uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Felhasználók FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE (Regisztráció, belépés, beállítások) |
FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE | ||
Felhasználókkal kapcsolatos kérdések témája. Az alábbi kérdésekre lehet választ kapni ebben a témában (Amire már megvan a válasz, az a kérdés linkre változik):
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
| ||
Köszi Locky!
Be van kattintva az admin e-mail értesítése, és a gmail-om is rendesen működik, mert más értesítések(pl. értesítés képfeltöltésről) bejön az ucoz-ról. Így aztán nem értem hogy mi van. Lehet hogy ez is csak prémiumosoknak megy? | ||
Igen!
Az értesítés csak a "helyi" felhasználók regisztrációjakor megy, ami (már) prémium szolgáltatás. A regisztrációs adatok megadása is csak prémium szolgáltatáshoz használható. Te (és minden "ingyenes" honlaptulajdonos) nem férsz hozzá a felhasználók egyéb adataihoz, mivel azok a uNet rendszerben vannak tárolva és "semmi köze" sincs a Te honlapodhoz. A regisztrációs feltételeket is felesleges szerkesztened, mert az is ehhez kapcsolódik. Az egyetlen amit tenni tudsz, hogy létrehozod Te az accountot. Készítesz egy regisztrációs oldalt, beillesztesz abba egy regisztrációs űrlapot ahol a Te email címedre mennek a regisztrációs adatok. Ekkor azokkal az adatokkal létrehozol egy felhasználót. Ezt a felhasználót bármikor törölheted, szerkesztheted. Ennyit tudok javasolni! Locky Te mit szól ehhez az ötlethez? | ||
A leveleknek menniük kell. A spam filtert is rendszeresen korszerűsítik a postafiókszolgáltatók, ezért a gmailben a szűrőt feltétlenül be kell állítani, több szóra is, mint azt raziel70, javasolta itt: http://forum.ucoz.hu/forum/25-36-1#109
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
| ||
raziel, ez végülis jó ötletnek tünik, de nemhiszem hogy a felhasználók képesek lennének rosszabik esetben 1 napot várni hogy bejelentkezhessenek. Jó nálam ez kb 2 óra de már ez is sok ha valaki türelmetlen
Evvel meg a másik dolog még az hogyha tömegesen regisztrálnak "kitöltik az ürlapot" akkor nem fog unatkozni az ember Mondjuk én nálam egyedül csak a teszthez illetve a linkhozzáadáshoz meg a fórumhoz kell a regisztrácíó szóval nem szükséges. Viszont napról napra több a látogató a statisztika szerint | ||
Quote (raziel70) Az egyetlen amit tenni tudsz, hogy létrehozod Te az accountot. Készítesz egy regisztrációs oldalt, beillesztesz abba egy regisztrációs űrlapot ahol a Te email címedre mennek a regisztrációs adatok. Ekkor azokkal az adatokkal létrehozol egy felhasználót. Ezt a felhasználót bármikor törölheted, szerkesztheted. Ennyit tudok javasolni! No, igen. Ehhez egy kicsit utána kell itt olvasgatnom. Gondolom hogy létrehozhatok egyszerűen egy űrlapot itt a rendszerben, aminek az adatai majd egy adatbázisba kerülnek. Ebből tudok majd rendes felhasználót kreálni, amit már a standard jogosultságkezelő rendszer is kezelni tud, vagy akkor erről is magamnak kell gondoskodnom? | ||
Ha ezt a megoldást választod amit raziel ír akkor neked kell mindent kézzel csinálni. Vagyis csinálni egy űrlapot majd az elmegy e-mail-ben és akkor azt kell kézzel beírnod felhasználóként.
Ha fizetős szolgáltatást választasz (prémium) akkor szinte ugyanez életbe lép csak a rendszer automatán hozzáadja a felhasználot az adatbázishoz. | ||
Ok, nem akarom kézzel csinálni, mert kevés a tudásom hozzá, és jelenleg időm sincs hogy a szükséges tudást megszerezzem. Fizetni egyelőre nem szeretnék. Mivel kevés felhasználóról lesz szó(egy jól behatárolt, ismert kör), ezért egy kerülőutat választok.
Hozzáadva (02.07.2010, 10:40) | ||
Quote (supercharley) Még valami: van arra lehetőség, hogy egy felhasználó esetleg több csoportba is tartozzon? Gondolom nincs, de azért rákérdezek! supercharley, az arroganciát nem toleráljuk a fórumon! A válasz a kérdésedre, nincs rá lehetőség! A lehetőség amit leírtam, nem bonyolult! Csak ahhoz kicsit többet kell tudni a rendszerről! Nem sokkal, csupán annyival, hogy hogyan tudsz egy felhasználót hozzáadni. | ||
Helosztok ezt, hogyan lehet berakni a statisztikához??
regisztrált: 0 Igazság szerint Raziel70 THD oldalán találtam ezt kiirva remélem hamar segítetek A profi weboldalad létrehozása itt kezdődik!
| ||
Szia!
Admin felületen találsz egy olyat, hogy Informerek. Lépj be ebbe... Itt hozz létre egy új informert a jobb felső sarokban található gombbal, majd válaszd ki legördülő menüben "A honlap látogatói az adott napon" lehetőséget. A kapott kódot ($MYINF_1 $) illeszd be egy konténerbe. Kész. Hozzá kell tennem, hogy amit az Én oldalamon láttál, az egyedi és ilyet talán sehol máshol nem találsz még egyet! | ||
Quote (raziel70) Hozzá kell tennem, hogy amit az Én oldalamon láttál, az egyedi és ilyet talán sehol máshol nem találsz még egyet! Hogyhogy? Az én oldalamon is van ilyen! (mind a kettőn). A képeket is egyszerű berakni, csak tudni kell hogy hová Vagy mit értettél egyedin? | ||
Raziel egyedi oldalként az oldalsó "informácíós panelt" értette. Mármint hogy regisztráltak, tagok stb. Amit persze nem is olyan nehéz megcsináni.
Amúgy daveed neked széthuzza a "ki online" panelt vagyis az oldalt ha 3 an vannak online?xd |
| |||