A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása
borisz86
Üzenetek: 9
Hírnév: 0

Üzenet # 331 | 13:36
Nem a heigt-ot nem találom, hanem a fejléc sablonját!

Tehát, rámegyek a Honlap-stílus - Külalak vezérlése (sablonok) és itt van egy szép sor sablon. Pl.: Globális blokkok: A honlap felső része, Első container, stbstb. Ha jól sejtem valahol itt kell keresni azt a fránya heigt-ot, csak melyikben?! Az is megeshet, h tévúton járok és máshol kell keresnem, mivel ezeket a sablonokat átnéztem, és sehol se adnak meg magasságot, szélességet.
Esetleg a vázmintánál rejlik a megoldás? (a második sor az érdekes, szerintem):

Code
<!-- <header> -->
<table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%" style="border:1px solid #A9B8C2;">
<tr><td style="width:30%;background:#D4DFF7;padding-left:5px;">$WDAY$, $DATE$, $TIME$</td><td align="right" style="background:#D4DFF7;padding-right:5px;"><?if($USER_LOGGED_IN$)?>You logged in as <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><b>$USERNAME$</b></a> | Group "<u>$USER_GROUP$</u>"<?else?>Hello <b>$USERNAME$</b><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr>
<tr><td colspan="2" style="height:60px;background:#F4F4F4;border-top:1px solid #A9B8C2;border-bottom:1px solid #A9B8C2; padding:10px;"><span style="color:#355473;font:20pt bold Verdana,Tahoma;">SITE LOGO</span></td></tr>
<tr><td align="right" colspan="2" style="background:#D4DFF7;padding-right:5px;"><a href="$HOME_PAGE_LINK$">Site home</a> <?if($MODULE_URL$)?>| <a href="$MODULE_URL$">$MODULE_NAME$</a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$">Profile page</a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$">Register now</a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$">Log out</a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$">Log in</a><?endif?></td></tr>
</table><div style="padding-top:5px;"></div>
<!-- </header> -->

Esetleg itt kellene egy heigt-ot betenni a második sorba?

DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 332 | 14:02
Quote (borisz86)
A honlap felső része

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

SmokeWeed
Üzenetek: 13

Üzenet # 333 | 15:48
Hali! lehet hogy ez nem ide tartozik de nem láttam ilyen topicot. Az lenne a kérdésem hogy van egy oldal amit csak felhasználok nézhetnek meg és kiszeretnék rakni egy képet hogy "csak felhasználók nézhetik meg" és ha bejelentkeznek akkor már láthatják az oldal tartalmát és a kép az eltünik onnan?!
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 334 | 08:28
jajj ez már annyiszor le lett írva!!
Code
<?if($USER_LOGGED_IN$)?>tartalom<?else?>kép<?endif?>

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

SmokeWeed
Üzenetek: 13

Üzenet # 335 | 19:20
köszi szépen..
Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 336 | 15:59
Én egy sablon fejlécét szeretném átszerkeszteni, abból is csak annyi lenne a fontos, hogy a World of Warcraft feliratot kiszedni, de nem találtam meg ezt a részét, szóval nem tudom hol kellene kiszednem, mert az oldalam témája teljesen más... Ez a Honlap-stílus #799 amit át szeretnék írni.

A hnlap felső részében ez a kód szerepel:

Code
<div id="top"></div>
<div id="top2">
<div id="top2_block">
<div id="today">
$WDAY$, $DATE$, $TIME$
</div>
<div id="tm">
<a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Nyitólap<!--</s>--></a> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><!--<s5214>-->Profilom<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$"><!--<s3089>-->Regisztráció<!--</s>--></a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$"><!--<s5164>-->Kilépek<!--</s>--></a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$"><!--<s3087>-->Belépés<!--</s>--></a><?endif?><?if($RSS_LINK$)?> | <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?>
</div>  
</div>
</div>
<div id="header">
<!-- <logo> -->Az én honlapom<!-- </logo> -->
</div>

(de ha itt nem találtam, akkor gondolom nem itt kellene keresni)

Esetleg ha megoldható lenne, akkor az is nagyon szuper lenne, ha saját szöveget tudnák bele írni. Ha mozgó lenne az meg még jobb lenne.

Előre is köszönöm a segítséget.

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 337 | 22:14
Nézd meg ezeket az id-ket a css-ben. Ha itt nemtaláltad ott lesz a kép! Egyébként tudsz table-val vagy div-vel szöveget felvinni, (irkálni a hátterre pl.) de oda kicsit bövebb html ismeret kell, mert alapon csak "szétgányolod" a fejlécet smile

header, tm
Szerintem ez a 2 közül lesz valamelyik a css-ben a képed!

Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 338 | 11:13
Semmire sem jutottam, csak addig hogy nem megy, az végül is az hogy semmire nem jutottam (ezt jól megfogalmaztam xD)
Na de szóval esetleg valaki megcsinálná nekem? Elég lenne csak a nevet átírni Csillagösvényre. Mást nem kérnék, aztán utána már szerintem neki látok a programnyelvek megírásához, mert már akarok valami remek, tetszetős külsőt a honlapomnak. Ha valaki megcsinálja nekem, akkor boldog leszek. angel

Imi
Üzenetek: 22

Üzenet # 339 | 21:48
Sziasztok! Hogyan tudnám az alap képet lecserélni itt a fejlécben? Kérlek minden lépést írjatok le. Köszönöm!
Imi
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 340 | 22:07
Imi, ez a topik erről szól, nagyon örülök, hogy megtaláltad és ide írtad ezt a kérdést!
A topik 23 oldala szerintem elárulja Neked, mit és hogyan kell csinálni!
Nem ismétlünk a fórumon, vannak keresőink, amik nagyon jól dolgoznak. Használd!
etele321
Üzenetek: 16

Üzenet # 341 | 10:58
Üdv nekem az lenne a problémám hogy le akarom cserélni a hátteret régen már volt itt a ucoz nál oldalam akkor sikerült is de ez már régebben volt és már nem tudom hogy kell olvasgattam eszt aszt.
Ha a háttér re kattintok jobb gombbal akkor nem aszt adja ki hogy kép mentés/megnyitás új lapon és a képet egyáltalán nem is lehet kijelölni. sad Valaki segítene ?

http://saf-davidteam.ucoz.hu/
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 342 | 11:21
etele321, olvasd el ezt Általános tájékoztató
És rájösz hogy miért nemtudok segíteni.
etele321
Üzenetek: 16

Üzenet # 343 | 11:31
A honlap stílusa 874
Ha erre gondoltál akkor bocs eszemben volt mikor írtam de a végén valahogy csak elfelejtettem fool

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 344 | 13:20
Na jó, akkor most Én.
Szia etele321! Látom, valamit olvastál az előbb említett irományban.
Ha kicsit még jobban, még figyelmesebben elolvasod, kiderül, hogy ebben a topikban megtalálod a választ a kérdésedre!
(◣_◢)DjPoker(◣_◢)
Üzenetek: 2

Üzenet # 345 | 23:58
Sziasztok
Ha meg szerkesztek egy weboldal designjet feltolthetem es kicserelhetem ra?
Jah es ha igen akor hogyan?
Keresés: