkal próbálkoztam. Ez lehet figyelmetlenség miatt, lehet hogy nem megfelelő szavakra kerestem rá, lehet hogy kihagytam valamit, de lehet hogy egyszerűen csak nem értek hozzá!
Mivel hozzászólásodban a gúnyolódáson és általános tájékoztatáson kívül érdemi segítséget nem észleltem, eltekintek annak létezésétől!
Továbbá vélelmezem, hogy fent említett üzenet megírása időigényesebb volt egy érdemi segítséget nyújtó hozzászólás rögzítésénél.
A magam részéről a célzásokat személyeskedésnek tekintem, de sajnos ezt illetően nem vagyok benne biztos hogy jobban célzol nálam. Én jelenleg a Hírnév - -ra tudok célozni!

Tisztelt közösség!

Hivatkozva a fentebb leírt - általam megállapítást nyert tényekre - a problémám és korábban feltett kérdésem (#77) továbbra is fennáll, mellyel kapcsolatosan várom a közösség segítségét!

Esetlegesen egy link a megoldást rejtő hozzászólásról, egy másik fórumrész címe melyben esetleg megoldást lelhetek, szóval bármi amit Locky tudni vél, csak sajnos elmulasztott leírni nekem.

Maradok Tisztelettel:
Redhanded

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 81 | 08:03
Redhanded, én éppen nem arra gondoltam hogy - 1 hírnév tőlem,mert nemtudok válaszolni, mert nemadsz linket, hanem arra, hogy lehet hogy elolvastad 100x az általános tájékoztatót, de a linket sajnos még 2x-ra se Írod le!!!!

Már megbocsáss, de ha nemlátom a honlapod szerkezetét, amit csak linkel tudnák, így akkor nem is tudok, nemis fogok találkozni a hibával. Talán ezen gondolkozz el elöbb, mielött cselekszel.

u.i: Ti a fórum használok legtöbbje képtelen arra hogy az adatlapján beállítsa a honlapját, vagy éppen aláírásnak irja be, esetleg az ilyen problémák során nem adnak linket! Látod ha ti szépen mind beállítanátok a honlapotokat valamelyik modszerrel a kettő közül akkor szó nélkül leírtam volna mi a probléma. Persze pofátlan módon nagy arcal mind elvárjátok hogy segítsünk, miközben rá se jöttök arra hogy segíteni képtelenek vagyunk! És emellet még a fórumot is teleírkáljátok arra hogy "Honapod címe?" "xy"

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 82 | 08:03
Redhanded, már megbocsáss, de Én is napok óta CSAK nézegetem amit problémaként felhoztál.
Az igazság az, hogy Lockynak van igaza! És tudod miért? Olvass bele ebbe kérlek:
http://forum.ucoz.hu/forum/7-60-4211-16-1298195352
Vagy ennek is érdekes az első két sora:
http://forum.ucoz.hu/forum/24-173-2#3971
De sorolhatnám az ehhez hasonló topikokat!
Innen is látszik, hogy mennyire fontos, hogy megkapjuk a honlapod címét!!
Nehogy azt hidd, hogy ez Nekünk passzió! Mi ezért nem kapunk egy büdös petákot sem! Ingyen és bérmentve "veszekszünk" Veled, mert nem teszel eleget egy apró kis kérésnek. Ehelyett inkább büntetsz.
Szóval javaslom, hogy gondolkozz el ezen!
A kérdésedre így nem tudunk választ adni! Tudnék erre is egy linkkel utalni, ahol hasonló miatt leírtam egy jó példát, de nem teszem. Legyen elég ez a kettő.
Most pedig büntess meg engem is, aztán érezd magad királynak, hogy milyen fasza gyerek vagy!
Redhanded
Üzenetek: 10
Hírnév: 0

Üzenet # 83 | 08:04
Tisztelt Locky!

Valóban nem került bele eddigi hozzászólásaimba az oldal címe, ez természetesen nem ok nélkül van így! Az oldal felhasználói egyenlőre nem szeretnék hogy a cím nyilvános helyre kerüljön fel, ezért nem kaptam felhatalmazást annak fórumon történő közlésére. Természetesen amennyiben a segítségnyújtáshoz szükséges, szívesen elküldöm PM-ben azt a Csapat valamelyik tagjának.
Előző hozzászólásommal arra kívántam rámutatni, hogy azért mert valaki pontatlan, vagy mert nem mindent úgy csinál ahogy az elő van írva, még nem kell kigúnyolni, és hagyni hogy találgassa mit rontott el. Lényegében ha írsz PM-et, vagy HSZ-t arról h mit csesztem el, hamarabb tanulok. Azt pedig hogy egy hibajelenség csak link segítségével figyelhető meg, Én nem tudhatom ellenben veletek. (esetleg már többen jelezték, nektek is volt ilyesmi, alap hogy explorerrel nem teljesen kompatibilis a honlap, stb.)

Tisztelt raziel70!

Hozzászólásodat tekintve az utolsó sorodat leszámítva semmi gondom sincs. Nem értem miért kell most még sértegetni is engem.
Én is dolgozom ingyen, én is csinálok ilyen munkát, de én ilyesmit nem mernék megtenni a felhasználókkal, az ingyen végzett tevékenység nem hiszem hogy kifogás lehetne főként azért, mert feltehetőleg nem is köteleznek erre a munkára! Egyébként Locky hozzászólásából (#80) egyértelműen kiderül hogy mi a kifogás a hozzászólásommal kapcsolatban. Ezért igazán felesleges volt neked is leírni mégegyszer, de azért köszönöm a tájékoztatást.

Szeretném ha ennyibe megállna a dolog, mert nem szeretnék és nem szerettem volna problémázni, és főleg nem célom szétoffolni a topicot, mindössze a hiba forrását keresem.

Változás a hibajelenségben: Mostmár a főoldalon látszik a menü és a blokkok, viszont most éppen a fórum részen nem látható. Szerkesztés nem történt azóta, így még kevésbé értem a dolgot.

Üdvözlettel:
Redhanded

U.i.: Mindkettőtöknek elküldtem a linket PM-ben

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 84 | 08:04
Quote (Redhanded)
Mindkettőtöknek elküldtem a linket PM-ben

Ezt kötve hiszem, ugyanis a Te csoportod nem tud Nekem írni! De azért köszönöm a fáradozásodat.
A többihez nem kívánok hozzászólni, mert itt már csak a szógyarapítás megy.
Sok sikert a titokzatos oldaladhoz!
Sajnálom, de Én nem tudok segíteni. Bocs...
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 85 | 08:04
Redhanded, ha oldalad nem lehet publikus, akkor legalább küldted volna el egyböl a pm-et mielött itt kitör a szócsatád.

Mellesleg nem bunkóságból, de engem nemigen izgat, hogy okkal vagy ok nélkül nem irtad le a honlapod címét! Lényeg egyszerü, ha tudsz adni ha nem tudsz adni linket , akkor is köteles leszel a fórumon, különben nemtudok segíteni.
És látom még mindig a gúnyolással vagy elfoglalva, így inkább eltekintek ettöl az utolsó 7 üzenettől... smile

u.i.: Pm-et nemszokásom küldeni, max beleírom a hsz-okba ha valami probléma van vele! Elvétve ez azért forum hogy egy hibát csak egyszer elemezzünk ki, ha más is találkozik ilyennel, akkor lelesi a hsz-okat és kész, nemkérdezi meg újra smile

suttyo
Üzenetek: 40
Hírnév: 7

Üzenet # 86 | 08:04
HI!

Van egy weboldal sablon amit bele kéne varázsolni az oldalamba ha lehetséges happy
Ilyennel még nem próbálkoztam tehát nullán vagyok vele wacko
Nézzétek már meg nekem légyszíves.

Köszi előre is.
Code
http://www.myupload.dk/showfile/924853f483f.rar
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 87 | 08:04
suttyo, a megadott fájlt ugyan letöltöttem, de kicsomagolni már nem lehet!
Hiba a csomagolt fájlban! wacko
Amúgy meg egy sablon beillesztése komoly feladat, de megoldható.
Ez ügyben bővebben csak "személyesen" adok infót.
LinaCica86
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 88 | 08:04
Sziasztok! Nem jelenik meg a Belépés menü a weboldalamon. sad És így a saját honlapomon vendég vagyok. Mit tudtok tanácsolni, hogy tudok bejelentkezni? Előre is köszi a választ!
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 89 | 08:05
LinaCica86, így lépj be (A Honlapok >> Biztonságos belépés-es rész).
Utána EZ . Harmadszor ez, vagy ez

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 90 | 08:05
Szia LinaCica86!
Erre azt tudom Neked mondani, hogy magától nem tűnik el csak úgy valami! Itt a uCozon legalább is nem.
1. Meg kellene nézned a sablonokat! Szerintem törölted a blokkot, ami a belépéshez van. Tedd vissza (Eredeti sablon visszaállítása) a helyére és máris be tudsz majd lépni. (Valamelyik container-ben volt.
2. Ha belépsz a uNet profilodba (Webtop), a bal alső sarokban találsz egy ikont, ami a windowsos start menüre hasonlít. Kattints rá, majd a Honlapok > Biztonságos belépés menüpontra kattints rá. A megjelenő ablakban add meg a honlapod elérhetőségét, a többi elvileg már ki lesz töltve (belépési adatok)
3. Töltsd le és installáld a uToolbar nevezetű böngésző kiegészítőt, töltsd ki benne a megfelelő adatokat és már használhatod is. Ezzel könnyedén be tudsz lépni minden olyan uCoz honlapra, ahol engedélyezve van a uID.
4. Lépj be az oldalad admin felületére (pl. http //oldalad.ucoz.hu/admin), majd kattints mondjuk a felhasználók menüpontra. Itt a jobb felső sarokban kattints a Felhasználók linkre. Most a felhasználók listáját kell látnod. Itt az egyik felhasználó neve mellett jobb oldalon kattints a kis csavarkulcs ikonra. Mivel egy felhasználó adatlapjának szerkesztési oldalára akarsz belépni, így be kell lépned mint admin.

Így hirtelen négy lehetőség is van arra, hogyan léphetsz be az oldaladra, ha nincs belépés blokk, vagy belépési link az oldalon.
De mindenképp javaslom elolvasni az oldal tetején az Általános tájékoztatónkat! Nem viccből van ott és nem viccből piros a színe. wacko
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
Keresés: