A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
Tudtam, h az ISTENEKHEZ kell fordulnom! A grafikus menü effekttel úgy néz ki meg tudom csinálni! Nem lesz egyszerű, de megpróbálom! Köszönöm szépen! Ákos
Viszont ha csak simán beillesztem, akkor nem lesz olyan mint a többi és a lenyíló menü is összevissza lesz. Hogyan csináljam meg, hogy ugyan úgy jelenítse meg, mintha mondjuk egy blokkban lenne? Csak persze nézzen ki úgy, mint a többi. Oldalam: f1oc.ucoz.hu
Időközben sikerült megcsinálni. Viszont az megoldható lenne, hogy ami lenyílik az másik színű, vagy más hátterű legyen? Próbáltam már <a> kódnak egy id-t adni és beírni a css kódba de nem volt jó. f1oc.ucoz.hu
Olyan problémám van, hogy a 897-es sablonon a modulok neveit nem tudom megváltoztatni. Átírtam a szerkesztőben, de magán az oldalon nem jelenik meg, az alapértelmezett szöveget használja, ami nem tetszik, nem vág az oldalam profiljába. Elötte másik sablonnal próbálkoztam, azon működtek a beállítások, majd váltottam erre és nem jó.
Igen, így csináltam, ott az jelenik meg, amit beírtam, de ha rámegyek az oldalra, akkor a régi szöveg marad. Mit tegyek, van valami ahol átírhatom szerkesztéssel? HTML-re gondolok.
Viki, akkor próbáld meg úgy, hogy rámész a modulra (a vezérlőpultban) és ott átírod!
Hozzáadva (21.12.2012, 11:39) --------------------------------------------- A dynamivdrive-on találtam egy jó menüt, ami nagyon szép, és jól is működik, viszont van egy kis gondom.
A legördülő almenük az oldal tartalma alá mennek, így nem látszanak:
Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de az eddigi kérdések alapján igen. Rögtön 2 gondom lenne. 1. A honlapomon van ugye a menü modul. Viszont van egy "modul nélküli" menü, tehát nem tudom szerkeszteni, se törölni, de itt állíthatom át a menüpontok neveit. Kép: http://kepfeltoltes.hu/130111/ucozmenup2_www.kepfeltoltes.hu_.png Szerintem elég ronda így. 2. Ma valamiért nem engedi a menüt szerkeszteni. KÉP: http://kepfeltoltes.hu/130111/ucozmenup1_www.kepfeltoltes.hu_.png Ez lehet, hogy pillanatnyi gond. A válaszokat köszönöm!
Közben rájöttem, hogy a külalak egyéni "pattanása"
Hozzáadva (20.01.2013, 15:57) --------------------------------------------- Sziasztok! (Milyen érdekes egymás után 2 választ írni) Olvasgattam, és arra rájöttem hogyan csináljak vízszintes menüt, de azt hogy lehet megcsinálni, hogy az felül legyen? (mondjuk a fejlécben) Sok oldalnál láttam, és nagyon megtetszett! A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Egy képet szeretnék a fejlécembe beilleszteni de sehol sem találom a fejléc html kódját! Tudnátok segíteni?
Hozzáadva (21.01.2013, 12:58) --------------------------------------------- jah és ezt úgy szeretném hogy minden mögött legyen és látszódjanak rajta az írások