uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA (Egyéni sablon szerkesztése, eredeti sablon visszaállítása) |
SABLON VISSZAÁLLÍTÁSA |
A honlapomnak szeretném megváltoztatni a hátterét képre, ahol most csíkos és fehéres szürkés.
Quote http://tk.ucoz.hu/ Hozzáadva (07.06.2012, 16:38) Hozzáadva (07.06.2012, 16:44) |
Szia, Tawn !
dBrown oldalán találsz erre megoldást: http://www.ucorner.tk/publ/design/hatterkep_beallitasa/5-1-0-33 |
Quote (Pubi) Quote (DaveedBrown) Platina13, természetesen az oldalak sablonjában. Ha küldesz sablonszámot vagy a "Honlap oldalai" sablon tartalmát (ez jobb lenne) még segíteni is tudok. Szia! Nagyon köszönöm előre is a segítséget! Sajnos annyira sík vagyok, hogy nem biztos, hogy jót fogok megadni. Ezt a számot találtam a "994", írja ki nekem, a sablon szerkesztő. A következő design stíluskészlete 994 . De hogy ez az e amit kérdeztél. Azt nem tudom. Ha nem az akkor egy kicsit írd körül, hogy hol találom meg. Köszönöm! Sziasztok! Akkor ebben tud valaki segíteni? Mert nagyon szeretném ezt a problémát orvosolni! Köszönöm előre is! |
Hello The_BIS, mit értesz az alatt hogy alapsablont nem tudod lecserélni? Esetleg a weblapod címe?
|
The_BIS, bővebben? Honlap címe? Valami információ? mert így csak annyit tudok hogy nem tudsz sablont váltani, de hogy mért nem az "rejtély" számomra, és a többi fórumozó számára.
|
Közbe itt rájöttem hogy ez egy olyan hiba amiről még én nem hallotam de szerintem senki más...
Annyi a lényege bereggeli az oldal és kidob az oldal reggelés után egy nagy ablakot hogy válasszon témát... de semelyikre se enged kattintani. Nem tudom mi ez de soknál jelentkezett... Orvoslás: csinálj egy új oldalt teszteld le ha ott se jó jelentsd az ucoznak... |
Átmeneti hiba lehetett. Ugyanis mivel a tesztoldalam nem volt elérhető tegnapelött, így kénytelen voltam csinálni egy másikat.
Sablon lecserélésre meg két mód is van panelen belül, 1-ik biztos müködik... Főleg hogy az első "általános beállításokban", olyan "házibarkács", mert régi kódokat még otthagy elöző sablonból. (lásd: chat) |
SziasztoK!
Most 1 problémám van a fórumommal. A gondom: Amikor létre akarom hozni 1 új témát, akkor csak a betűket feketére szinezik! Hogy lehet megváltoztatni fehér szinűre? Talán adhatjátok 1 css kódot Köszönöm előre is a választ! |
FlATIK, FIGYELEM! Általános tájékoztató
|
FlATIK, ilyen hozzáállással ne is várj segítséget, hiszen teljesen felesleges.
Nézd meg jobban: Ha nem sikerül értelmezni, szólj segítek! Csatolmányok:
8577166.jpg
(35.7 Kb)
|
Legyetek szívesek, segítsetek.
A tárhely kímélése érdekében a sablonom biztonsági mentését lementettem a gépemre. Onnan hogyan tudom visszaállítani? Hozzáadva (05.10.2012, 16:14) |
Amennyiben van már biztonsági másolatod, azt feltöltheted FTP-vel a fő könyvtárba. A biztonsági másolatot tartalmazó fájlt el kell nevezni.: _bk_barmilyen_betuk.zip
Az a hibaüzenet nekem ismeretlen. Az Ügyfélszolgálatot admin felületen a Segítség menüpontból éred el. Az üzenetet szerkesztette raziel70 - Péntek, 2012.10.05, 18:16
|
| |||