A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Nem, a kép a második cointerben van, a menü és azok amik megváltoztak, mind az elsőben. Már valamilyen szinten rendbe hoztam, de ha belépek, akkor a belépési blokk ott marad valamint ha rámegyek a letöltésekre, akkor nem jelennek meg a kategóriák az első cointerben.
Az lenne szerintem a legjobb, ha valaki, elküldené nekem a belépési és a letöltési kategórák blokkját a saját honlapjáról. | ||
Add mega weboldalad címét, ez egy úgymond tanulság, máskor a stílusokról készíts b.m.(biztonsági mentést)
Ha a cointerben megcsináltad a kódolást(helyesen), utána lépj fel az oldaladra, kapcsold be a szerkesztőt és a megváltozott blokkokban szerkeszd meg. TIPP:rengeteg modul/alkalmazást nem kell egyénileg beillesztened mert egy kattintás alatt beilleszthető | ||
Köszönöm szépen a segítséget, de már minden rendbe jött. Rájöttem hogy működik az ucoz (részben). Csak annyit kellett tennem, hogy beírtam az <?if($code$)?><?endif?> vagy valami ilyesmi kódot, és működik. Akkor jelenik meg a letöltés kategória amikor kell, és a belépés is akkor van csak, amikor nem vagy belépve.
Köszönöm azért még1x. Hozzáadva (19.02.2011, 23:02) Maradok manuálisnál. Valamiért a sablonom vagy nem tudom mi, ha szerkesztem külsőleg (értsd: a szerkesztőben) mindig átváltoznak a blokkok. Nem tudom miért. Ja és erre tud valaki megoldást? | ||
Még egyszer megkérünk Titeket, hogy amikor ilyen jellegű kéréssel fordultok hozzánk, NE kelljen könyörögni az oldalatok elérhetőségéért!
Az, hogy valamikor, valamelyik topikban már közölted, az egy dolog, azt nem fogjuk előkeresni. A honlap elérhetőség közlésére a legegyszerűbb megoldás, ha beállítod itt a fórumban aláírásként. Nem kell linkké alakítani, elég ha csak sima szövegként ott van. De így legalább minden hozzászólásodnál ott lesz. Ha a honlapod megszűnik, vagy másikat is létrehozol, nem árt frissíteni a szöveget. Csak azért kérjük mindezt újra meg újra, mert ezzel nagyon sok időt spórolhatnánk meg! Mire lezajlik egy a fentihez hasonló párbeszéd, addig egy gyakorlott, html-hez értő ember kideríti mi a gond és máris kész tényekkel szolgálhat! Egy másik dolog, amit ugyan úgy csinálsz, ahogy akarsz, de javasolt eszerint a tipp szerint csinálni. | ||
rendben. Értem. De valamki tud rá megoldást?
Hozzáadva (20.02.2011, 12:58) | ||
DaveedBrown, de ebben még NEM szavaztam, mert ez új. csak régebben EGY MÁSIK kérdésben szavaztam.
Lenne még 1 kérdésem: Hogy lehetne megoldani azt, hogy a menüpont neve mellett legyen egy kis kép? pl ez: http://s32.ucoz.net/img/fr/ic1/hot.gif Azt szeretném, ha így nézne ki: http://wwe4u.ucoz.hu/ucoz_forum/nevtelen2.jpg | ||
raziel70, nem egészen!
Így kell valahogy kinéznie: Code a:link {text-decoration:none; color:;} a:active {text-decoration:none; color:;} a:visited {text-decoration:none; color:;} a:hover {text-decoration:underline; color:;} Menüben: Code a.menu1:link {text-decoration:none; color:} a.menu1:active {text-decoration:none; color:} a.menu1:visited {text-decoration:none; color:} a.menu1:hover {text-decoration:underline; color:} Bár amit Raziel írt az sem volt rossz. |
| |||