A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Kérhetnénk a háttérkép kódját a css-ből? Hogy van belinkelve?
Kód background:#000 url(/bg.jpg) 0 0 repeat-x;padding:40px 0; Ha minden igaz bg a háttérkép neve. és így kellene megjelennie ahogy leírta bigblog http://www.cms-center.ucoz.hu - tartalomkezelő rendszerek birodalma
Az üzenetet szerkesztette iHack - Kedd, 2015.04.14, 12:37
|
iHack, EniG, pedig tulajdonképpen mindkét változat ugyanazzal az eredménnyel kell rendelkezzen.
|
Sziasztok!
A Hírek funkcióban, hiába rendezem a szöveget középre, azt a közzététel után balra rendezi az oldal automatikusan! A főoldalon a háttérképet kicseréltem az oldal tartalmának megfelelő képre, viszont a lefelé görgetésnél a kép után az oldal átvált feketére, ezt a kép alapszínéhez kékre szerettem volna állítani, de nem igen találom azt a html kódot amit ki kellene cserélnem! Segítségüket köszönöm! |
OSCUVSE, meg tudnád adni a weboldalad URL címét is?
|
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy lehet lecserélni a helyezésnél található csillagok képeit?
Hozzáadva (2016.08.31, 12:09) --------------------------------------------- Ezt szeretném lecserélni: <div style="float:left"><?$RSTARS$('12','/.s/t/1221/12.png','1','float')?></div> A css-ben nem találok 12.png-t csak ezt: url(/.s/t/1221/12.gif) Azt sem tudom, hogy ez az. Hozzáadva (2016.09.07, 09:57) Az üzenetet szerkesztette EniG - Szerda, 2016.08.31, 12:12
|
EniG, bocsi, le mertem volna esküdni arra, hogy válaszoltam erre a kérdésre. Ezt nem a CSS-ben kell szerkeszteni, hanem előbb egymás alá kell helyezni a szükséges képeket (fontos, hogy pixelpontosan egymás alatt, valamint egyenlő méretűek legyenek) a következő módon: http://enig-naploja.hu/.s/t/1221/12.png
Ezután ebben a kódban: Kód <?$RSTARS$('12','/.s/t/1221/12.png','1','float')?> a következőket kell szerkesztened: 12 - egy csillag hosszúsága és szélessége pixelben (pl. ez 12x12), /.s/t/1221/12.png - a kép URL címe. Ha gondolod, elküldheted a csillagokat, amelyeket használni szeretnél, és én megcsinálom. |
Erre gondoltam, és kicsit nagyobb szeretném, mint, a csillagok Ezt le tudom innen tölteni?
Csatolmányok:
5102011.png
(25.1 Kb)
|
EniG, töltsd le az alábbi képet, majd töltsd fel azt a fájlkezelővel:
Ezután cseréld le a Kód <?$RSTARS$('12','/.s/t/1221/12.png','1','float')?> kódot, erre: Kód <?$RSTARS$('32','/rating.png','1','float')?> |
EniG, ezt:
Kód <div ><?$RSTARS$('20','/rating2.png','1','float')?></div> Kód <div align="right"><?$RSTARS$('20','/rating2.png','1','float')?></div> |
| |||