uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
Egy Legós oldalt szerettem volna úgy 3-4 éve létrehozni és hát a uCoz jó webszerkesztő rendszernek tűnt. Mint minden kezdőnek, nekem is kellett segítség, mert állandóan valamit változtatni akartam az oldalamon... később meggondoltam magamat és egy olyan oldalt készítettem, ami a uCoz rendszerrel foglalkozik, ingyenes CSS és JavaScript kiegészítőket lehetett róla letölteni és még egy saját kis VB.NET-ben leprogramozott programot is készítettem, ami közösségi ikonokat hozott létre (CSS és HTML kódot dobott ki, amit fel lehetett használni az oldaladnál). Ez az oldal már egészen sikeres volt, de később valahogy elfogytak a felhasználók. Onnan is, meg innen, a fórumról is, tehát egyszerűen nem jöttek már bejegyzések a fórumomra. Hát, akkor úgy gondoltam, tanulok tovább. Az elmúlt 2 évben rengeteget fejlődött a CSS tudásom és a HTML és CSS mellett tanulgattam a JavaScript és a PHP nyelvet, majd létrehoztam egy új webszerkesztőknek szánt oldalt, csak ott már nem csak a uCoz rendszerrel, hanem általában a webszerkesztéssel kapcsolatos dolgok voltak, meg úgy minden témában lehetett segítséget kérni - de nem sokan kértek.. Mindegy, ez gyakorlásnak megfelelt, de inkább úgy döntöttem végül, hogy a mostani kis csapatunkban (nem akarok reklámozni, de belinkelés nélkül ideírom: INTO.HU) webdesignerként segítkezem, úgyhogy most különféle érdekes projektekben veszek részt és ezt élvezem Közben rengeteg dolgot elsajátitok és ami a legfontosabb, a PHP tudásomat is próbálom fejleszteni. Mindezt hobbiból csinálom. Igazából a csapatban 1-2 tag kivételével tudtommal mindenki hobbiból csinálja és ez így jó is
|
Hűhaa, sok a css, a html, a PHP a válaszodban, ezek szoktak az őrületbe kergetni Tudatosnak tűnik a fejlődésed, jól hangzik, gratulálok. Amúgy ebből nem lehet megélni? Ha ezt mindegyikőtök hobbiból csinálja, hogy segít nekem és a hozzám hasonlóknak, az, hogy éri meg nektek? Merő kedvességből? Jó, hogy van pár fiatal, akik adják a tudásukat, pár mosolyogó szmájliért?! Bár most magam ellen beszélek. Most pedig begyűjtöm a leendő ismerősöket, ha most akarsz épp váltani.
|
Nem, politikáról Amúgy, hogy elővegyem anyai szigoromat, megkérdezhetem, hogy tudunk mi délelőtt beszélgetni? Én éppen ezért "késtem" ennyire, de mától félévközti* szünet Hobbiból tesszük. Én mindent a uCoz-on tanultam meg De KovJonas is itt kezdte, és mára egy profi HTML, CSS ismerő lett Sajnos az iskolánkban nem tartanak informatika órákat, programozás/webfejlesztés térről pedig ne is beszéljünk EniG, én hallottam, igaz nem sokat, de a fő, hogy hallottam |
Ahogy látom, nektek nem is kell informatika óra.
Tessék elmélyedni, a '70-es, '80-as évek és '90-es év elejei, mostmár retronak mondható zenei élet rejtelmeibe. Ami manapság már megmosolyogtat, mégis jó emlékkel gondolok rájuk. Jut eszembe, amúgy nem azért, hogy munkára bírjalak bigblog, de tudtál valamit kezdeni az eltolódott képeimmel, de nehogy az off topicba írjál! |
EniG, délután megnézem, mit tehetek
|
No hogy vagytok? Rég nem írtunk ebbe a témába
|
KovJonas, hát igen.. suli Szegény portfólióm redesignolására még mindig nem akadt időm
OFF: (off topic az off topicban, hát ez csúcs ) http://codepen.io/bigblog/pen/kgrzd ezt még akkor csináltam, amikor még ismerkedtem a CSS-el és a HTML-lel |
OFF:
Idézet Bigblog hát ez csúcs Tóth Roland nagyot alakított a Verdák c. film szinkronizálásánál, mert ezt (és még több másik mondatot) ha olvasom, akkor mindig az ő hangján (vagy is az általa szinkronizált Villám hangján ) szólal meg a fejemben.. |
vmarci21, nekem nem, pedig én is rengetegszer néztem meg a Verdákat
|
bigblog, pedig az egyik legjobban szinkronizált és fordított film.. Filmek közül innen szedtem a legtöbb idézetet, 4-5 van, amit rendszeresen használok, ill. eszembe jut.. Pl. minden nap, maikor biciklivel megyek Cimbi-nek az "Itten nincs is út" mondata eszembe jut 2 "kátyú" között.. De a "vágyok rá, mint mókus az erdőtűzre" is nagyon nagy..
|
Szerintem is |
| |||