uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok Oldalszerkesztő Menü létrehozása, áthelyezése |
Menü létrehozása, áthelyezése |
Na látod, most már Én is ki tudtam próbálni. A végeredmény és a válaszom:
Igazad van, csak 10 ilyen menü hozható létre! Mivel ez egy értékes információ és ebből még sokan tanulhatnak, így mellékelek egy képet is, hogy mindenki tudja miről van szó. ![]() Nem tudok mást javasolni, csak hogy csoportosítsd át a már meglévőket úgy, hogy beleférjenek ebbe a maximumba. ![]() Csatolmányok:
0711781.png
(15.8 Kb)
|
Ezzel vagyok gondba, mert sajna ez egy tudományos jellegű honlap, és sajna a rendek száma adott... De valamit csak ki találok...Azért köszi hogy utána néztél.:).
Hozzáadva (16.10.2011, 18:31) |
LGM, erről már szó volt a fórumon....
Itt a link: http://forum.ucoz.hu/forum/7-60-4268-16-1298556343 |
Üdv mindenkinek.
Először is a következő kérdésemre tuti hogy van már válasz, ezért mea maxima culpa, hogy újra felteszem. A kérdés: hogyan hozhatok létre egy ugyanolyan menüpontot, mint ami már van. még egyszerűbben: a cikkek katalógusából szeretnék kettőt. Persze más névvel és más tartalommal. Hogyan tehetem ezt meg? Próbáltam választ találni, de sajnos nincs annyi időm hogy többszáz bejegyzést átolvasgassak, a kereső-vel pedig nem találtam semmit. A választ előre is köszönöm. |
hello, nem tudom hol találhatnám meg a választ,azért leírom és remélem nagyon hamar kapok választ
![]() régen tudtam,de most elfelejtettem ![]() szóval ugyebár például hozzáadok a honlapomhoz 4 oldalt legyen Főoldal oldal1, oldal2 oldal3. hogy tudom megcsinálni azt hogy más legyen a sorrend oldalt? pl Főoldal oldal2 oldal3 oldal1.sehogy se találom és jó lenne,köszi előre is ![]() |
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de nem találtam mást. A főmenü az oldalam jobb oldalán van, függőlegesen. Azt szeretném megcsinálni, hogy a weboldal felső részén legyen, vízszintesen. Ezt, hogy lehet megcsinálni? Előre is köszi! |
Akkor ki fog nekem válaszolni? Tegnap feltettem egy kérdést a mai napig nem érkezett semmi reakció rá és meg csinálnám a honlapot!
Egyébként most eljutottam odáig, hogy töröltem a menüpontokat és egy másik sablont illesztettem be! először meg is jelent, de azon sem volt menüsor. Másodjára mikor megcsináltam a menüpontokat, elmentettem beléptem megint megtekinteni az oldalt ezt irta ki "A "Oldalszerkesztő" modul nincs aktiválva. Az aktiváláshoz lépjen be a saját menübe, és a "Oldalszerkesztő" menüpontban nyomja meg a "Modul aktiválása" gombot." Beléptem a saját oldalamra és hát mit látok! Semmit. Nekem nincs ilyen menüpontom, hogy oldalszerkesztés! Hogyan tovább. Akkor már nem kérdezek tovább várok itt a válaszra, amit nagyon megköszönnék! Hozzáadva (06.02.2012, 19:43) Hozzáadva (06.02.2012, 19:45) |
| |||