A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
uCoz közösség » Csevegő-zóna » Szabad csevegés » Bemutatkozás (Ismerjük meg új regisztrált tagjainkat)
Bemutatkozás
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 07:04
Kedves új tagunk, köszönjük regisztrációdat!
Kérjük, a könnyebb társalgás érdekében mutatkozz be, írj magadról néhány mondatot.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
Lacika
Üzenetek: 7
Hírnév: 2

Üzenet # 61 | 08:22
szevasztok belekezdtem 2 honlapba egyik meg frisss http://simonlacika.ucoz.com a masik egy honapja van meg http://simonlacko2.mlap.hu

Hozzáadva (12.08.2010, 18:44)
---------------------------------------------
hello ujj tag vagyok nevem Simon Laci utalom az ekezetes irast van 2 online filmes oldalam

Hozzáadva (13.08.2010, 08:22)
---------------------------------------------
koszonom raziel h utba igazitotal sziasztok irtam az ugyfelszolgalatnak baj van a mini chatemel amugy simonlacko vagyok 23 eves a tegnap allitotam hejre a masikat es ma megint elment a chat sad sad es bocsanatot kerek mindenkitol de nincs ahova irjanak a barataim

Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 62 | 09:56
Lacika, kedves Lacika, minden ami a honlapod szerkesztésével kapcsolatos kérdés, azt csak itt a fórumban kérdezd. Az ügyfélszolgálat csak műszaki problémák esetében nyújt megoldást. A honlapod szerkesztését neked egyedül kell megoldanod, meg kell tanulnod a honlapszerkesztés apróbb trükkjeit. Ez nem olyan nagy dolog, hosszabb vagy rövidebb idő alatt, aki akarja mindenki el tudja sajátítani a html alapjait, ami nélkülözhetetlen. a honlapod szerkesztéséhez. A tudásod megszerzésében mi segítünk, ha elakadsz, útbaigazítunk.
Egyetlen egy NAGYON NAGY kérésünk van, hogy ne hagyj értelmetlen üzeneteket, a kérdéseidet a megfelelő témában a megfelelő helyen hozd létre, ne hozz létre új témákat feleslegesen.
Kérdezz bátran, jó helyen, és mi igyekszünk minden kérdésedre kimerítő választ adni.
Köszönjük, hogy nálunk hoztad létre és tárolod a honlapodat! Sikeres honlapot kívánunk!

Az ékezetes betűkkel kapcsolatban: megértem, ha nem szereted használni az ékezetes betűket, főleg abban az esetben, ha a billentyűzeteden sincsenek megjelölve az ékezetes betűk. Az a helyzet, hogy a magyar nyelv rendelkezik ékezetes betűkkel, ezért használjuk őket, az angol nyelvben nincsenek ékezetes betűk, azért az angolul írók nem használnak ilyet. Javaslom, hogy ha telepítve van a gépedre a magyar billentyűzet, és a billentyűzeteden viszont nincsenek magyar betűk, egy papírra nyomtasd ki a magyar betűket, 8 vagy 12-es méretben, vágd ki őket egyenként, vágj a billentyű méretében (ami nagyobb mint a kivágott betű) átlátszó cellux szalagot, és azzal ragaszd fel az ékezetes betűt a billentyűre.


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
korinisz
Üzenetek: 13
Hírnév: 0

Üzenet # 63 | 09:32
Sziasztok!
12 éves Budapesti fiú vagyok. Eddig a nevemet és a koromat elővigyázatosságból titkoltam, vagyis hamis adatokat adtam meg, mivel nem tudhattam, hogy az ucoz milyen céllal lett létrehozva. Most már tudom hogy nem egy adathalász készítette, hogy jó pénzért eladja a megszerzett adatokat. Remélem ebből semmi probléma nem lesz.
Sok ilyen típusú szolgáltatást próbáltam ki, de eddig az ucoz bizonyult a legjobbnak. Szerintem a honlap testre szabhatósága éri a legtöbb pontot.
Érdekel a honlapszerkesztés(,bár nem megy nagyon jól).
Az első honlapomat egy barátom segítségével készítettem, ami egy online játék magyar fórumaként szolgál. A barátom új külsőt adott az oldalnak, de nem vagyok biztos abban, hogy a fej és lábléc jogi része jó, mivel az játék honlapjának a fejléce, de láttam már más oldalaknál is. Nagyon megköszönném ha valaki elmagyarázná nekem, hogy maradhatnak e a lécek van próbáljak meg valamit összedobni, mivel én nem vagyok nagyon tisztában a szerzői jogokkal.
http://magyarpgforum.ucoz.hu/
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 64 | 18:08
Szia korinisz!
Szeretettel köszöntelek a uCoz honlaptulajdonosok körében! smile
Nagyon örülünk, hogy vetettél belénk annyi bizalmat, hogy itt hoztad létre a honlapodat!
Nem kell attól félned, hogy ez egy adathalász rendszer lenne! A számok bizony sokat mondanak! A uCoz rendszerben már bőven több, mint egy millió! honlap lett létrehozva! Szerintem ez önmagáért beszél. smile
Megnéztem a honlapodat, de Én semmi olyan fej, vagy láblécet nem találtam, ami a hivatalos honlapon ott lenne.
Szerintem jó ez, de ha gondolod kicsit átalakíthatod. Akkor már tutira nem lesz "eredeti". smile
Sok sikert kívánok a honlapodhoz a uCoz népe nevében is! smile
Velvet66
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 65 | 19:37
Sziasztok!
Velvet66 vagyok(mint a 66-ból is kiderül) 44 éves Miskolci lakos, 3 gyermekemet próbálom nevelgetni egyedül. hobbi szinten tanulom a HTML-t, több kevesebb sikerrel, emelet sajnos jelenleg munkanélküli. Szeretettel üdvözlök mindenkit.
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 66 | 19:44
Kedves Velvet66!
Köszönjük a bemutatkozásodat! Nem irigyellek, hogy 3 gyereket nevelsz egyedül. sad De a lényeg, hogy neveled Őket! smile
Ez viszont a legnagyobb dolog a világon! smile
A html-ben segíteni tudunk, de Mi sem tudunk mindent.
Amennyire időd engedi, javaslom nézz körül a következő topikban: HTML oktatás
Sok hasznos oktató anyagot és programot találsz itt! smile Segíthet a html tanulásban. wink
Velvet66
Üzenetek: 6
Hírnév: 0

Üzenet # 67 | 19:54
Köszönöm:) és úgy lesz biggrin biggrin
Adrienn
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 68 | 23:44
Sziasztok!

Adrienn vagyok és most kreálom életem első honlapját.
Nem csináltam még sosem ilyet, és minden utamba kerülő szolgáltatónál kipróbáltam az egész szerkesztési menetet (csináltam is tesztoldalt), de a ucoz nyert, a többi elég gyorsan elvérzett, mert bár egyszerűek voltak, de buták is.
Családom van, 30as vagyok, és amiért a honlapot elkezdtem csinálni, az egyrészt személyes érdeklődés és terv, másrészt szerintem jól jön majd a munkahelyemen is.

Amadakon
Üzenetek: 9
Hírnév: 0

Üzenet # 69 | 23:47
Sziasztok!

Akkor bemutatkoznék, ahogy illik! smile
A becenevem, mint látjátok Amadakon, de régebben találkozhattok Velem szolocso-ként, akkoriban még nem tudtam használni a fórumot, de most moderátor vagyok egyen smile

Nem rég töltöttem be a 14. évet és hobbim a weblapkészítés. Mostanság inkább feltöltéssel csinálom meg a honlapokat, mert azokon kevesebb a reklám és általában a stílusuk is jobb, de a unet is tökéletes a számomra bizonyos okok miatt. Pl. Van regisztrációs panel, ami Nálam nagyon fontos smile És a másik jó dolog, hogy kevés a reklám, na meg nagyon jól el szoktam játszogatni a webtop-al biggrin A weboldalamat ma kezdtem el szerkeszteni, de túl sok energiát nem fogok belefektetni, mert ott a többi smile Azért már van egy fajta stílusa, lehet bámészkodni: http://amadakon.ucoz.hu

Megpróbálok jó fórumozó lenni! smile


Üdv: Amadakon
easyleague
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 70 | 10:23
Sziasztok!
Gerhát Róbert vagyok, 15 éves, Gyöngyösi fiatalember. Szabadidőmben Focizok, rugbyzek. Egy egyre bővülő internetes rádiónál tevékenykedek zeneigazgatóként, műsorvezetőként. Most alakult meg Az ucoz segítségével a ligám honlapja, ami fejlesztés alatt áll, most jelentkeztem a féknyom online-hoz műsorvezetőként, remélem, be tudok kerülni.
szeretetszolgalat
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 71 | 20:34
Sziasztok Üdvözlök Mindenkit!

Ismerjetek meg firkantok pár sort magamról!
Általában intuícióm vezérlik cselekedeteimet. Sokakat irritálok, mert oly elméleteket veszek észre, ami másnak érdektelen. (elirányítanak mint Attila vezérezredes tette e-mailben velem)
Hajlamos vagyok, belesüppedni a tökéletes megoldások keresésébe, megtalálásába. Ilyenkor minden más irreleváns, "racionális" problémamegoldó, határozott vagyok mindenben. Irritálok ezzel? …
Oly elméleteket veszek észre, ami másnak érdektelen. Minden problémával megbirkózok. Bármi rendszer felkelti figyelmemet, kíváncsiságomat, kielemezem működését és rájövök, hogyan működne jobban. Olyan megoldást keresek, amelyek jól működnek ebben, a világban. Bárkit meghallgatok, aki tud hasznos dolgokat tanítani. Figyelmen kívül hagyom a tekintélyt, a hagyományt, ami az időmet pocsékolja, energiámat elszívja. Csillapíthatatlan vágyam: elérjem - abszolút pragmatikusan - céljaim(at). Energiát nem kímélve dolgozok bármilyen projekten, ami lefoglalja elmémet, vezérli gondolataim. Szkeptikus vagyok minden elmélettel szemben, még a sajátommal szemben is!
Hiszek abban, hogy akaraterőmmel minden akadályt legyőzök! Gyakran távolságtartónak látnak, de valójában nem igaz, csak el vagyok merülve gondolataimban. Ritka, racionális típus vagyok. A lakosság 1-5%-át teszik ki, a hasonló emberek min én. Mi együtt, rengeteget tehetek e világ fejlődésért elméleteinkkel, új technológiák kifejlesztésével. Én így nagyon jól érzem magam közöttetek e világban is.

A lényeg a lényeg nem kaptam meg (én zöldfülű, rangon aluli) a kapcsolat táblázat kódját ami ott van az ügyfélszolgálaton, mer mert kitörlődött.
Kábítószert (rizsát) kaptam helyette.

Üdvözlettel,
Tóth Vince
papságviselő

Locky
A fórum moderátora
Üzenetek: 652
Hírnév: 57

Üzenet # 72 | 20:58
Szia szeretetszolgalat,

Elég érdekes a bemutatkozásod, ami nembaj csak meglepő smile
Ha úgyvesszük én is az életemből a legtöbbet akarom kihozni, illetve mindenhol a legjobbat veszem és szerintem minden más "értelmes" ember is-e szinten (értem én akinek nincsenek különböző "jajj milesz velem" gondolatai.) és ezért megis teszek mindent.
De ezt a mondatod nemigazán értem

Quote
A lényeg a lényeg nem kaptam meg (én zöldfülű, rangon aluli) a kapcsolat táblázat kódját ami ott van az ügyfélszolgálaton, mer mert kitörlődött.

vagy csak már nekem is este van.....

Mellesleg nemtudom mit irtál az ügyfélszolgálatnak, de amennyiben gondod van elsőnek Itt a forumon kéretik megoldást kerestetni biggrin
És mint mind minden új tagnak ajánjuk figyelmébe, a felső szép piros Általános Tájékoztatót, mivel sokan nemolvassák el.

Itt nemrád gondoltam feltétlen, hanem általánosságban smile

raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 73 | 21:15
Kedves szeretetszolgalat!
Megmondom őszintén, Én is nagyon örülök ennek a bemutatkozásnak. Végre valaki, akinek "kicsit más" a gondolkodásmódja.
Ne ezt ne értsd félre, nem rosszindulatból mondom. Nagyon érdekes amit írtál, ahogyan gondolkodsz és az egész élet felfogásod is.
Végül is tetszik. smile Van egy mondatod, ami teljes mértékben rám is illik! biggrin
Quote (szeretetszolgalat)
Energiát nem kímélve dolgozok bármilyen projekten, ami lefoglalja elmémet, vezérli gondolataim.

Ez mintha rólam szólna! biggrin

Szóval... Szeretettel köszöntelek a társadalom ezen körében. biggrin
Itt van mindenféle gondolkodásmód, vannak értelmesebbek és kevésbé azok is. biggrin
De mindenképp sok a tolerancia, a megértés és a segítőkészség. smile
Nem vagyunk egyformák! Ezért olyan kerek a Világ. yes

Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 74 | 21:38
Csak a teljesség kedvéért, szeretetszolgálat utólagos engedélyével idézem a levélváltást:

08.11.2010 19:44 keltezéssel, szeretetszolgalat@............. írta:
> Kedves Ügyfélszolgálat,
>
> szerkesztési hibát követtem el valahogy...
> bemásoltam a html códot és eltűnt a kapcsolattartó táblázatom....
>
> Kérlek segítsd visszatenni a kapcsolattartó szövegrész alá!
> Munkádat nagyra értékelem, segítségedet elő is köszönöm!
>
> Üdvözlettel,
> T.Vince
> MICS MicrOfirM Charity Service
> Szeretetszolgalat
>
>
Date: Mon, 08 Nov 2010 19:58:14
Kedves Vince!

Sajnos visszaállításra nincs lehetőség.
Javasoljuk, hogy bármilyen kísérletezgetéshez hozz létre egy teszt-honlapot a ucozon, és azon lehet kísérletezgetni.

Mielőtt bármilyen változtatást hajtanál végre, javaslom, hogy olvasd az ügyfélszolgálati fórumot: http://forum.ucoz.hu
--

Üdvözlettel, Gál Attila
uCoz Web-Szolgáltatás
http://www.ucoz.hu


Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
choppe
Üzenetek: 4
Hírnév: 0

Üzenet # 75 | 23:20
Hali, sziasztok!
Nemrégen regisztráltam az uCozba , megszerettem a dolgokat, igaz egy kissé nehezen igazodok el de minden jóban van valami rossz és viszont.Amiért idejöttem , van más honlapom is, sajnos anyagiak hiánya miatt csak ingyenes honlapokat kereshetek és szerkeszthetek. Azokat a honlapokat szeretem ahol látványos dolgokat lehet csinálni, azt vettem észre itt lehetséges ez. Vannak honlapjaim amiket elkezdtem de ott is hagytam, mert egyszerűen nem tudtam szépíteni, nem tudtam zenét, videókat feltenni, vagy ilyen dolgok miatt. Viszont vannak, amik nagyon szépen mennek és nagyon nagy a látogatottságuk is. Amit viszont itt nem értek, miért nem nézi meg a veszett kutya sem, ezt a honlapomat?Kérdésem, lehet-e, hogy a honlapot népszerűsítsem a googl-ben, vagy a másik honlapon és viszont?Sok mindent nem tudok , nem értem azt miért nem látják mások a honlapomat? A másik honlapjaimon, a statisztika szerint, nagyon sokan járnak, tehát, arra gondolok ,hogy valami nem jól lehet beállítva, mert a másikokon megadtam ennek a lapnak a linkjét és amit biztosan tudok, akik oda naponta visszajárók, rengeteg helyről, azok ezt is felkeresnék. Valamilyen beállítási oka csak van annak, hogy nem tudnak ide jönni. Kérném ha valami nem jól van beállítva segítsetek nekem?Előre is megköszönöm a segítségeteket.
A honlapom bemutatása nem a bemutató oldalon van , hanem a főoldalon. Meglehet nézni és ellehet olvasni!!!! Egyébként nagyon tetszik itt nekem és szeretek szerkeszteni, mivel beteg vagyok, egész napomat a gépem előtt töltöm szinte, ez az egy szórakozásom van és ez tárja fel előttem a világot. Nem csak egymagam vagyok itt, itt van a nejem is, aki majd szintén jönni fog és ír, mivel neki is csodásak a honlapjai, itt szintén zenész mint Én.Maradok Üdvözlettel és tisztelettel, várom válaszotokat!:nick nevemen.choppe.
uCoz közösség » Csevegő-zóna » Szabad csevegés » Bemutatkozás (Ismerjük meg új regisztrált tagjainkat)
Keresés: