A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
DaveedBrown
De ez nem az amire en kertem a valaszt kerlek titeket ugy valaszojatok mint a tobinek !! |
(◣_◢)DjPoker(◣_◢), már le van minden írva, sült galambot nem fogsz kapni.
Kicsit segítek azért. De belemélyülni nemfogok, mert ha ezt amit leírok nem fogod érteni, akkor csak elrontod az egészet. Elsőnek csinálsz egy Biztonsági mentést, Honlap stílus---> Biztonsági mentés létrehozása. Ha ez kész, mivel neked már kész a saját sablonod, elmész a Honlap stílus ---> Sablonok szerkesztője ----> Segítség Ítt minden érthetően le van irva. Miközben ezt olvasod, nyomd meg a Váz-mintát és így ha érted ami oda van irva, akkor látni fogod a váz-ban hogy kell felosztani a saját sablonodat. Ez a része kicsit már nem kezdőknek való, de leírtam mindent, így a kérdésedre választ kaptál. Ennél jobban nem lehet segíteni. |
Köszönöm! Eddig kerestem, de sikerült törölni a Hóesést.
Nem lett volna szép látvány őszi színek között a sok fehér hópehely! Készítettem már honlapot az óvodának de ez a saját "Ficánkáimnak" lesz mármint a szülőknek. Nagyon élvezem, de rengeteg időt igényel a sok olvasás, (tanulmányozás és próbálgatás) Még egyszer köszönöm. |
Üdv!Apró segítséget szeretnék kérni.Egyik látogatóm mondja ,hogy az oldalam ( http://riofire.ucoz.hu/ ) nála el van csúszva.A mini chat nála nincs a helyén a szöveg pedig kifut a másik oldalra.Ilyen hibákat vél felfedezni.
De én akárhogy is nézem (pl.felhasználóként, vagy letiltottként, vagy más gépen) nálam minden rendben van.Fogalmam sincs mit csináljak. A választ előre is köszönöm! Hozzáadva (23.07.2011, 16:04) |
Kyoko, nem Ő nem használ "nem jó böngészőt", hanem Neked kell az oldaladat minden böngészővel kompatibilissé tenni!
Nem a látogató fog új/másik böngésző(ke)t telepíteni, hogy jól jelenjen meg a Te oldalad... Valóban, az oldalad IE8 esetén kissé furán néz ki... |
Ennek a hibának általában több oka is lehet.
Persze a legfőbb ok onnan ered, hogy egy Microsoftos dologgal állunk szemben (Internet Explorer). De meg lehet oldani ezt a problémát is, csak egy kicsit macerás. Bele kell vetned magad a teljes sablonba, és ki kell derítened hol lehet a hiba. Én sajnos ezt nem tudom megmondani neked... |
| |||