uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Off Topic |
Off Topic |
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód ![]()
|
Egy Legós oldalt szerettem volna úgy 3-4 éve létrehozni és hát a uCoz jó webszerkesztő rendszernek tűnt. Mint minden kezdőnek, nekem is kellett segítség, mert állandóan valamit változtatni akartam az oldalamon... később meggondoltam magamat és egy olyan oldalt készítettem, ami a uCoz rendszerrel foglalkozik, ingyenes CSS és JavaScript kiegészítőket lehetett róla letölteni és még egy saját kis VB.NET-ben leprogramozott programot is készítettem, ami közösségi ikonokat hozott létre (CSS és HTML kódot dobott ki, amit fel lehetett használni az oldaladnál). Ez az oldal már egészen sikeres volt, de később valahogy elfogytak a felhasználók. Onnan is, meg innen, a fórumról is, tehát egyszerűen nem jöttek már bejegyzések a fórumomra. Hát, akkor úgy gondoltam, tanulok tovább. Az elmúlt 2 évben rengeteget fejlődött a CSS tudásom és a HTML és CSS mellett tanulgattam a JavaScript és a PHP nyelvet, majd létrehoztam egy új webszerkesztőknek szánt oldalt, csak ott már nem csak a uCoz rendszerrel, hanem általában a webszerkesztéssel kapcsolatos dolgok voltak, meg úgy minden témában lehetett segítséget kérni - de nem sokan kértek.. Mindegy, ez gyakorlásnak megfelelt, de inkább úgy döntöttem végül, hogy a mostani kis csapatunkban (nem akarok reklámozni, de belinkelés nélkül ideírom: INTO.HU) webdesignerként segítkezem, úgyhogy most különféle érdekes projektekben veszek részt és ezt élvezem
![]() ![]() ![]() |
Hűhaa, sok a css, a html, a PHP a válaszodban, ezek szoktak az őrületbe kergetni
![]() ![]() |
Nem, politikáról ![]() Amúgy, hogy elővegyem anyai szigoromat, megkérdezhetem, hogy tudunk mi délelőtt beszélgetni? Én éppen ezért "késtem" ennyire, de mától félévközti* szünet ![]() Hobbiból tesszük. Én mindent a uCoz-on tanultam meg ![]() ![]() ![]() EniG, én hallottam, igaz nem sokat, de a fő, hogy hallottam ![]() |
Ahogy látom, nektek nem is kell informatika óra.
![]() Tessék elmélyedni, a '70-es, '80-as évek és '90-es év elejei, mostmár retronak mondható zenei élet rejtelmeibe. Ami manapság már megmosolyogtat, mégis jó emlékkel gondolok rájuk. ![]() Jut eszembe, amúgy nem azért, hogy munkára bírjalak bigblog, de tudtál valamit kezdeni az eltolódott képeimmel, de nehogy az off topicba írjál! ![]() |
EniG, délután megnézem, mit tehetek
![]() |
No hogy vagytok?
![]() ![]() |
KovJonas, hát igen.. suli
![]() ![]() OFF: (off topic az off topicban, hát ez csúcs ![]() ![]() |
OFF:
Idézet Bigblog hát ez csúcs Tóth Roland nagyot alakított a Verdák c. film szinkronizálásánál, mert ezt (és még több másik mondatot) ha olvasom, akkor mindig az ő hangján (vagy is az általa szinkronizált Villám hangján ![]() ![]() |
vmarci21, nekem nem, pedig én is rengetegszer néztem meg a Verdákat
![]() |
bigblog, pedig az egyik legjobban szinkronizált és fordított film..
![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem is ![]() ![]() |
| |||