A fórum moderátora: KovJonas |
uCoz közösség Webmester-részleg A honlap külalakjának testreszabása Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
Sablon-képek, fejléc, háttérkép cseréje, változtatása |
igen váltottam de csak azért mert csináltam egy másika az az egy másik weblapot , hogy azon probálkozam , hogy ha nagyon elrontom akkor inkább azt b..szamel ne amit csinálgatok
![]() de köszi a segitséget köszi hasznos volt köszi ![]() Hozzáadva (11.05.2010, 17:56) biztos már az agyadra megyek bocsi és köszi hogy segitetek!!!!!! EZ A CIMEM :http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ Hozzáadva (11.05.2010, 19:02) akkor ott hol változtatom meg a hátteret?????? kérlek segitsetek!!!!!!!!!!!! EZ A CIMEM :http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ |
Mivel szinte minden stílusnál más-más megoldást alkalmaztak, ezért lehetetlen általános választ adni. Azt tanácsolom, hogy olvasd át nyugodtan, mégegyszer a sablonok fórumát.
Az üzenetet szerkesztette riddick - Szerda, 2010.05.12, 09:50
|
Esküszöm nem értelek benneteket!
Miért kell a css-t piszkálni? Én is bőven megváltoztattam a honlapom kinézetét az eredeti sablonhoz képest, mégsem írtam át egy betűt sem a css fájlban! Az egyik legfontosabb dokumentumot babráljátok, hát ne csodálkozzatok azon, ha gallyra megy az egész! De Ti tudjátok... |
Sziasztok
![]() Én a 731-es stilust használom és nem találom a css- ben a Baner az az a fejléc megváltoztatásának helyét meg a háttérképnek sem . Kerestem a többi forumozo irása közt hát ha valaki már tette fel ezt a kérdést de a 731- el kapcsolatban nem találtam semmit ![]() Ezért kérlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! honlaom cime : http://rabid-folk-ht.ucoz.com/ elöreis köszönöm a válaszokat |
Szia!
Lépj be admin oldalra, majd a Honlap-stílus >> Külalak vezérlése (sablonok) részben válaszd a Honlap felső része sablont. Itt kattints a WYSIWYG gombra és megláthatod, mit is kell lecserélned! Mellesleg megjegyzem, nem lesz egyszerű dolgod! html tudás nélkül neki se állj! |
igen igen és egyiknél sem ajánlod az az egyik témánál sem ajánlod a css-ben valo modositásokat vagy csak a 731-es ilyen nehéz?????
csak a hátteret szeretném meg változtani a 731 nek a banerje az jó nekem tetszik az csak ugy nincs hozzá semmi háttér amugy meg nem találom a WYSIWYG gomb feliratott sehol Köszi elöre is a válaszod!! Hozzáadva (13.05.2010, 13:27) ez az???????? Hozzáadva (13.05.2010, 13:31) a vonal helyére ez volt irva: url('/.s/t/731/3.gif') |
Hali!
A 886-os stílust babrálom, de a css-ben sehol nem találom a fejléc alsó részének a linkjét. Az 1.jpg fájlról van szó. A többi ki van cserélve. Ezt máshol keressem? Köszi. Közben meg is találtam a megoldást. Az üzenetet szerkesztette Vektor - Hétfő, 2010.05.17, 19:32
|
Sziasztok
sokszor olvastam a fórumot és még igy sem sikerül kicserélnem a felső fejlécet vagyis ha a src="/.s/t/731/7.gif" átírom beteszi a képet de szétesik valaki segítene? |
Szia!
A fórumot átolvastad, de az oldal tetején található Általános tájékoztatót nem! ![]() Ha olvastad is, nem tartod hozzá magad. Miszerint ilyen esetben kérünk legalább egy oldal címet és sablon számot! Ugyan nem írtad a sablonod számát, de én látom abból, amit írtál! A kérdésedre azért nem kaptál konkrét választ (pontosabban van rá), mert nem egyformák a sablonok, így lehetnek eltérések a fejléc szerkezetében is. A Te esetedben is ez van. Nem lehet egy képpel helyettesíteni. A WYSIWYG szerkesztővel megnyitva jól látszik a szerkezet. Tehát nem lehet csak egy képpel helyettesíteni a teljes fejlécet. A már említett (zárójelben) pontos válasz úgy hangzik, hogy "html tudás szükséges". Ez bizony elég sok helyen elhangzik. ![]()
Quote (Locky) Ez esetben én azt javaslom neked hogy mentsd le a /.s/t/731/7.gif et és akkor megtudod a méretet. Arra még nem gondoltál, hogy ugyanezt meg lehet tenni, ha a képen egyszerűen nyom egy jobb klikket, majd Tulajdonságok...? Opera esetében: Kép tulajdonságai Firefox és IE 8: Tulajdonságok Próbáld csak ki! ![]() |
Quote (Tuner) Csak gondoltam egyedivé teszem az oldalt azzal ha a saját szerkesztésű képet rakom ki Meg lehet csinálni. Csak nem egyszerű. A saját képedet (nem az arcodat ![]() Ha belevágsz, mindenképp csinálj biztonsági mentést! De leginkább javaslom, hogy hozz létre egy új oldalt, aminek nem árt, ha valamit elrontasz. Egy "játszós" oldalt... ![]() |
| |||