A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
A fórum moderátora: KovJonas  
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása
krisz000
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 391 | 19:10
HOGY CSINÁJAM HOGY AZ OLDALAM HA SIMÁN BE IROM A NEVÉT ÉS KI HOZA? cry cry cry cry
juillet
Üzenetek: 152
Hírnév: 18

Üzenet # 392 | 19:38
Quote (Nero)
acfc.do.am

A honlap nem található, Nero...

Quote (krisz000)
HOGY CSINÁJAM HOGY AZ OLDALAM HA SIMÁN BE IROM A NEVÉT ÉS KI HOZA?

Nem értem a kérdést, hová szeretnéd beírni? Mi a honlapod címe?
krisz000

Üzenet # 393 | 20:12
simán a googléba de nem aszt hoza elö
juillet

Üzenet # 394 | 20:21
Quote (krisz000)
simán a googléba de nem aszt hoza elö

Sokat segítene, ha ideírnád a címét...
krisz000

Üzenet # 395 | 20:24
a weboldalom neve : www.sntklan.ucoz.com

de simán ba be irom a googléba hogy : snt klán ki kéne hozni ja
juillet

Üzenet # 396 | 20:30
Ki kéne hoznia, hogyha a kereső motorba egyáltalán jegyeztetted az oldaladat. Nem tudom, mennyi idős a lapod, és mekkora a látogatottsága. De ahhoz, hogy a google keresője ezt észlelje, el kell telnie jó pár napnak, sőt hétnek is...valahol a fórumon lehet is erről olvasni...

Közben megtaláltam: http://forum.ucoz.hu/forum/28-282-1
Az üzenetet szerkesztette juillet - Kedd, 2012.01.10, 20:34
drhflany
Üzenetek: 110
Hírnév: 10

Üzenet # 397 | 21:41
A vezérlőpultban valahol láttam hogy ha készítek egy egyedi, nem lopott sablont akkor kereshetek vele uCoz pénzt. Először is: ezzel gondolnak pl. alap csomagra?
2.: Hogyan lehet megcsinálni és elküldeni? Az összes modullal meg kell csinálni egy sablont betenni egy szöveges fájlba és elküldeni? Nekem ez így egyszerűnek tűnik, de pl. a sablonok szerkesztőjében csak egy nagy kód van... wacko
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 398 | 12:37
drhflany, előkészületben van egy pályázati lehetőség egyedi honlapsablonok készítésére, egyelőre a tervek szerint angol változatra.
Addig is, javaslom, hogy készíts terveket, és amikor a pályázat kírásra kerül, felkészültebben tudsz jelentkezni.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
PJ
Üzenetek: 1

Üzenet # 399 | 23:39
Sziasztok

Nem vagyok egy nagy honlapkészítő és ezért szeretnék segítséget kérni.
Szeretném ha valaki csinálna nekem egy World of Tanks-os sablont ha lehet.
http://worldoftanks.eu A meglévők között nem találtam .
Ha valaki elészíti nagyon megköszönném.

Üdv:karcsyka
Buster

Üzenet # 400 | 17:19
Hello!!
Hogy bírom lecserélni az oldal felső részén található képet??
drhflany

Üzenet # 401 | 18:02
Kedves Buster!
Menj adminként (bejelentkezve) a honlapodra. Menj a vezérlőpultba.
(Fent admin-bar: Általános: Belépés a saját menübe.)
Fent Honlap-stílus: Külalak vezérlése(sablonok):
Globális blokkok\ A honlap felső része
sablont válaszd ki, kattints a ,,Virtuális HTML szerkesztő" gombra, és cseréld ki a képet, ez sablontól függ, hogy hogyan. Ha csak egy kép, írd át az elérési útját. Ha pedig egy táblázat, akkor Edit table/cell\Edit table\Properties\Background\Image\Image Source mellett kattints a kis mappa ikonra és válaszd ki a fájl-managerrel vagy ftp-vel feltöltött képet.
Textador
Üzenetek: 16
Hírnév: 4

Üzenet # 402 | 15:50
Üdv!Az lenne a kérdésem,hogy a fórumra hogyan tudom a rangok ikonját úgy beállítani,hogy csak a felhasználók csoportjának látszódjon?(ezt már egyszer megvalósítottam,csak nem emlékszem hogyan,és sajnos figyelmetlenségből sikerült kitörölni..)
Textador,Getting-Started Owner
virtuálisnővér

Üzenet # 403 | 01:09
Kedves emberek, új vagyok itt, és nem tudom megítélni hogy csak éppen rossz napom van, vagy tényleg duduk vagyok mindehhez. Vannak oldalaim a webs.com-on, ami angol ugye, de mégis simán elkészítettem a csekély angoltudásom ellenére, blogger vagyok, a blogspot.com-on, stb-stb.Mindig feltaláltam magam. Most először nem tudok eligazodni a dolgokon. Ez azért van, hogy ne jöjjön már ide minden idióta weboldalt készíteni? :-)) Vagy? Hol találok részletes utasítást, mert még azt sem találom, hogy ha változtatok valamin, akkor azt hol tekinthetem meg, hogy hogyan is néz ki? Köszi előre is, ha valaki segít. Nem fogom feladni a dolgot, ne reménykedjetek :-) Nagyon cselesek vagytok ezzel a szöveggel, hogy 10 perc alatt weboldal, a részleteket elfelejtettétek :-)
suttyo
Üzenetek: 40
Hírnév: 7

Üzenet # 404 | 04:43
virtuálisnővér, AZ Ucoz valóban nem egyszerű, de ez csak első ránézésre van így. smile Ha kicsit belemélyedsz rá fogsz jönni, hogy nem is olyan bonyolult.
Javaslom, hogy nézd át a FAQ-t, itt sokmindenre választ találsz.Ha pedig olyan kérdésed van amire mégse, és fórum-ban sem találsz rá választ, tedd fel a kérdésed és hidd el a segítség nem marad el. biggrin
drhflany

Üzenet # 405 | 18:56
hello

Amikor a honlapomon a ,,Szerkesztővel" létrehozok egy új blokkot, az mindig az alapértelmezett sablon blokkját generálja. Ezt lehet valahogyan változtatni? Mármint azt szeretném, hogy egy általam létrehozott blokkot generáljon, pl. az első containerben a container-fejlécek címét átszíneztem kékre, hogy látszódjon az új háttér felett, de egy új blokkban mindig fehér a színe...
Keresés: