A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA
gyendre2
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 106 | 08:07
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy lehet azt megcsinálni hogy van egy sablonom. Amit fel szeretnék tölteni. ZIP-ile ként van meg. Van egy global css-dokumentum egy index.html (ha erre rámegyek bejn az a sablon teljesen összerakva és egy images mappa. Ezeket feltöltöttem file managerbe. De hogy tudom beállítani hogy ez legyen a sablon az oldalon???

Ha segít ez lenne az a sablon: http://www.templates4all.de/free-template-news/1138-html-gamer-cod4-template-online.html

Nem vírusos ellenőrizve:D
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 107 | 08:08
gyendre2, csak a uCoz sablonjait használhatod alapként.
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 108 | 08:08
Meglehet oldani másképp is, ez amit letöltöttél egy html file egy css-el elrendezve+ képek, amit simán belehet építeni egy saját sablonba, nem kis munkával.
Lényeg hogy az ucoz kicsit hasonlít a wikipedia-ra abban, hogy kicsit máshogy kell felépíteni a szerkezetet, vagyis operátorokat is használni kell, saját stílus készítése közben.

De tény, hogy mivel felkerested evvel a fórumot, ezért gondolom, te ezt nemtudod megcsinálni, így csak fizetősbe csinálja meg neked valaki. (pl. raziel70)
dj-blind
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 109 | 08:08
nos szevasztok először is kérdésem a következő lenne kiválasztok x stíluslapot hogyan tudom megoldani azt hogy minden maradjon az eredetiben ahogy az a stíluslapon van csak a háttér változzon rajta tehát saját magam által választott háttere legyen a stíluslapnak idáig sajnos nem igen sikerült ez a feladat nekem, a másik hogyan lehet megoldani azt hogy a fejléc az egy video legyen és csak a video rész látszódjon az oldalon a player lejátszó része ne??

van még egy kérdésem létezik valamilyen az ucoz rendszerében használatos stílus lap generátor amivel összetett stíluslapokat lehet készíteni úgy mint a honlapszerkesztővel itt virtuális formában is az általam beilesztett adatok alapján generál új stílus lapot??

előre is köszönöm ha valaki tud nekem ebben segíteni dj-blind surda12 ecsédi zsolt
Zsolti
Üzenetek: 17
Hírnév: 2

Üzenet # 110 | 08:08
Szia Dj-blind! Ha firefox-al dolgozol : jobb klikk a jelenlegi hátteredre, majd klikk >>> "háttérkép megnyitása" és már látod is a jelenlegi backround url címét. Erre ha rákeresel a CSS szerkesztődben, (URLcím vágólapra majd Ctrl F) meg találja. Na ezt kell átírnod az új háttérkép URL címére.

Videó : nem biztos - egy próbát megér - Vimeo! A beágyaztható kód megadása előtt, elég sok lehetőséget felajánl a beillesztendő videó beállításához.[u] (én jelenleg sajna ezt most nem tudom megnézni, munkahelyi net)

Hozzáadva (18.10.2011, 07:40)
---------------------------------------------
background:url(http://kecsuol.ucoz.hu/zoldwebbackround.jpg) no-repeat; backgro....[color=green]

tibor82
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 111 | 08:08
Sziasztok.
Nem lehet azt meg oldani, hogy aki csinál 1 témát azt közzé tegye, hogy be kerüljön a sablonok közé.
Vagy valahonnan nem lehet ucoz sablont letölteni?
És azokat hogy lehet esetleg felrakni?
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 112 | 08:08
tibor82, a Honlap Stílus- Sablonok kiegészítője résznél ott van minden. Ha ezt neadjisten nem érted, nem ajánlom hogy témát készíts, ugyanis az azt jelenti hogy kezdő lépésekkel kell kezdeni.

Akár egy html fileből, akár egy joomla sablonból, vagy akár egy e107 sablonból lehet uCoz sablont készíteni. (Piszok egyszerűen, csak egy picit lehet időigényes)

Másik kérdésre a válasz, nemhiszem hogy büszke lennék magamra hogy csinálnák egy témát, és az publikus lenne, hogy más az én munkámat "lopja".
Szerki
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 113 | 08:09
Sziasztok
nem tudom hogy ezt kérdezte-e már valaki, de azt szeretném meg tudni, hogy ha belépek ide: vezérlőpult/honlap-stílus/sablon szerkesztője és oda beillesztek egy ccs kódot akkor azt miért nem úgy jeleníti meg ahogy kellene, mert nekem nem vagy nem csinál semmit, vagy teljesen máshogy néz ki.
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 114 | 08:09
Szerki, ahhoz hogy a css müködjön, az osztályokat hozzá kell rendelni a sablon szerkezetéhez.
Szerki
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 115 | 08:09
ja, értem , köszönöm smile
sadaadmin
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 116 | 08:09
Szép napot!
Szeretnék a honlapomra egy olyan egyszerű mp3 lejátszót, ami az általam feltöltött zenéket folyamatosan adja. Sajnos eddig nem találtam ehhez megfelelő html kódot.

A segítséget előre is köszönöm.

Sada
Zsolti
Üzenetek: 17
Hírnév: 2

Üzenet # 117 | 08:09
sadaadmin!
1.:lejátszókat találsz a widgetbox - oldalán...
2.:van a honlapnak (ucoz-nak) is lejátszója...
Az ucoz szerverén nem lehet olyan zenét tárolni, ami nem saját tulajdon vagy mi, ennek nézz utána.
Viszont ha külső szerverről szól, semmi probléma. (remélem jól tudom)
3.:http://letolteskereso.hu/get.php?name=Metallica+-+One&file=http%3A%2F%2F1scottentertainment.com%2Fmusic%2Fone.mp3
ezen a linkelt oldalon, egy bizonyos zenei számot tudsz megosztani, beágyazható lejátszóval, ez ugye külső szerveren elhelyezett zene:)

4.: tekintsd meg az oldalamat, ha gondolod : http://kecsuol.ucoz.hu/index/rokkker/0-145 itt (ennél a megoldásnál) pedig a snacktools oldalára (szerverére) tölthetsz fel zenét, és kapsz egy beágyazható lejátszó kódot. Sok sok skin közül válogathatsz!!! fél perc reg. és free megoldásban 5 számot érdemes rakni, egy lejátszóhoz, viszont lehet jó sok lejátszód

hááát remélem segítettem valamit:)

üdv.:Zsolti
Legyező
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 118 | 22:57
Szeretnék segítséget kérni:
A honlap létrehozásakor kiválasztottam egy sablont a rengeteg lehetőség közül, de most mégis meggondolnám magam, és választanék egy másikat. Hogyan találok vissza a sablonokhoz és választhatok másikat?
Nem manuálisan akarom az egyes szakaszokat buherálni, hanem egy új sablont választani.
Köszönöm!
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 119 | 23:18
Legyező, Admin Panel Általános Beállítások-nál megtalálod.
Kakas
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 120 | 08:43
Sziasztok! Énis most próbálkozom weblap készítésével. Lenne egy pár kérdésem:) Az első az lenne hogy a körkérdésnél h lehet beírni saját körkérdést. H pl ne az legyen mennyire tetszik az oldal hanem más Köszi a válaszokat.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
Keresés: