A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása HTML Segítség (Segítség HTML témában) |
HTML Segítség | ||
Szia!
Azok közé tartozol, akinek nem megy annyira a HTML nyelv. Itt nem kell szégyellned, bátran felteheted a kérdésedet! Ha a honlapodon szeretnél valamit módosítani, de azt már csak a html kód módosításával lehet megtenni, itt nyugodtan felkérhetsz olyan segítőkész felhasználókat, akik otthon vannak e témában. Html kód beillesztésekor kérünk mindenkit, hogy a "code" lehetőséget válassza! Nagyon hosszú szöveg esetén megkérünk, hogy: Válasz esetén szintén ugyanez az eljárás kéretik. Köszönjük! Honlapszerkesztéssel kapcsolatban javasolt elolvasni a A WYSIWYG szerkesztő (Oldalak szerkesztése külső webszerkesztővel) topikot is!
| ||
Szia Erkaft95!
Hát... ez egy igen érdekes kérés! De egy tipp. Adj a főoldalhoz úgy egy oldalt, hogy az Anyag hozzáadása linkre kattintasz, ami általában a jobb felső sarokban van. De egy még jobb tipp. Olvasd el a fórum oldalak tetején található Általános tájékoztatót, illetve használd a fórum igen jól működő keresőit! | ||
sziasztok.
elsősorban Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és Boldog Új Évet Kívánok! azt szeretném kérdezni,hogy hogy tudnám azt megcsinálni,vagy a kódot hova kell beilleszteni,hogy a fülön "mozogjon-fusson"az oldal neve?egyáltalán a <marquee></marquee> kóddal kell? előre is köszi a válaszokat. | ||
Szia Nzsolt!
Köszi, Neked is hasonló jókat! Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem a böngésző címsorára. Ehhez ez a javascript kell. | ||
Quote (Nzsolt) Szia Nzsolt! Köszi, Neked is hasonló jókat! smile Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem a böngésző címsorára. Ehhez ez a javascript kell. köszi a válasz,de kicsit kinai.azt sem tudom minek nevezik..."státuszsor?a fordító sem igazán hasznos.hova kellene beilleszteni? Hozzáadva (28.12.2010, 16:41) Quote (Nzsolt) Szia Nzsolt! Köszi, Neked is hasonló jókat! smile Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem a böngésző címsorára. Ehhez ez a javascript kell. köszi a válasz,de kicsit kinai.azt sem tudom minek nevezik..."státuszsor?a fordító sem igazán hasznos.hova kellene beilleszteni? | ||
Szia ! Erre gondolsz?
ha igen, leírom, nem nagy durranás... | ||
Szia Nzsolt, menj a saját menü>>honlapstílus>>külalak vezérlése(sablonok)>>a honlap oldalai sablonba, és másold ki a
Code <title>-től </title>-ig Code <script> //Document title scroller- By Graeme Robinson (me@graemerobinson.co.uk) //Exlusive permission granted to Dynamic Drive to include this script in their DHTML archive. //For full source code, terms of use visit http://www.dynamicdrive.com var repeat=0 //enter 0 to not repeat scrolling after 1 run, othersise, enter 1 var title=document.title var leng=title.length var start=1 function titlemove() { titl=title.substring(start, leng) + title.substring(0, start) document.title=titl start++ if (start==leng+1) { start=0 if (repeat==0) return } setTimeout("titlemove()",140) } if (document.title) titlemove() </script> klikk a "végrehajtani a cserét" gombra, és kész is vagy *********** Juillet, már megint? | ||
már megint ??? beelőztelek?? hát kevés van, amihez érdemben hozzá tudok szólni, ez meg most ment elsőre...bár én nem variáltam ezzel a gyors csere dologgal, egyszerűen csak bemásoltam a Külalak vezérlése--honlap oldalai--head részébe...
bár így utólag elnézve így csak a főoldal megnyitásakor futkos fent a szöveg, más oldalak megnyitásakor már nem...)˙- úgy hogy tied a pont, Daveed Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2010.12.28, 17:03
| ||
köszönöm a válaszokat.be is raktam,de csak 1-2 másodpercig megy majd megáll...valamit elszúrtam talán...??
Hozzáadva (28.12.2010, 22:27) Quote (Nzsolt) köszönöm a válaszokat.be is raktam,de csak 1-2 másodpercig megy majd megáll...valamit elszúrtam talán...?? http://metamorphosis.ucoz.hu/fut_cmsor.txt |
| |||