A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA
Réca
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 136 | 20:52
Tisztelt ucoz.hu!

Az Oldalamon, külalakot cseréltem, és amikor vissza néztem az oldalt, hogy fest, egyszerűen eltűntek a menüpontok.Nagyon megijedtem, és még mindig nem tudom, mit kell tennem.Én heckelésre számítok, de ha nem az, legyenek szívesek segíteni!Köszönöm!
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 137 | 23:14
Réca, te rontottál el valamit a külalakon.
vmx
Üzenetek: 43
Hírnév: 0

Üzenet # 138 | 15:55
Van egy kis helyzet biggrin

Ezt szeretném megvalósítani:
Quote (vmx)
Nem tudsz-e valami olyat hogy amikor a főoldalon, vagy más oldalon vagy (kivétel fórum) akkor jobb oldalt és bal oldalt is legyen egy kék csík mint itt a fórumon, az ami körbevesz egy bejegyzést itt > http://vmx.ucoz.hu

Valami ötlet? smile

benikuty
Üzenetek: 21
Hírnév: 0

Üzenet # 139 | 19:15
Üdv!
Hogyan tudnám megcsinálni azt, hogy minden block-nak más fejléce legyen?
Honlapom: gorenyfanclub.do.am Sablon amit használok: 769
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 140 | 19:53
Kedves benikuty,!
(ELŐTTE ÉRDEMES CSINÁLNI EGY BIZTONSÁGI MENTÉST!!!)
A vezérlőpult Honlap-stílus, Sablonok vezérlése részben az első vagy második container sablonját kell változtatni (az első a bal, a második a jobb oldali sáv.)
Keress egy ilyesmi részt:
Code
<tbody><tr><td style="background:url('/style/11.gif');padding-right:40px;color:#EED6ED;" align="right" height="34"><b><!-- <bt> -->BLOKKOD NEVE<!-- </bt> --></b></td></tr>

A gif képet (pl. nekem /style/11.gif) ki kellene cserélni egy sajátra, amilyen blokkfejlécet szeretnél. Ezeket úgy tudod megnézni, hogy kimásolod ' és ) zárójel nélkül a nevét és az oldalad után írod, pl. oldaladneve.ucoz.hu/könyvtár/11.gif
(azért jó megnézni, hogy megtudd a magasság mekkora, hogy illeszkedjen).
benikuty
Üzenetek: 21
Hírnév: 0

Üzenet # 141 | 14:41
én úgyértettem, hogy minden blocknak különböző fejléce legyen. (Bocs)

Hozzáadva (07.01.2012, 13:41)
---------------------------------------------
Már megoldottam! amúgy köszi smile

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 142 | 19:05
benikuty, ha random különböző képeket akarsz, akkor ott a bannerforgató! Fejlécre is használható
juillet
Üzenetek: 152
Hírnév: 18

Üzenet # 143 | 09:12
Sziasztok! Most az egyszer nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre írom-e a kérdésemet, ezért bocsi biggrin
Hiába töröm a fejem, nem tudok rájönni: hogyan lehetne a "Categories" betűszínét megváltoztatni.

A honlap: Vízilabdások, és bal oldalon, a Kategóriáknál (akár hír, akár fényképalbumok) világoskék a betű (vagy fehér?) és én navyre szeretném átírni (más blokkokban egész jól sikerült is a művelet) ...
A stílus száma: 9.
biokem
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 144 | 21:01
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy én a : Nyitólap;Profilom;Kilépek...;Csoport;RSS sort lejjebb szeretném vinni a fejléc legaljára mert jelenleg kb a fejléc közepén helyezkedik el.Itt a honlapom itt láthatjátok miröl beszélek:http://biokemia.ucoz.hu
Segítségeteket előre is köszönöm.
Bela
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 145 | 15:01
Sziasztok!

Nekem is volna kérdésem smile . Szóval. Létrehoztam egy új oldalt (nem aloldalként) a honlapomhoz és azt szeretném elérni, hogy ezen az oldalon is legyen egy "hírek hozzáadása" link (pont mint a főoldalon), amivel egyszerűen tudnak az adminok új tartalmat hozzáadni a laphoz anélkül, hogy a HTML szerkesztőben kelljen vacakolni. Annyit már elértem, hogy a link bekerült, (mivel kimásoltam és beillesztettem a főoldal erre vonatkozó HTML kódját), de így most a főoldal hírei is megjelennek ezen a lapon. A végcél az lenne, ha az ezen a lapon található "hírek hozzáadása" link használatával a tartalom megjelenne itt is és főoldalon is, de közben a főoldalon feltöltött tartalmak ne jelenjenek meg itt. Finoman szólva sem vagyok egy HTML zseni, úgyhogy nagyon jól jönne a segítség!

Előre is köszönöm!

Üdv: Béla.
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 146 | 14:09
Kedves Bela!
Sima HTML szerkesztőben vagy a vizuális forráskódjába illeszd be ezt a kódot:
Code
<a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Hírek hozzáadása</a>


Ahhoz, hogy a felhasználók is tudjanak hírt hozzáadni:
Menj a vezérlőpultba (http://a_honlapod_cime.ucoz.hu/admin), bal oldalt felhasználók->Felhasználói csoportok->Felhasználók->A honlap hírei->Új bejegyzések hozzáadása mellett van egy kis négyzet, pipáld ki.
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 147 | 20:39
juillet, keresd ezt a sztringet a css-ben:
a.catName és ha jó linkre gondolok, akkor ez a színkódja: #A9B5D8
Ez vezérli azt a linket. (ha jó linkre gondoltam, vagyis jól értettem a kérdésedet.)

biokem, ehhez (eléggé) bele kell nyúlni a html sablonba. Ha nem értesz ehhez, javaslom hogy kérj fel valakit, aki meg tudja csinálni. smile
Bela
Üzenetek: 5
Hírnév: 0

Üzenet # 148 | 23:06
Kedves drhflany!

Köszi a segítséget, de ezzel sajnos már próbálkoztam, legalábbis szerintem. A főoldalam (nyitó lap) HTML kódjaiból "beazonosítottam" azt a kódszakaszt, ami az új hírek hozzáadásáért felel (egyébként ugyanaz volt, mint amit itt ajánlottál: <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Hírek hozzáadása</a>), másoltam, majd beillesztettem annak az oldalnak a HTML kódjába, amelyiken a linket szeretném elhelyezni. (az oldalvezérlőből - [információ megváltoztatása] - és a külalakvezérlőből is megpróbáltam. Mindkettőnek az lett a vége, hogy - noha a link pont oda került, ahova szerettem volna - a főoldalamon megjelent a feltöltött szöveg, de azon al lapon nem, ahova fel akartam tölteni. Gondolom a kód által megnyitott új ablak HTML kódjában van egy olyan parancs, ami a főoldalon teszi közzé az új szöveget... Vagy rossz helyre szúrtam be az általad is mellékelt kódot.
Nem tudom...
Minden esetre mégegyszer köszi a segítséget!
AndyBaron
Üzenetek: 22
Hírnév: 0

Üzenet # 149 | 01:10
Segítség!
www.meztelenugynok.com
Valamikor, valahogyan eltüntettem azt a kódot, amivel az archív hírekhez juthat a látogató!
A főoldalam a Hírek oldala, kénytelen voltam kevés (nyolc) friss hír megjelenítését beállítani, mert ha mindet hagyom, akkor a sok kép miatt lassan tölt be.
Viszont kellene alulra, vagy felülre, vagy mindkét helyre vagy lapozás, vagy link az archív anyagokhoz. Egy link még jobb lenne, mert adnék neki ilyen nevet, hogy "ugrás a régebbi hírekhez", vagy hasonló. Viszont nem tudom, mi a címe az archív anyagok lapjának.
benikuty
Üzenetek: 21
Hírnév: 0

Üzenet # 150 | 13:18
Üdv!
hogyan tudom "optimizálni" a weblapomat úgy, hogy ha kis netbook-kal rámennek (a weblapra) ne essen szét az oldal?
---
www.gorenyfanclub.do.am

Hozzáadva (05.02.2012, 12:18)
---------------------------------------------
nem lehet megoldani??

uCoz közösség » A uCoz rendszer moduljai » Tartalmi modulok » Oldalszerkesztő » SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása)
Keresés: