uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Felhasználók FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE (Regisztráció, belépés, beállítások) |
FELHASZNÁLÓK BEÁLLíTÁSAINAK SZERKESZTÉSE | ||
Felhasználókkal kapcsolatos kérdések témája. Az alábbi kérdésekre lehet választ kapni ebben a témában (Amire már megvan a válasz, az a kérdés linkre változik):
Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
| ||
Nálam így néz ki a dolog:
És minden frankón működik is. Elvileg ha a css el lett mentve és a sablonokban a "my.css" szerepel, akkor működnie kell. Előfordulhat, hogy böngésző cachet kell ürítened! Hogy ezt hogyan tudod megtenni, ide kattintva megtudhatod. Csatolmányok:
9778785.jpg
(81.7 Kb)
| ||
Sziasztok! A vezetéknevet, keresztnevet, illetve születésnapot nem lehet valahogy eltűntetni a regisztrációs űrlapról? Mert ez a 3 sehogy sem megy.
Gondolom az ilyen kötelező mezőket nem lehet eltűntetni igaz? | ||
Igazából azért, mert szerintem letöltögetős oldalakon nem szeretik megadni az emberek a teljes nevüket, meg születési dátumukat.
Bizonyíték: Még egy letöltős oldalon se kértek tőlem többet a felhasználónévnél, a jelszónál, és az e-mail címnél. (pl. EVOlution) | ||
Szia 1world,
Erre én csak annyit mondanék hogy szerinted engem locky nak hívnak valóéletben is? | ||
Quote (DaveedBrown) (amúgy igen, valószínű hogy ezeket nem lehet eltüntetni, mert az uNetbe ez fontos) Igen ez így van! Ezeket és a többi mezőt sem tudjuk szerkeszteni! Örüljetek, hogy INGYEN kaptatok ilyen profi CMS rendszert! | ||
Hello!
A következő mezőket szeretném átállítani a fórumban, de nem engedi: http://megaweb.ucoz.com/010.jpg Ezekből inkább csak a válaszok írása zárt fórumokon mező kéne. Ez azért van, mert előtte valami mást kéne beállítanom hogy ezek is működjenek, vagy prémium kell hozzá? raziel70, Én örülök ennek a rendszernek, ez az ország legjobb szolgáltatója, csak szeretném maximlisan ki ismerni a lehetőségeket, mert van belőle jó sok. | ||
Nekem engedi, kivéve a "Felhasználók", a "Vendég" és a "Letiltottak" csoportnál. Ez valószínűleg azért van, hogy ne tudjon akárki írogatni, mert azért zárt fórum a zárt fórum...
Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Péntek, 2010.06.25, 12:05
| ||
Értem. Azért kéne, mert a zárt fórumban vannak a letöltések, és a felhasználók jelezték hogy szeretnék kommentálni.
Szóval akkor valahogy fordítva kéne megcsinálnom, hogy a letöltések fórum ne zárt legyen, így hozzá tudnak szólni, csak így meg valahogy meg kéne akadályoznom, hogy ne tudjanak új témát létrehozni. Ezzel meg az a baj, hogy van ezek mellett külön csevegő fórum is, szóval hogyha kikapcsolom hogy ne tudjanak témát létrehozni a fórumban, akkor a csevegő fórumnál se tudnak semmit csinálni. Meg lehet ezt valahogy csinálni normálisan? Max. kiírom, hogy tilos a letöltések fórumban új témát létrehozni. Ennél jobbat nem tudok. | ||
Megvan! (hát persze)
Saját menü » Fórum » Fórumok vezérlése A "Letöltések" Részegységen belül a fórumok mellett (pl: Filmek, Programok, E-Book, Sorozatok, Zenék,albumok, stb.) ha a ikonra kattintasz, és ott van hogy "Új témákat hozhatnak létre". Voilá. Ezt mind a hét fórumnál beállítod ami a "letöltések" részegységben van! Kb 5-7 perc az egész (vagy annyi se) Csatolmányok:
5750010.png
(42.3 Kb)
Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Péntek, 2010.06.25, 14:13
| ||
Ezer köszönet! Már épp kiraktam a fenyítéseket, hogy senki ne merjen új témát létrehozni. De így már tudom korlátozni. Mégegyszer köszi!
| ||
raziel70,
Quote (raziel70) Meg ha beírod a keresőbe, hogy "email" nagyon sok oldalt ki fog dobni! használom én a keresöt használom DE ahogy látom rossz kereső szavat írtam be mert én "regisztráció" szó alatt kerestem nem E-mail szo alatt de azért köszi a segitséget | ||
Alig kezdetm el a munkát a rendszerben, máris elakadtam. A problémám az, hogy nekem a regisztráció során több adatra lenne szükségem, ráadásul személyes adatokra. Például a regisztráló gyermekének nevére, telefonszámra, pontos lakcímre. És ezeket az adatokat CSAK A LAPOMRA BEREGISZTRÁLT többi felhasználó számára kellene láthatóvá tenni. Visszaolvasgattam, és úgy látom hogy ezt csak akkor tudom megoldani, ha prémium felhasználó leszek! De vajon akkor ténylegesen a számomra megfelelő módon tudom ezeket megoldani? Nincs lehetőség prémium felhasználói próba időszakra? Mondjuk pl. 30 napra? Aztán ha mindent frankón meg tudok csinálni, használható a rendszer, akkor fizetnék?
Hozzáadva (01.07.2010, 12:23) Hozzáadva (01.07.2010, 12:54) | ||
Az hogy te adminként nem kaptál értesítést az ezért van.
Vagy pedig ezért. Bár mondjuk sztem ez is Helyi felhasználókra vonatkozik ugyanis én megcsináltam ezeket a lépéseket,szűrőt g-mailom van minden levelet megkapok és én sem kaptam a regisztrácíóról e-mailt. Az második elgondolásod helyes szóval ha csak annak adsz jogot akkor az fogja látni. Prémiumszolgáltatásként van mód helyi felhasználók engedélyezésére, de az müködik ténylegesen. Csatolmányok:
0717497.png
(3.2 Kb)
|
| |||