uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód
|
KovJonas, tényleg...
|
KovJonas, "Drága gyermekem", hogy bigblogot idézzem, velem ne viccelődj! Végre egy téma, ami érdekelt volna, meg hozzá is tudok szólni. Például tetszett a bögréd is, csak nem lehet itt a fórumba lájkolni. Na mindegy. Webszerkesztésről meg általában csak kérdezni tudok és problémázni. A többi lenne a ti dolgotok. Persze nem az off topicban
bigblog, az a román szöveg nem véletlenül a művészetről szól? |
Látod elérted, hogy gyakorlatilag online legyek egész nap a ucoz fórumon. Itt a változás kérem szépen. Nagyon ötletes, szép kis rajzok. Szerintem a rajzolást éppúgy lehet gyakorolni, mint a webszerkesztést. Számos stílusa van, csak a képzelet szab határt. Ne azt irigyeld, aki így rajzol, hanem találd meg a saját stílusodat, például ott a bögregyártás. Mondjuk nem viccelek. Legyen a digitális design a te stílusod. Persze beszélek most úgy, mintha tudnék valamit is a stílusodról. Bocs a kioktatásért, csak jártatom a számat, közben meg lehet, hogy egy művészlélek, webszerkesztő guruval beszélgetek.
|
A zenéről meg nem is írtam. Én eléggé minden evő vagyok. Hangulatomtól függően szeretek zenét hallgatni. Lehet, hogy tegnap este futás közben, duci-daci zenét hallgattam? Mert elővettem a tinédzser korom retro dalait és Kozmix-ra nyomtam. Most magamhoz viszonyítva, jót hozott ki belőlem. Lehet, hogy te nem is ismered a Kozmix-ot?
|
| |||