A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Off Topic
Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 1 | 15:20
Ebben a topicban arról írsz, amiről csak akarsz, tehát nem kötelező, hogy uCoz-ról szóljon a mondanivalód biggrin

• A mondanivalód érthető dolgokat sugározzon.
  • A kis képek minimális használata megengedett. A nagyobbakat spoiler-ben kérjük.
  • Ne használd jegyzetelőként ezt a témát.
  • A staff-tagoknak jogukban áll bármikor lezárni egy beszélgetést a témában.
EniG
Üzenetek: 160
Hírnév: 4

Üzenet # 151 | 10:27
KovJonas, "Drága gyermekem", hogy bigblogot idézzem, velem ne viccelődj! biggrin tongue Végre egy téma, ami érdekelt volna, meg hozzá is tudok szólni. Például tetszett a bögréd is, csak nem lehet itt a fórumba lájkolni. Na mindegy. Webszerkesztésről meg általában csak kérdezni tudok és problémázni. A többi lenne a ti dolgotok. Persze nem az off topicban tongue

bigblog, az a román szöveg nem véletlenül a művészetről szól? smile
KovJonas
Üzenetek: 396
Hírnév: 29

Üzenet # 152 | 11:23
biggrin
A bögréről jut eszembe, a logót még mindig nem sikerült rátennem wacko
KovJonas

Üzenet # 153 | 11:26
De képekkel be tudom mutatni, hogy számomra mi a művészet biggrin

Ha képzőművészetre gondolunk, akkor az ilyen stílusú rajzok..

....bárcsak egyszer én is tudnék így rajzolni..... happy surprised

Zeneművészetből meg semmiképp nem a mai duci-daci zene.. biggrin
EniG

Üzenet # 154 | 11:42
Látod elérted, hogy gyakorlatilag online legyek egész nap a ucoz fórumon. Itt a változás kérem szépen. smile Nagyon ötletes, szép kis rajzok. Szerintem a rajzolást éppúgy lehet gyakorolni, mint a webszerkesztést. Számos stílusa van, csak a képzelet szab határt. Ne azt irigyeld, aki így rajzol, hanem találd meg a saját stílusodat, például ott a bögregyártás. biggrin Mondjuk nem viccelek. Legyen a digitális design a te stílusod. Persze beszélek most úgy, mintha tudnék valamit is a stílusodról. Bocs a kioktatásért, csak jártatom a számat, közben meg lehet, hogy egy művészlélek, webszerkesztő guruval beszélgetek. smile
KovJonas

Üzenet # 155 | 11:44
Ja, hát az itt levő bemutatkozásom eléggé régi biggrin És köszi a tanácsokat! wink
EniG

Üzenet # 156 | 11:46
A zenéről meg nem is írtam. Én eléggé minden evő vagyok. Hangulatomtól függően szeretek zenét hallgatni. Lehet, hogy tegnap este futás közben, duci-daci zenét hallgattam? smile Mert elővettem a tinédzser korom retro dalait és Kozmix-ra nyomtam. Most magamhoz viszonyítva, jót hozott ki belőlem. Lehet, hogy te nem is ismered a Kozmix-ot? smile
KovJonas

Üzenet # 157 | 11:51
Nem hallottam a Kozmixról smile
EniG

Üzenet # 158 | 11:55
Akkor tényleg én vagyok az öreg wacko
KovJonas

Üzenet # 159 | 11:56
Dehogyis, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát biggrin
EniG

Üzenet # 160 | 11:59
Hát igen, ti felnőttetek a webszerkesztésen, a cd, meg a pendrive-on, mi meg a videokazettán és a commodore 64-en smile
KovJonas

Üzenet # 161 | 12:01
Én szeretem a régebbi dolgokat is biggrin Kazetta, bakelitlemez - jöhetnek biggrin Meg mondjuk megnézném, hogy mielőtt egy laptopról szerkesztettek egy rádióműsort, hogy is ment ez az egész.. smile
EniG

Üzenet # 162 | 12:02
Az igaz, pontosan, amennyinek érezem magam, azért is szeretek, bigblog-gal is beszélni, nehogy őt is kihagyjuk smile Amúgy, hogy elővegyem anyai szigoromat, megkérdezhetem, hogy tudunk mi délelőtt beszélgetni? angry
KovJonas

Üzenet # 163 | 12:06
Ha nem akarok hosszú mesébe kezdeni, rövidített (30 perces) óráink voltak + a 2 utolsó óránk nem lett megtartva, úgyhogy most itthon ülök biggrin
EniG

Üzenet # 164 | 12:17
Akkor így könnyű smile És, hogy jött a webszerkesztés? Ezt tanulod, vagy csak hobbi és önszorgalom? Kíváncsi volnék, bigblog válaszára is.
KovJonas

Üzenet # 165 | 12:28
Egy Legós oldalt szerettem volna úgy 3-4 éve létrehozni és hát a uCoz jó webszerkesztő rendszernek tűnt. Mint minden kezdőnek, nekem is kellett segítség, mert állandóan valamit változtatni akartam az oldalamon... később meggondoltam magamat és egy olyan oldalt készítettem, ami a uCoz rendszerrel foglalkozik, ingyenes CSS és JavaScript kiegészítőket lehetett róla letölteni és még egy saját kis VB.NET-ben leprogramozott programot is készítettem, ami közösségi ikonokat hozott létre (CSS és HTML kódot dobott ki, amit fel lehetett használni az oldaladnál). Ez az oldal már egészen sikeres volt, de később valahogy elfogytak a felhasználók. Onnan is, meg innen, a fórumról is, tehát egyszerűen nem jöttek már bejegyzések a fórumomra. Hát, akkor úgy gondoltam, tanulok tovább. Az elmúlt 2 évben rengeteget fejlődött a CSS tudásom és a HTML és CSS mellett tanulgattam a JavaScript és a PHP nyelvet, majd létrehoztam egy új webszerkesztőknek szánt oldalt, csak ott már nem csak a uCoz rendszerrel, hanem általában a webszerkesztéssel kapcsolatos dolgok voltak, meg úgy minden témában lehetett segítséget kérni - de nem sokan kértek.. Mindegy, ez gyakorlásnak megfelelt, de inkább úgy döntöttem végül, hogy a mostani kis csapatunkban (nem akarok reklámozni, de belinkelés nélkül ideírom: INTO.HU) webdesignerként segítkezem, úgyhogy most különféle érdekes projektekben veszek részt és ezt élvezem biggrin Közben rengeteg dolgot elsajátitok és ami a legfontosabb, a PHP tudásomat is próbálom fejleszteni. smile Mindezt hobbiból csinálom. Igazából a csapatban 1-2 tag kivételével tudtommal mindenki hobbiból csinálja és ez így jó is biggrin
Keresés: