uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menü létrehozása, áthelyezése |
Menü létrehozása, áthelyezése |
drudi, a uCoz honlapok elsősorban FF böngészőre vannak optimalizálva,
Hasonló témák a fórumunkban: SZÉTESIK AZ OLDAL A BÖNGÉSZŐBEN BÖNGÉSZŐK ÉS A HONLAP MEGJELENÉSE Kedves drudi! NAGYON NAGYON FONTOS, és arra kérlek ezt jegyezd meg: ne keverd a különböző témájú kérdéseket egy hozzászólásban! A faviconnak van saját témája, a honlap szétcsúszásának szintén van saját témája, ez a téma a menüvel foglalkozik. Kérem a szabályzat betartását! Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
|
Szia Bryce,
Használd a keresőt illetve olvasd el az általános tájékoztatót |
Locky,
Először én is azt írtam, csak rájöttem hogy ebben a topikban van a válasz Bár az nekem egy kicsit abszurd, hogy megtalálja a jó topikot, és nem is olvassa el Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Szerda, 2010.06.16, 06:31
|
Szia Bryce,
Azért nemlátod mert ezt megkell csinálni a láthatósághoz. A következő lépéseket hajdsd végbe Itt bemásolod a megfelelő helyre a blokkot majd katt a fogaskerékre. Csatolmányok:
7428402.png
(23.8 Kb)
·
9916499.png
(2.8 Kb)
·
7162069.png
(272.4 Kb)
·
3310473.png
(14.8 Kb)
·
6889817.png
(86.3 Kb)
|
sziasztok én nekem az lenne a problémám hogy szeretnék létre hozni egy ujj menüpontot a FÖMENÜ pont alatt mint pl a cikkeim. Egy ujj pontosabban ugyanazt mégegyszer szeretném létrehozni de pesze hogy oda mást akarok irni mint az elözö már létező menüpontomba. Szoval hogyan tudok mégegy cikkeim menüpontot odarakni a többi menü pont közé????
köszönöm elöreis válaszotokat és segitségeteket ÜDV: rabid-folk-techno |
Szia.
Kicsit keszekusza amit írtál de ha almenüt akarsz létrehozni akkor ezt nézd meg. http://forum.ucoz.hu/forum/24-70-1#491 Ha nem akkor fejtsd ki érthetőbben a problémád |
Locky szerintem rabid-folk-techno nem erre gondolt!
rabid-folk-techno! Ha belépsz az oldaladra, felül, adminbaron láthatsz egy olyan menüpontot, hogy "Hozzáadás". Itt keresd a választ! Alap esetben mentéskor hozzáadódik a menühöz. Egy újításnak köszönhetően mentés előtt a szerkesztő ablak alján ki lehet választani opcióként, hogy ne adódjon hozzá a frissen létrehozott oldal a menühöz. De mondom, alaphelyzetben hozzáadódik. Még valami! remélem jól értelmeztelek és a válaszom annak megfelelő, amit Te szeretnél. Ugyanis.... Quote (rabid-folk-techno) szeretnék létre hozni egy ujj menüpontot Ha eszerint nézem, akkor nem értem! És itt a hangsúly az "ujj" szón van! Ez itt egy "ujj": Amit Te szeretnél az egy "új" menüpont, nem? De ha használtad volna a KERESŐT, akkor nem kellett volna ennyit gépelnem! |
elösször is köszönöm , hogy észre veted és felhivtad rá a figyelmem , hogy helytelenül írtam le wacko
de amugy részben hasznos volt a segitséged. köszi! ------------------------------ NE ÍRJ CSUPA NAGY BETŰKKEL!!! |
Nah sziasztok ujra tudom kissé zavarossan irtam le adolgot de most megprobálom újra . Az Oldalam Anyag szerkesztö térfelén azon belül
Oldalszerkesztő/ A honlap oldalainak vezérlése nevő menüben létre hoztam egy új oldalt és mikor megvan szerkesztve akkor ilyet ir ki ucoz.hu/index/0-56 és alényeg ezen arészen vagy h , ezt a /0-56 [u] részt szeretném átirni erre ( ucoz.hu/index/chat ) és mikor megteszem eltünik valaki segitetne:/ köszönöm elöre is |
Elárulok Neked egy titkot! Ez egy -a rendszer által- generált egyedi azonosító ahhoz az oldalhoz!
Egy másik titok. Nem kell ahhoz admin felületre menned, hogy új oldalt hozz létre! Admin baron (felül a lap tetején az a csík) Hozzáadás >> Oldalszerkesztő lehetőséget választva máris létrehozhatod a kívánt oldalt. Az oldalnak adj Chat elnevezést és nem kell átirkálni semmit! Amúgy sem, mert nem várt eredményekhez vezet. Amikor elmentetted az új Chat nevű oldalt, a menüben megjelink automatikusan. (Ha engedélyezted) Ekkor az egeret a link fölé helyezve a böngésző státuszsorában (alul) megjelenik a link: http:// oldaladcíme.ucoz.hu/index/chat/0-01 (ezek a számok változhatnak!) A számokat törölve gyakorlatilag megsemmisíted az oldalt, mivel a rendszer ez alapján azonosítja! |
Erről már csináltam egy videósegítséget az oldalamon (közérdekű közlemény nem reklám na ) Igaz ez még az első, és nem kiváló minőségű, de talán megteszi
(bocsi hogy így belepofátlankodtam ebbe a kis "dialógus"ba ) Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Péntek, 2010.07.09, 20:05
|
| |||