uCoz közösség Csevegő-zóna Szabad csevegés Bemutatkozás (Ismerjük meg új regisztrált tagjainkat) |
Bemutatkozás |
Kedves új tagunk, köszönjük regisztrációdat!
Kérjük, a könnyebb társalgás érdekében mutatkozz be, írj magadról néhány mondatot. Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Kedves Andi! Először is csatlakoznék Attilához és Én is szeretettel köszöntelek a uCoz rendszerben!
Ugyan Én személy szerint nem rajongok a Star Trekért, de attól függetlenül segítek amiben tudok. Íme az első segítség: Aláírást mindenki a saját, személyes lapján tud hozzáadni. Ezt úgy éred el, hogy ráklikkelsz a saját nevedre a fejlécen, majd jobb oldalon az "Adatok változtatása" feliratra. A többi szerintem már egyértelmű... |
Sziasztok!
Zoli (pogi) vagyok Szombathelyről.Tegnap regisztráltam közétek. Mivel már egy ideje megfogalmazódott bennem hogy szeretnék egy honlapot szerkeszteni amolyan privát kis szabadidős fotós videós autós zenés és egyéb témájút. Talán a segítségetekkel majd sikerül is . Úgy hogy ha elakadnék ,keresem a megfelelő helyet ahol kapom az instrukciókat. Igaziból már regisztrálás előtt is volt egy kérdésem azt hiszem Attila volt segítségemre, de azóta jutott eszembe még kérdés mielőtt belefognék a szerkesztésbe. Jó ha tudom mit lehet és mit ne is keressek. Tetszik ez a nagy segítő szándék és barátságos hozzáállás itt a fórumokon . Zoli Pogi
|
Szasztok én nemrég regisztráltam nálatok és egy zenei oldalt szeretnék késziteni az az má rajta vagyok , hogy tökéletes legyen képek , zene , video, stb stb gondolom , hogy a nevemböl itélve rájöttetek , hogy ez milyen zeni ldal lessz?IGEN ez csak a HT zenéröl szól meg minden ami hozzá tartozik Bár igaz tudod , hogy nem mindnki szeretni a HT zenét az az a HÁRD TECHNOT
DE nem lehetünk egyformák épp etöl olyan különlegesek az emberek nem???? NA mindegy csak annyit szeretnék még hoy nagyon király ez az ucoz oldalsokkal jobb mint a többi weblap készitös hely!!!! üdvözlettel : rabid-folk-techno jaaa és ha gondoljátok akkor ez a oldalam cime : http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ bár igaz még nem teljes de nézzetek körül ha gondoljázok |
Kedves rabid-folk-techno!
Szerettel köszöntelek a Magyar uCoz vezetőség és "társadalom" nevében is! Érezd jól magad közöttünk! Az oldal, amit készítesz, biztosan sok embert fog majd érdekelni. Köszönjük a redszer értékelését és a hozzá főzött reményeidet! Kívánunk Neked sikeres honlapot! üdv, raziel70 |
Üdv!
Mi a fene. Tényleg alig írnak ide. :S Kár. De én sem hagyhatom ki és írok ide magamról pár sort. Régebben megpróbáltam bénább ingyenes honlapszerkesztőket, és gondoltam utána járok másikaknak, amikre lehet regisztrálni, mert én mindenképpen ilyet akartam. Azok a honlapokat mind töröltem. Ezeknek a honlapok segítségével, egy nagyon cool oldalt szeretnék létre hozni, minél több taggal és hangulatos is legyen. Remélem egyszer sikerülni fog. Mondjuk lehet hogy mindezt a bemutatkozásokba kellett volna írni, de szerintem itt is jó. :P Magamról még annyit, hogy szeretem az animeket, rajzolni, netezni, ismerkedni, barátkozni (neten). Na meg persze honlapot szerkeszteni :P |
Üdvözöllek Raidon és Lionking! Nagyon örülök Raidon a visszatérésednek, és annak is, hogy sikerült meggyőződnötök más hasonló rendszerek összehasonlításával arról, hogy a uCoz az első!
Hiszen mindegyik honlapszerkesztő és tárhely azonos alapokról indul, de a legjobb az első! Sok sikert kívánunk a honlapjaitok szerkesztéséhez, ha bármi kérdéseitek merülnek fel, ne habozzatok kérdezni, ha a problémáitok megoldhatók, mindannyian ugrunk a válasszal Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Quote (Attila) Nagyon örülök Raidon a visszatérésednek Én is örülök neki Atilla. Meg annak is, hogy magyarul megtalálható az oldal Angolul is kiigazodnék rajta, de az még sem olyan, mint ha a saját nyelvemen/nyelvünkön lenne. Ötletekben nem szenvedek hiányt, és hogy még több lehetőség van rá, sokkal jobban feldobja a honlapokat. |
Sziasztok
Szeretnék én is bemutatkozni nektek. Evia vagyok, a ning után kezdtem keresgélni egy új közösség után, és több helyen is próbálkoztam. Talán ismerős nektek a grou.ps, wackwall és spruz név. Mindegyiket végigjártam, a legnagyobb csalódás a spruz közösségben ért, ami nem csak a magyar nyelvet nem támogatja, de még a magyar ékezeteket sem kezeli helyesen. Ide hívtam a régi közösség tagjait, teljesen hiába. Egyik online barátom ajánlotta az ucoz hálózatot. Örülök, hogy itt lehetek, és nagyon tetszik a baráti fogadtatás. |
Hellosztok!
Márk vagyok. Én már sok-sok éve kezdtem el hobbiból weboldalakat csinálni végigjártam minden ingyenes webtárhelyet eoldal, mlap, freewb stb. Elkezdtem keresgélni google-ban hátha létezik normális weboldal rengeteg funkcióval! 10-20 perc keresgélés után rátaláltam egy VideoSmart-os videóra, ha jól tudom Attila csinálta ha nem akkor bocsi. Végignéztem és nagyon megtetszett a rendszer rengeteg funkcióval korlátlan tárhelyel amit az ucoz rendszerében nem lehet megcsinálni olyan nem is nagyon létezik. Szóval nekem nagyon bejött az oldal 3 napja vagyok tag. Ismereteim folyamatosan bővülnek nézegetem a fórumot folyamatosan és ez a másik kiemelkedő dolog a fórum. Szeretnék mindenkit megdicsérni, mert tényleg itt jószívű segítőkész emberek vannak akik ha tudnak azonnal válaszolnak a kérdésekre és ha nem tudják a választ akkor ők is elkezdenek a kérdéssel foglalkozni szóval szerintem egy nagyon jó közösség gyűlt itt össze grat mindenkinek és HAJRÁ uCoz. A profi weboldalad létrehozása itt kezdődik!
|
Sziasztok!
Régebben regisztráltam már, de csak most jutottam odáig, hogy elkészítsem itt az első lapomat. A célom az, hogy a kifiam általános iskolás osztályának készítsek egy lapot. Sok gondot okoz a szülők közötti kommunikáció, ezt szeretném megkönnyíteni egy fórummal. Ezen kívül híreket, osztályfotókat, szavazásokat tervezek az oldalra. Az osztályfőnök is felveheti majd a lapon keresztül a kapcsolatot a szülőkkel, üzenhet nekik akár személy szerint, akár hírek formájában. |
Sziasztok!
Zsolt vagyok. Már sok honlapkészítő oldalnál regisztráltam, végül most itt az ucoznál vagyok, és egyben ez a legjobb honlapkészítő oldal amivel találkoztam, ráadásul ingyenes is. Jelenlegi oldalam címe: http://forma1.ucoz.hu/ De akadt vele egy kis gondom, a Főoldal nem jelenik meg a menüben. Erre van megoldás, hogy visszatudjam hozni? Elnézést, hogy a kérdést itt teszem fel, de még új vagyok itt. |
| |||