A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
igen váltottam de csak azért mert csináltam egy másika az az egy másik weblapot , hogy azon probálkozam , hogy ha nagyon elrontom akkor inkább azt b..szamel ne amit csinálgatok
de köszi a segitséget köszi hasznos volt köszi Hozzáadva (11.05.2010, 17:56) biztos már az agyadra megyek bocsi és köszi hogy segitetek!!!!!! EZ A CIMEM :http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ Hozzáadva (11.05.2010, 19:02) akkor ott hol változtatom meg a hátteret?????? kérlek segitsetek!!!!!!!!!!!! EZ A CIMEM :http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ |
Mivel szinte minden stílusnál más-más megoldást alkalmaztak, ezért lehetetlen általános választ adni. Azt tanácsolom, hogy olvasd át nyugodtan, mégegyszer a sablonok fórumát.
Az üzenetet szerkesztette riddick - Szerda, 2010.05.12, 09:50
|
Esküszöm nem értelek benneteket!
Miért kell a css-t piszkálni? Én is bőven megváltoztattam a honlapom kinézetét az eredeti sablonhoz képest, mégsem írtam át egy betűt sem a css fájlban! Az egyik legfontosabb dokumentumot babráljátok, hát ne csodálkozzatok azon, ha gallyra megy az egész! De Ti tudjátok... |
Sziasztok
Én a 731-es stilust használom és nem találom a css- ben a Baner az az a fejléc megváltoztatásának helyét meg a háttérképnek sem . Kerestem a többi forumozo irása közt hát ha valaki már tette fel ezt a kérdést de a 731- el kapcsolatban nem találtam semmit Ezért kérlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! honlaom cime : http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ elöreis köszönöm a válaszokat |
Szia!
Lépj be admin oldalra, majd a Honlap-stílus >> Külalak vezérlése (sablonok) részben válaszd a Honlap felső része sablont. Itt kattints a WYSIWYG gombra és megláthatod, mit is kell lecserélned! Mellesleg megjegyzem, nem lesz egyszerű dolgod! html tudás nélkül neki se állj! |
igen igen és egyiknél sem ajánlod az az egyik témánál sem ajánlod a css-ben valo modositásokat vagy csak a 731-es ilyen nehéz?????
csak a hátteret szeretném meg változtani a 731 nek a banerje az jó nekem tetszik az csak ugy nincs hozzá semmi háttér és ez zavar engem amugy meg nem találom a WYSIWYG gomb feliratott sehol Köszi elöre is a válaszod!! Hozzáadva (13.05.2010, 13:27) ez az???????? Hozzáadva (13.05.2010, 13:31) a vonal helyére ez volt irva: url('/.s/t/731/3.gif') |
Hali!
A 886-os stílust babrálom, de a css-ben sehol nem találom a fejléc alsó részének a linkjét. Az 1.jpg fájlról van szó. A többi ki van cserélve. Ezt máshol keressem? Köszi. Közben meg is találtam a megoldást. Az üzenetet szerkesztette Vektor - Hétfő, 2010.05.17, 19:32
|
Sziasztok
sokszor olvastam a fórumot és még igy sem sikerül kicserélnem a felső fejlécet vagyis ha a src="/.s/t/731/7.gif" átírom beteszi a képet de szétesik valaki segítene? |
Szia!
A fórumot átolvastad, de az oldal tetején található Általános tájékoztatót nem! Ha olvastad is, nem tartod hozzá magad. Miszerint ilyen esetben kérünk legalább egy oldal címet és sablon számot! Ugyan nem írtad a sablonod számát, de én látom abból, amit írtál! A kérdésedre azért nem kaptál konkrét választ (pontosabban van rá), mert nem egyformák a sablonok, így lehetnek eltérések a fejléc szerkezetében is. A Te esetedben is ez van. Nem lehet egy képpel helyettesíteni. A WYSIWYG szerkesztővel megnyitva jól látszik a szerkezet. Tehát nem lehet csak egy képpel helyettesíteni a teljes fejlécet. A már említett (zárójelben) pontos válasz úgy hangzik, hogy "html tudás szükséges". Ez bizony elég sok helyen elhangzik.
Quote (Locky) Ez esetben én azt javaslom neked hogy mentsd le a /.s/t/731/7.gif et és akkor megtudod a méretet. Arra még nem gondoltál, hogy ugyanezt meg lehet tenni, ha a képen egyszerűen nyom egy jobb klikket, majd Tulajdonságok...? Opera esetében: Kép tulajdonságai Firefox és IE 8: Tulajdonságok Próbáld csak ki! |
Quote (Tuner) Csak gondoltam egyedivé teszem az oldalt azzal ha a saját szerkesztésű képet rakom ki Meg lehet csinálni. Csak nem egyszerű. A saját képedet (nem az arcodat ) darabold fel olyan méretűekre, mint a sablon eredeti fejlécének képei, majd mentsd el, töltsd fel a szerveredre, és add meg az összes kép linkjét amit feltöltöttél. Leírva kicsit bonyolultabban hangzik, de nem olyan bonyolult, hidd el. Ha belevágsz, mindenképp csinálj biztonsági mentést! De leginkább javaslom, hogy hozz létre egy új oldalt, aminek nem árt, ha valamit elrontasz. Egy "játszós" oldalt... |
| |||