uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. Én mikor a honlapomra lépek (www.kh-tanulmany.ucoz.hu) és mikor az oldalra lépek,és van a Menüpontom,ott mindig ha rákantittok kiválaszthatom,hogy melyik almenüre menjek. De nem tudom egy frissités következtében (F5) mikor az oldara lépek,egyből szerkezt. De elmenteni se tudom,és a "direkt" szerkeztést se tudom kiveni. Hogyan oldhatom meg ezt?! Tisztelettel: bArNNNi |
Erika: Válaszoltam PM-ben (privát üzenet a Személyi résznél).
Quote (DaveedBrown) Erika, az a rész, ahol be tudod írni a kódot, afölött rögtön van jobb oldalt egy "eredeti sablon visszaállítása" gomb DaveedBrown: Igen, mindenhol van de az első containernél nincs(meg a többi globális blokknál). Először én is azt hittem... Az üzenetet szerkesztette drhflany - Szombat, 2012.05.12, 20:47
|
Jó reggelt!
Segítség kérés előtt megköszönni szeretnék...:)) Nem egyszer végig böngésztem már a fórumot - ennek köszönhetően nagyon sok mindent tudtam megoldani az oldalamon, sikeresen. Ennek köszönhetően van az a sablonom is amit jelenleg használok, és ami változtatni szeretnék. Tudom, most ide kellene írnom a sablon számát, de (gondolom én) mivel úgy változtattam rajta, hogy lementettem a gépemre és amikor elkészült visszatettem. Így a stílus száma #0. A gondom inkább esztétikai, és akkor sem szakad le az ég ha nem tudok változtatni. Azt szeretném megoldani, hogy a bal oldali dobozaim ne látszódjanak akkor, amikor a cikkek vannak megnyitva, mert kevésbé fárasztó úgy olvasni, ha a lap nem ennyire keskeny. Ha valakinek van ötlete azt megköszönném. Hozzáadva (13.05.2012, 09:57) |
KristineHolt szívesen máskor is
Ha valakinek ugyanez lenne a problémája, a következő kódot rakja be minden blokk elejére: Code <?if($CATEGORIES$)?><?else?> Ezt pedig a végére: Code <?endif?> Így a blokkok csak akkor jelennek meg, ha az oldalon nem valamilyen katalógusban vagyunk. |
Sziasztok!
Nem egészen ide illik a kérdés, talán máshol jobb helyen lenne. A következőről van szó: Regisztráltam a honlapom (gazdagodjunk.ucoz.hu) a Google Analitycs rendszerébe. A vezérlőpult -> Honlap vezérlése -> Külalak szerkesztése ->Oldalszerkesztő -> A honlap oldalai résznél beírtam a </head> tag elé a scriptet, amit adott az Analitycs. A kérdés az, hogy ez így minden oldalra vonatkozik? Tehát minden oldal bekerül az analitikába, vagy csak a kezdőoldal? Köszi: Rita |
Sziasztok!
Kezdő vagyok. Ezért szeretném kérni a segítségeteket a következőben: Hogyan tudom megszélesíteni a weboldalam szövegmezőjét? Lásd az alábbi linken a problémámat! http://platina13.ucoz.hu/index/golden_gates_az_arany/0-9 Köszönöm előre is! |
Sziasztok!
Van az oldalam - lovemuffin.ucoz.com és az lenne a kérdésem, hogy tudnám azt a World of Warcraft képet lecserélni vagy ha azt nem, csak egyszerűen eltüntetni onnan? Másik kérdésem: hogy lehet azt megcsinálni, hogy csinálok 1 menüpontot és az azon belül lévő menüpontok sorba legyenek alatta és ne kelljen rámennem a menüpontra, hogy azokat beadja? Hozzáadva (06.06.2012, 14:50) |
Pubi, először is, szeretnélek megkérni, hogy egyszerre csak egy kérdést tegyél fel, és azt is a megfelelő topikba. Ezekre a kérdésekre egyébként már rég van válasz a Fórumon, talán a Keresővel meg is találnád.
Kérlek olvasd el az Általános tájékoztatót! |
Davee, rendben van, ezt értem is.
A 2. és 3. kérdésre azóta meg is találtam a megoldást a fórumon, de az elsőre nem is tudom, hogy kéne rákeresnem? Próbáltam több módon is, de nem volt találat, ha meg csak azt írom, hogy sablon szerkesztése, akkor sok találatot bead, de nem találtam köztük azt ami nekem kéne. Ezentúl majd előbb körbenézek, hátha megtalálom ami kell, de ebben tudna valaki segíteni? -Van az oldalam - lovemuffin.ucoz.com és az lenne a kérdésem, hogy tudnám azt a World of Warcraft képet lecserélni vagy ha azt nem, csak egyszerűen eltüntetni onnan? |
Quote (DaveedBrown) Platina13, természetesen az oldalak sablonjában. Ha küldesz sablonszámot vagy a "Honlap oldalai" sablon tartalmát (ez jobb lenne) még segíteni is tudok. Szia! Nagyon köszönöm előre is a segítséget! Sajnos annyira sík vagyok, hogy nem biztos, hogy jót fogok megadni. Ezt a számot találtam a "994", írja ki nekem, a sablon szerkesztő. A következő design stíluskészlete 994 . De hogy ez az e amit kérdeztél. Azt nem tudom. Ha nem az akkor egy kicsit írd körül, hogy hol találom meg. Köszönöm! |
| |||