A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 10 / 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
uCoz közösség » Csevegő-zóna » Szabad csevegés » Bemutatkozás (Ismerjük meg új regisztrált tagjainkat)
Bemutatkozás
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 1 | 07:04
Kedves új tagunk, köszönjük regisztrációdat!
Kérjük, a könnyebb társalgás érdekében mutatkozz be, írj magadról néhány mondatot.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
csiriba
Üzenetek: 8
Hírnév: 0

Üzenet # 136 | 17:49
Szia minden Kedves uCozos!

Igazság szerint már korábban be kellett volna köszönnöm, de még nem éreztem itthon magamat. smile

Zsolt vagyok, özvegy, közel a 6. X-hez. Egy nagy lányom és egy tündéri - 3 éves - kis srác unokám.
Amióta a ZX Spektrum, utána a C64 és társai megjelentek az éltemben, én azóta képes vagyok a gép előtt kockulni. biggrin

Valamikor réges-régen egyk munkatársam kitalálta nekem a Csiribá becenevet, azóta is használom.

Mindig vonzott a webszerkesztés és próbálkoztam is vele, kisebb nagyobb eredménnyel. Na, ne essek túlzásokba, nekem már az nagy eredménynek számított, ha el tudtam készíteni egy táblázatot.
Többször nekifutottam egy saját oldal készítésének, (G-portál, 000webhost, wix) de igazán sosem tetszett amit alkottam, pedig csak rajtam múlt. A uCoz-t is már régen próbálgatom, de komplikáltnak találtam. Vagy csak nem volt rá elég időm? Most - sajnos - jut rá annyi időm, hogy megismerjem.

Miután összedobom, amit elképzeltem, kicsit ráfekszem a szerkesztés rejtelmeire. Távlati cél, hogy a felismerhetetlenségig átváltoztassam a sablont a saját elképzelésem szerint.

Talán elnézitek nekem, hogy a honlapomat még nem szeretném bemutatni, de ígérem, ha elérkezettnek látom az időt, én is ide fogom tenni aláírásnak. smile

Köszönet Attilának a sok értékes infóért, amit a "tollából" olvastam. Köszönet raziel70, DaveedBrown, és vmarci21 -nek a bemutató oldalakért, amikből szintén sokat tanultam. Ha valakit kihagytam volna, akkor nem volt szándékos. Ennyi segédeszköz mellett próbálok nem kérdezni, de jó tudni, hogy a biztonság kedvéért mindig van itt valaki. smile

Köszönöm: Csiribá

A tökéletesen kezdő, aki próbál mindent önerőből megoldani, a fórumon olvasottak alapján. :) Csak akkor kérdezek, ha szükséges, vagy sürgős. :)
Ditty
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 137 | 10:54
Sziasztok!
Sok éves tervezgetés után eljött az ideje, hogy megszerkesszem weboldalunkat.
Pszichológiával foglalkozom. Nagyon sokat tanulok azért, hogy az emberi viselkedést, gondolatokat, érzéseket minél jobban értsem, azért, hogy jó terapeuta lehessek.
Lányommal dolgozunk együtt, aki már szakpszichológus, doktori tanulmányaira készül.
A számítástechnika felhasználási szinten van jelen az életemben.
Korábban, amíg nem volt gps, jelzőrakétával közlekedtem, ha elvesztem volna, csak fel kellett lőnöm, így könnyen rám találtak a szeretteim. A Ucoz oldalán nincs sem gps, a "jelzőrakettát" sem találom wacko biggrin Így előfordul majd, hogy banálisnak tűnő kérdéseket fogok feltenni. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása számomra egy nagyon fontos lépés lesz egy tartalmas, mutatós, információkban dúskáló, tanulást, segítséget jelentő weboldal elkészítéséhez.
Köszönöm a lehetőséget!
Ditty
Beldynas
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 138 | 23:31
Üdv, Beldynas vagyok!

Nem rég kezdtem el weblapkészítéssel foglalkozni. Egy MMORPG-s játék klánvezetője vagyok, s a klánomnak szeretnék honlapot készíteni. Réges-régen foglalkoztam weblapkészítéssel, de azt már elfelejtettem. Nagyon tetszik eddig ez a rendszer, csak túl sok minden van.
AdamCross
Üzenetek: 1
Hírnév: 1

Üzenet # 139 | 19:23
Aloha!

Adam vagyok, s Forum RPG-vel foglalkozom tongue Egy pár éve játszom a "műfajt", s van sajátom is. Kábé 2 éve használom is az Ucoz-t, de van néhány dolog amit még nem értek.

Viszont valami furcsa... Azt írja az oldal, hogy tudok témát hozzáadni, de nem látom a gombot XD
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 140 | 21:09
AdamCross, Ha a uCoz Fórumra gondolsz, akkor tudd meg, hogy van jogod témákat létrehozni, csak nem minden kategóriában...

Hozzáadva (13.09.2013, 20:09)
---------------------------------------------
Tudom, kicsit későn, de itt az ideje, hogy én is bemutatkozzam!
A nevem Sallai József Adrian és régóta vártam egy weboldalra!
Nem hittem volna, hogy muszáj lesz választanom a weboldalszerkesztők közül, de még jó, hogy ezt kellett tennem, mert folyamatos Weboldalkészítő-kipróbálás után rátévedtem a uCoz-ra. Ezután már nem kellett nekem más CMS rendszer - azonnal megtetszett a uCoz!
Ennél jobb CMS rendszerre nem is vágyhattam volna!

Ennyi lett volna az én rövid bemutatóm!
bigblog.


Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
Krizsi
Üzenetek: 3
Hírnév: 0

Üzenet # 141 | 15:55
Sziasztok!

Az 50-es évei végét taposó, de lélekben még a 20-as éveiben járó kétgyerekes anyuka vagyok. Gyermekeim már igencsak nagyok. Mindkettő fiú, és egyikük 18, másikuk 20 éves.
Már egy bő éve uCoz-os vagyok. A gyerekeim karate csapatának készítettem egy oldalt. Először pár évig a Multiply-on voltak fenn az anyagaink, ami eleinte jó és főleg egyszerű megoldás volt. Aztán a szolgáltatás megszűntével kezdtem más lehetőség után nézni. Az uCoz-t többen is dicsérték. Nem mondom, elsőre elmenekültem, mert túl bonyolultnak tűnt. Aztán nagy levegőt vettem és elkezdtem utánaolvasni a HTML és CSS ismereteknek a net-en, meg itt a fórumokban és a felajánlott segédanyagokban keresgéltem. Nagyon sok hasznos információt találtam, amit utólag is köszönök minden segítőnek! Így szinte nulla webszerkesztői ismerettel pár nap után odáig sikerült jutnom, hogy élveztem a feladatot és ez azóta is tart.
bigblog
Üzenetek: 1665
Hírnév: 47

Üzenet # 142 | 16:57
Köszöntünk, Krizsi!
Ha még több extra szolgáltatással szeretnéd bővíteni az oldalad, akkor látogasd meg az oldalam!
http://ucoztaska.into.hu
Szkripteket, sablonokat, grafikákat és még sok-sok mást találhatsz itt! wink

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.
uCoz közösség » Csevegő-zóna » Szabad csevegés » Bemutatkozás (Ismerjük meg új regisztrált tagjainkat)
  • Oldal 10 / 10
  • «
  • 1
  • 2
  • 8
  • 9
  • 10
Keresés: