uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menü létrehozása, áthelyezése |
Menü létrehozása, áthelyezése |
DaveedBrown,
Szia! Rá kattintottam a globális sablonokra ott az első container részen jobb oldalon ki van írva a global clefter a második container mellett jobb oldalon a droghter. Mind a kettővel azt csináltam, hogy onnan kimásoltam beléptem az első container oldalra és beirtam a programba! elmentettem,lefrisitettem az oldalt, de semmi nem történt! A honlapon ugyanúgy nincs rajta a menü ablak! Mit kell csinálni a továbbiakban? Hozzáadva (07.02.2012, 21:54) Hozzáadva (07.02.2012, 22:00) |
Sziasztok!
Ha már létrehoztam a menüt (és ez függőlegesen van), hofgyan tudnám átváltoztatni vízszintesre?? Most kezdtem csinálni a honlapom (http://sh.ucoz.hu/) és remélem a fórumon mindfen segítséget megkapok hozzá.
|
fonix107, ha nem enged többet létrehozni, akkor annyi a maximum.
|
fonix107, ez marhaság! Van olyan oldalam ahol 16 menüpontom van plusz mindegyiknek almenüje! Ez a max. viszont a többi is 11,12 menüpontos! Ezt hol akarod csinálni? Menj be az oldalszerkesztőbe, honlap oldalainak vezérlése, jobb felső sarokban oldal hozzáadása gomb és megnyilik egy oldal amire irsz vagy nem! Utána ha végeztél a szerkesztéssel elmented ez megjelenik a menüpontok között! Ezt a honlap-stilus, menüpontok szerkesztésében találod, gondolom itt van a többi is és oda teszed ahányadiknak akarod! Szerintem ez igy jó lesz!
|
fabatka, Lehet hogy igazad van, de szerintem egy kicsit kulturáltabban fejezném ki magam a helyedben! Ez a fórum nem arról szól, hogy egymás hozzászólásait kritizáljuk, hanem hogy segítsük egymást.
Légyszíves ezt tartsd tiszteletben. Ha van megoldásod egy feltett kérdésre akkor írd le, de ne kritizáld más válaszát.Szerintem ez így fer! |
Sziasztok!
Szeretném a menümet áthelyezni függőlegesből vízszintesbe. Igen, végigolvastam Meg is találtam azt a részét, amivel a kódot megcsináltam neki ($MENU_2$) Arra is találtam pár leírást, hogy hogyan kell beilleszteni a honlap felsőrészébe... Csak hogy 20 próbálkozás ellenére sem sikerül... Kaphatnék egy kis segítséget? Köszi |
Szia Locky!
Igen a vízszintest létrehoztam, a kód is meg van - a gondom az, hogy hiába helyeztem el a holnlap felsőrészében, nem történt semmi. Többféleképpen próbáltam (pontosabban mindent kipróbáltam amit itt a fórumon találtam) De sikertelenül. Semmi nem változott, vízszintes menünek nyoma sincsen Hozzáadva (15.05.2012, 09:44) |
KristineHolt, az én monitoromról most így néz ki:
Van jobb oldalt egy kis üres hely, de szerintem nem vészes. A menü is megfelelően működik. Csatolmányok:
0019027.jpg
(121.9 Kb)
|
Szia 1word!
Köszi, hogy ránéztél Látod ezzel két gondom is megoldódott... Bár, most újabbat találtam ki magamnak, de az azt hiszem meghaladja a képességeimet... |
Sziasztok!
Kérdésem: az egyes blokk címekhez lehet címkefelhőt hozzáadni? Pl. van az oldalamon, hogy MENÜ és ebben a blokban a főoldal,fórum,stb. és azt szeretném elérni, hogy ha ráviszem a kurzort akkor egy kis felhőben (vagy mi) kiírja mondjuk hogy Itt találod a fontosabb menüpontokat vagy hasonló? Kössz előre is! |
| |||