| uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
| Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
KovJonas, "Drága gyermekem", hogy bigblogot idézzem, velem ne viccelődj!
Végre egy téma, ami érdekelt volna, meg hozzá is tudok szólni. Például tetszett a bögréd is, csak nem lehet itt a fórumba lájkolni. Na mindegy. Webszerkesztésről meg általában csak kérdezni tudok és problémázni. A többi lenne a ti dolgotok. Persze nem az off topicban bigblog, az a román szöveg nem véletlenül a művészetről szól?
|
Látod elérted, hogy gyakorlatilag online legyek egész nap a ucoz fórumon. Itt a változás kérem szépen.
Nagyon ötletes, szép kis rajzok. Szerintem a rajzolást éppúgy lehet gyakorolni, mint a webszerkesztést. Számos stílusa van, csak a képzelet szab határt. Ne azt irigyeld, aki így rajzol, hanem találd meg a saját stílusodat, például ott a bögregyártás. Mondjuk nem viccelek. Legyen a digitális design a te stílusod. Persze beszélek most úgy, mintha tudnék valamit is a stílusodról. Bocs a kioktatásért, csak jártatom a számat, közben meg lehet, hogy egy művészlélek, webszerkesztő guruval beszélgetek.
|
A zenéről meg nem is írtam. Én eléggé minden evő vagyok. Hangulatomtól függően szeretek zenét hallgatni. Lehet, hogy tegnap este futás közben, duci-daci zenét hallgattam?
Mert elővettem a tinédzser korom retro dalait és Kozmix-ra nyomtam. Most magamhoz viszonyítva, jót hozott ki belőlem. Lehet, hogy te nem is ismered a Kozmix-ot?
|
Egy Legós oldalt szerettem volna úgy 3-4 éve létrehozni és hát a uCoz jó webszerkesztő rendszernek tűnt. Mint minden kezdőnek, nekem is kellett segítség, mert állandóan valamit változtatni akartam az oldalamon... később meggondoltam magamat és egy olyan oldalt készítettem, ami a uCoz rendszerrel foglalkozik, ingyenes CSS és JavaScript kiegészítőket lehetett róla letölteni és még egy saját kis VB.NET-ben leprogramozott programot is készítettem, ami közösségi ikonokat hozott létre (CSS és HTML kódot dobott ki, amit fel lehetett használni az oldaladnál). Ez az oldal már egészen sikeres volt, de később valahogy elfogytak a felhasználók. Onnan is, meg innen, a fórumról is, tehát egyszerűen nem jöttek már bejegyzések a fórumomra. Hát, akkor úgy gondoltam, tanulok tovább. Az elmúlt 2 évben rengeteget fejlődött a CSS tudásom és a HTML és CSS mellett tanulgattam a JavaScript és a PHP nyelvet, majd létrehoztam egy új webszerkesztőknek szánt oldalt, csak ott már nem csak a uCoz rendszerrel, hanem általában a webszerkesztéssel kapcsolatos dolgok voltak, meg úgy minden témában lehetett segítséget kérni - de nem sokan kértek.. Mindegy, ez gyakorlásnak megfelelt, de inkább úgy döntöttem végül, hogy a mostani kis csapatunkban (nem akarok reklámozni, de belinkelés nélkül ideírom: INTO.HU) webdesignerként segítkezem, úgyhogy most különféle érdekes projektekben veszek részt és ezt élvezem
Közben rengeteg dolgot elsajátitok és ami a legfontosabb, a PHP tudásomat is próbálom fejleszteni. Mindezt hobbiból csinálom. Igazából a csapatban 1-2 tag kivételével tudtommal mindenki hobbiból csinálja és ez így jó is
|
| |||

Végre egy téma, ami érdekelt volna, meg hozzá is tudok szólni. Például tetszett a bögréd is, csak nem lehet itt a fórumba lájkolni. Na mindegy. Webszerkesztésről meg általában csak kérdezni tudok és problémázni. A többi lenne a ti dolgotok. Persze nem az off topicban