A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása
syska128
Üzenetek: 8
Hírnév: 0

Üzenet # 361 | 23:01
oké az előbb nagy marhaságot kérdeztem, bocsi. a másik felére is sikerült megoldanom. :'(
köszi mégegyszer már nem fárasztalak tovább. biggrin

=========================================
Van 213 téma a fórumon, amit kitárgyaltunk már át helyeztem a megfelelő helyre, írtam neked egy PM az áthelyezésről, de Te továbbra is itt OFFolsz.
Ez már szivatás, kedves! sad
raziel70
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 362 | 23:05
syska128, olvasd el a legutolsó hozzászólásodat! Kicsit kiegészítettem! angry
Caradoc
Üzenetek: 3

Üzenet # 363 | 16:18
Hello!
Szeretném a segítségeteket kérni. Sablonom a 905-ös, honlapom: http://caradocsite.ucoz.hu/
A fejléc 3 részét, és a végtelenített mintázatú hátteret is ki tudtam cserélni,de azt nem lelem, hogy a menü hátterét (.s/t/905/9.gif, .s/t/905/10.gif) hol kell kicserélni, pedig már meg is csináltam a 2 beillesztendő képet. A CSS-en kívül kerestem még A honlap oldalainál, meg kitudja még hány helyen. A válaszokat előre is köszönöm.
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 364 | 17:41
Szia. Menj erre a linkre:
Admin Panel--->Honlap Stílus--->Külalak Vezérlése (CSS), majd nyomj egy CTRL+F-et és keress rá az alábbi két kifejezésre.

.boxTitle
.boxContent

Itt kell a két URL-t módosítani, illetve itt vannak beállítva az eltolások is. Ha esetleg nem ugy jelenne meg a képet, mint ahogy gondoltad a pading-okal tudod szabályozni.
Caradoc

Üzenet # 365 | 19:42
Köszönöm meglett.
Bella
Üzenetek: 5

Üzenet # 366 | 08:47
Sziasztok!

Egy kisebb hát nekem nagyobb bajt okoztam magamnak szerentsétlenségemre és nem tudom visszacsinálni sad help .
Most úgy áll a dolog hogy a jobb oldali blokksorom elment középre és a jobb oldalon van egy oldalrész amit nem tudok törölni. Léccy segítsetek! Hogyan tudom visszaállítani? Egyébként az eredtei terv amit akartam az az lett volna hogy létrehoztam mégegy menüt és tegnap csináltam bele már mnüpontot is ezzel az volt a baj hogy az url címhez nem tudtam mit is írjak így most nincs benne semmi, egy olyan második menü szerettem volna amibe ugyan úgy pakolgathatok. Ha valaki tudja mindkét problémára a megoldást léccy segítsen! (Ha ezt már megválaszoltátok akkor bocsy.)
Az oldalam: http://bellahonlapja.ucoz.hu/

Üzenet áthelyezve - dBrown
2011. 08. 26. 12:54
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 367 | 10:25
Több dolog is lehet, ludas, mondanám hogy sablonvisszaállítás, de lehet felesleges lenne, hiszen minden modulban ott van aminek nem kéne ott lennie, igy nem csak a "honlap oldalait" rontotad el, hanem a fotóalbumot is.
Code
egy lodal
Ide kell a kód el ne felejtsem!

Ez micsoda? ezt kellene tudnod, és törölnöd többek között, majd megkéne mondanod lépésről lépésre hogy mit csináltál.

Bella

Üzenet # 368 | 11:13
Hát az egy próba lett volna amit már nem tudom mert nekem megjelenit az a kis x amivel törölni tudnám de azt írja ki hogy "Letelt a biztonsági időkorlát" de hát most jelentkeztem be! az meg így hogy lehet? kezdjem előröl vagy mi legyen? Tudok még ezzel valamit csinálni?

DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 369 | 11:13
Saját menü->Honlapstílus->Külalak vezérlése->Honlap oldalai sablon-> jobb felső sarokban "sablon visszaállítása" gomb

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

Bella

Üzenet # 370 | 11:38
Megoldottam!!! biggrin smile biggrin

Köszönöm a lelkes segítséget de a megoldás csak annyi volt hogy váltottam sablont azt elmentettem és megnéztem eltünt hála! Aztán visszaváltottam az eredetire! ebből lejött pár dolog olyanba ne nyúljak bele amit nem tudok és hogy találtam egy mégjobb sablont. Kösszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni!

DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 371 | 12:59
Bella, igazad van, bocsánat. Egy menüpontot (külalak vezérlése) kihagytam
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.

Rogergirl

Üzenet # 372 | 16:57
Sziasztok!

Én nem nagyon szoktam kérdezősködni, de erre nem tudok rájönni. Szóval egy oldalnak a háttérszínét, mert vannak rajta ábrák és azok nem látszódnak jól: http://stormchaser.ucoz.hu/index/tiszaszalka/0-15 . Azt nem tudom, hogy csak ennek meg lehetne-e változtatni. De nem is ezzel van a gond, mert gondolom a honlap oldalai html kódjában kellene átírni a színt, ott már próbálkoztam, csak nem tudom elmenteni a sablont, mert azt írja ki $CATEGORIES$ többször szerepel. Nos a fórumban már olvastam, hogy másnak is volt ezzel gondja, és olvastam a megoldását is, na de nekem azzal sem működött, pedig többször megpróbáltam. (lehet rosszul) Köszönöm előre is!

Honlapom: http://stormchaser.ucoz.hu/
Design: 996-os sablont használom
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 373 | 18:19
Rogergirl, miért nem teszed bele egy táblázatba, aztán a táblázatnak meg megadod a hátterét fehérnek, vagy aminek Te szeretnéd!!??
Például így:
Code
<table width="100%" border="0">
   <tr>
     <td bgcolor="blue">
       IDE JÖN A TARTALMAD, AMIT AKARSZ
     </td>
   </tr>
</table>

A "blue" szöveget lecserélheted, az adja a háttérszínt.
Rogergirl

Üzenet # 374 | 18:27
Ohhh persze, a fenébe hogy ez nem jutott eszembe, tényleg.. smile Köszönöm a segítséget! smile Általában mindig agyon akarom bonyolítani a dolgokat.... mikor könnyebb útja is van. smile
John_Leode
Üzenetek: 1

Üzenet # 375 | 16:39
Üdv én nem birom átcserélni a z oldalam fejlécét :S Hogyan kell? :S sad
Keresés: