A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Esetleg nézz körül ebben a topikban.
De használhatod nyugodtan a KERESŐT is! Én is azzal találtam!!! | ||
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy hol találom meg a Moduljaimnak a kódjait! Szeretném a Menü ablakomban lévő dolgokat fent a logo címsorába rakni, ahol alapban megjelenik a nyitólap/profilom/kilépés És már megtaláltam hol tudom bővíteni de nem találom seholse azokat a kódokat amiket ha beillesztek oda akkor tökéletesen működjenek! esetleg vmi otlet, hol találhatom meg a kódokat a topicjaimhoz. várom válaszotokat! | ||
404-es hiba?
------ | ||
Senquist8984, hallgass ide!
Én még csak másfél éve foglalkozom ezzel a rendszerrel -hidd el nekem elég behatóan csinálom-, de Én még ilyen "$$ jeles kódot" nem láttam, ami az egyes modulokhoz lenne. Nem értem DaveedBrown javaslatára írt válaszodat Én sem, miszerint 404-es oldallal válaszolna, de főleg azt nem értem, hogy $$ jeles kódot kér!!!!???? Szállj már le egy kicsit ezekről $$ jeles kódokról (ez nagyon tetszik ) és gondolkozz kicsit logikusan! Ha ezzel meg vagy, akkor tanuld egy kicsit a html-t. Ha ezen is túl vagy, tanulmányozd a rendszer működését, amire nagyon jó hely ez a fórum!!!! Továbbá ott van még tanuláshoz az Én demo oldalam és DaveedBrown demo oldala is. Ha már körbejártál mindent és legalább kicsit érted a rendszer működését, akkor rátérhetünk a $ $jeles kódokra (:D )! Addig ezt tekintsd mély víznek, ahol Te egyenlőre nem tudsz úszni! Csakhogy egy kis segítséget adjak a fórum előcsalogatásához és megmagyarázzam, hogy TE hibáztál a linkkel (ezért kaptál 404-es oldalt), itt van ez Én oldalam fórum modulja: http://torrenthd.hu/forum Látod milyen érdekes a link felépítése? És nincs benne semmi flikkflakk, vagy $$ jeles kód sem! Egyszerűen a domainnév (Nekem van saját domainem, ne tévesszen meg a link) és mögötte ott van hogy forum. Ettől egyszerűbb nincs is a világon! | ||
Nem azért írtam, hogy piszkáljalak.
Nem azért adtam meg a fórumom linkjét, hogy olvasgasd! Persze örülök neki, hogy jártál ott, de itt mégis a link felépítése volt a lényeg! domain + /forum Ennyi az egész! Nagyon sok ilyen $$ kódos jel van. A neve operátor. | ||
Nem arról van szó hogy nem jelenik meg:D
Hanem arról hogy nem tudom úgy berakni hogy a Fórumot jelenitse meg és ne a főoldal jöjjön ki vagy a 404 es hiba! Itt a kép: http://kepfeltoltes.hu/view/110205/39372834501_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Pirossal be karikáztam hogy mivel is foglalkozom! A Főmenüt azt megszüntetném, és azt szeretném hogy a fórumot a fenti logon ami vannak fólek ott jelenjen meg és ott is lehessen rákattintani:) Remélem mostmár érthetően fejeztem ki magamat:D Hozzáadva (05.02.2011, 19:02) Erre nem tudok rájönni hogyan tudok oda úgy berakni vmit hogy működjön is:D | ||
Csak nem ekkora a kod..
hanem kb 20 centis:D kriksz krakszok vannak.. és a $$ között mindeggyiknek más a neve.. De azt amit írtál kódot beillesztem de sztem úgyse fogja elfogadni..:S Hozzáadva (05.02.2011, 20:32) ez sikerült:D kicsit kikellet pótolnom mert furán jelent meg:D de most jó:D köszönöm:D ha megnézed akkor érthető h mire is gondoltam:D | ||
Quote (Maserati) Hát hallod Hát hallod! Ez tényleg hihetetlen amit Te kihozol ebből a rendszerből! 20 centis kód? Mire? A személyi számodat, telefonszámodat, meg ilyesmit nem kell megadni! Ejej... Tudod, sokan vannak itt a uCoz rendszerben, akik html tudása szinte a nullával egyenlő, mégis elboldogulnak, sőt, sikeres (nagyon sikeres) honlapot vezetnek!!! És még mindig nem adtad meg a honlapod címét! Elolvastad már a tájékoztatónkat? Tudod marha hamar végeztünk volna, ha mindezeket megteszed! |
| |||