uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menü létrehozása, áthelyezése |
Menü létrehozása, áthelyezése |
BonFire, Viki, akkor az uCoz $informerbe$ rejtette.... Így csak egy dolgot tudsz vele csinálni: elrejteni:
css-be: Kód #video_category_row1_preicon { display: none; } KovJonas, Dani, megdobsz egy sablon-számmal??? Viki, Dani, Elmagyaráznátok, hogy ez a probléma hogy kerül a "Menü létrehozása, áthelyezése" topikba??? |
Idézet (BonFire) a HTML fájl 200. sorában van Csak 38 soros az a bizonyos HTML. Tudok kézzel is oldalt alkotni, igaz nem profin, de azért összehozom. Extra.hun volt is csak fizetős lett. Szóval nincs ilyen sor, az össznépi keresőbe is beírtam, ott sem találja, pedig az elvileg minden HTML-t átír. A fájlokat elérni nem lehet, az FTP-t elérni nem lehet. Legalább ha ki lehetne cserélni, de nem. Pedig elvileg az én FTP-en van, de mégsem, főleg hogy az FTP-be belépni sem tudok. A fejlét képeket ki tudtam cserélni, csak ezt nem. |
Idézet (vmarci21) BonFire, Viki, akkor az uCoz $informerbe$ rejtette Na, erre már tényleg kíváncsi vagyok. Ha lementem a komplett oldalt, azt egy szövegszerkesztővel szerkeszthetem ugyan, de nem tudom feltölteni, mert a HTML szét van szedve dirib-darabokra valami felfoghatatlan logika szerint, ráadásul bizonyos elemet nem is lehet kicserélni rajta? Most kíváncsiságból létrehoztam egy próba oldalt, és azon is ez a kisautó az ikon. Ehhez nem enged sehol hozzáférni a uCoz (pedig nem ártana!): Most ez hogy van, és miért? Nem tudom elhinni, hogy ne lehetne lecserélni azt az ikont (egyébként tényleg nagyon gagyi, és ott van minden sablonban alapértelmezetten…), csak elrejteni. Csatolmányok:
5680235.jpg
(317.4 Kb)
|
Viki, szerintem csak kimaradt, a többi modulnál (pl. fórum) lehet módosítani a kategóriák (vagy fórumok) képeit... Reklamálni az orosz, vagy legalább az angol fórumon lehet, orosz rendeszr lévén nyilván az orosz fórumon több szerkesztő, "belső ember" van, de az angolról is megkapják az üzeneteket... http://forum.ucoz.com
|
Sziasztok!
Segítséget kérnék- dent a felső rész menüjében a Főoldal, Profilom, Kilpés, RSS résznél a profilom -ba nem lehet belépni 404-es hibakódot ír ki és nem tudom hogyan kell visszacsinálni, nem igazán érterk a html nyelvhez még kezdő vagyok, ezt látom a css-ben: </a> </li> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> <li> <a href="$USER_LOGGED_IN$" title="Profilom"> <span class="um-left"> </span> <span class="um-mid"><!--<s5214>-->Profilom</span></a></li><li><a href="$LOGOUT_LINK$" title="Kilépés"><span class="um-mid"> Kilépés</span> <span class="um-right"> </span> </a> Hogyan tudom visszaállítani a profilom belépést? Illetve hogyan lehet még plusz menüket ezek mellé berakni linkkel együtt? Köszi előre is a segítséget. |
Bonfire: mosolygobabak.ucoz.hu
Vago: kérlek ne nézd le azt aki most tanulja a honlapépítést! Hozzáadva (11.03.2013, 13:34) |
helló...igazából nem tudom, hogy hova kéne ezt írnom...na mindegy.a lényeg az hogy:
belépek a szerkesztőbe.azután létrehozok egy blokkot. pl:naptár, vagy belépési részt.el is mentem de...nem jelenik meg, nincs oldal a menü alatt!pedig mindig elmentem a szerkesztőt, tehát fogalmam sincs hogy mit tegyek! SOS!!! |
tóparty, Admin-pult --> Honlap-stílus --> Külalak vezérlése (CSS) és keresd meg ezt:
Kód .uMenuV a.uMenuItemA:link {text-decoration:none; color:#AAAC0A} .uMenuV a.uMenuItemA:visited {text-decoration:none; color:#AAAC0A} Mindkét sorban írd át a #AAAC0A színkódot arra, amelyiket Te szeretnéd (fehér szín kódja: #FFFFFF) és már kész is! |
Sziasztok!!!
Lenne egy kérdésem. Már átnéztem a fórumot , de arra, amit én szeretnék, nem találtam megoldást. Nagyon kezdő vagyok még, a HTML szerkesztéshez nem értek. A kérdésem a következő--megpróbálom értelem szerűen leírni . Azt már láttam, ha új menüt szeretnék létrehozni, ki tudom választani, hogy az függőleges, vagy vizszintes legyen. De arra még nem tudtam rájönni, hogy a főmenü --cikkek katalógusába létrehozott kategóriát hogy tudom átszerkeszteni úgy, hogy az ne a fejezet kategóriában jelenjen meg, hanem a főmenű--cikkek katalógusánál, de vizszintesen??? A honlapom---http://jezus-szeret.ucoz.hu/ Már napok óta erre keresem a megoldást Előre is köszönöm a segítséget |
| |||