uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
Szia Kakas!
Nyitólap » Kérdések » Kérdőívek vezérlése » "villáskulcs gombra klikk" Kérdőív módosítása klikk ide a puska megtekintéséhez >>Kecsuol Csatolmányok:
4075933.jpg
(159.4 Kb)
|
Sziasztok! A honlapomon néha látszik néha nem a honlap jobb oldalán egy kis rész: pont akkora rész nem látszik a, ha egy hírre rámegyek nem látszik a Rossz hozzászólás,,dislike" gomb Egy ideig látszott, de mostmár nincs ott. Nem is tudom letörölni a rossz hozzászólásokat Ez a rendszer hibája/ vayg az enyém esetleg más?...
|
Sziasztok mesterek!
Egy problémám akadt. Nem tudom máshogy megfogalmazni.. de a probléma a kódok tudásának hiánya Elkezdtem a weblap skinjét.. lecserélni sajátra.. És itt kezdődött a problem.. <!-- <block1> --> <?if($SMENU_1$)?> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="194"> <tbody><tr><td style="background-image:url('/webskin3/menu.png'); background-color:#82B900; height: 30px; color:#FFFFFF; padding-left:25px;"><b><!-- <bt> -->Főmenü<!-- </bt> --></b></td></tr> <tr><td style="background:#F4F4F4;padding:5px;"><!-- <bc> -->$SMENU_1$<!-- </bc> --></td></tr> </tbody></table> <?endif?> <!-- </block1> --> Ez a menü kódja. És itt szeretném azt a részt kicserélni amik a menüben lévő pontok szövegei lennének.. (tehát nyitólap, regisztráció .. a menüpontok) Ebben tudna-e segíteni valaki.. melyik az a rész? Hozzáadva (30.12.2011, 14:20) |
Quote (DaveedBrown) vmx, a válasz landolt nálad! Itt is megköszönöm jó lett +Írtam vissza (: http://vmx.ucoz.hu/forum/6-45-1#352 |
Quote (Gergő) Az oldal karbantartás alatt van. |
DaveedBrown, írtam ide: http://vmx.ucoz.hu/forum/6-45-1
Plusz lenne még egy kérésem. Azt szeretném beállítani hogy ha írok a hírekbe, vagy a fórumba, vagy egy új oldalt csinálok és oda írok akkor szerkesztgetés nélkül, alapból legyen -> Comis sans, 3-as méret Tudom hogy meg lehet valahogy csinálni de hogy? Azért keresgélek.. Hozzáadva (31.12.2011, 15:20) |
| |||