A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz közösség » Csevegő-zóna » uCoz vitatémák » NEM KAPTAM MEGERŐSíTŐ E-MAILT (A levél részemre elküldve, mégsem találom)
NEM KAPTAM MEGERŐSíTŐ E-MAILT
God
Üzenetek: 1
Hírnév: 0

Üzenet # 1 | 18:37
udv,szeretnem tudni hogy en rontottam el valamit vagy ez valami szerver hiba hogy nem kapok en es senki mas sem emailt amivel megerositti az email cimet a weboldalon
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 2 | 20:49
God,
Quote (God)
nem kapok én és senki más sem emailt

Ha van a levelezőrendszerben spam szűrés, akkor nézd meg azokat a mappákat is ("bulk mail", "spam" vagy "junk mail" mappa). Egyes levelezőrendszerek esetében (tipikusan freemail.hu, citromail.hu, hotmail.com) sajnos csak nagyon lassan érkezik meg a levél. Előfordulhat, hogy 15 perc telik el a levél megérkezésig. Ha megtaláltad a spam vagy bulk vagy junk mappában, jelöld meg, pl a gmail rendszerben "Nem spam" jelöléssel. Ha nincs a spam mappában, fordulj a szolgáltatóhoz, ahol az e-mail fiókot bérled.
Amennyiben citromail.hu postafiókkal regisztráltál és nem kaptál megerősítő e-mailt, és az nincs a spam mappában sem, javaslom, hogy fordulj panasszal a citromail.hu szolgáltató ügyfélszolgálatához a következő mindkét e-mail címen: ham-mdna@messagepartners.com és a citromail@sanomabp.hu .

Itt semmit nem lehet elrontani, valószínűleg mindent jól csináltál smile

Mindenképpen azt javaslom, hogy hozz létre egy gmail postafiókot, ott kiküszöbölhető az alábbi módon a spam-levél probléma.
Ha meg szeretnéd változtatni a már regisztrált e-mail címedet, akkor azt meg kell változtatni a uNet rendszerben, és a honlapod Saját menü -> Általános beállításaiban is.
Ahhoz, hogy a továbbiakban se kerüljenek a Spam mappába a levelek, hozz létre egy szűrőt.
Szűrő létrehozása a gmail postafiókban: Beállítások -> Szűrők -> Új szűrő létrehozása
1. lépés

2. lépés

3. lépés

Itt található a spam mappa:


Ha, a saját postafiókotokban (nem gmail postafiókban) nincs arra lehetőségetek, hogy szűrőt készíts, azt javaslom, hogy forduljatok a postafiók szolgáltatókhoz azzal a kéréssel, hogy segítsenek egy olyan szűrő létrehozásában, amiben a kulcsszó pl. "ucoz", és a szűrő feltétele az legyen, hogy ezzel a kulcsszóval érkező levelek ne kerüljenek a spam mappába.
Javasoljuk, hogy a uCoz regisztrációjához ne használjanak sem freemail.hu sem citromail.hu e-mail címet, mivel a uCoz üzeneteket leggyakrabban át sem engedik a belső szűrőjükön, így még spam mappába sem kerülhet az üzenet.

Ajánlatos még alkalmazni ezt:
Felhasználók >> Modul beállítása, majd keress egy olyat, hogy "Megtiltani a felhasználók aktivitását megerősítetlen e-mail címmel".
Csatolmányok: 3391717.png (154.3 Kb) · 9570383.png (108.1 Kb) · 2586183.png (108.8 Kb) · 2837899.jpg (67.4 Kb)

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
krisztabea
Üzenetek: 2
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 18:21
Egy ismerősöm már hosszú ideje küszködik. A Spam mappájában sincs aez az email. Mi lehet még? Mit tegyen?

Az én weboldalamra regelt, és én látom őt a rendszerben, olyasmit ír ki, hogy az oldala fejlesztés alatt van. Ő mégsem tud belépni.

Amúgy örülök ennek a Fórumnak. És Attila: köszi az értékes válaszokat!

Az üzenetet szerkesztette krisztabea - Szombat, 2009.11.21, 18:24
Attila
Üzenetek: 414
Hírnév: 34

Üzenet # 4 | 21:39
Quote (krisztabea)
A Spam mappájában sincs az az email. Mi lehet még? Mit tegyen?

Belépés a uNet oldalán http://www.unet.com/?l=en
ha nem sikerül és biztos abban, hogy helyes az e-mail cím, amit megadott a regisztráció során, akkor használja a Jelszóemlékeztetőt (Remind password)
Mindenki tévedhet, aki dolgozik. Tegyük fel, hogy véletlenül a regisztráció során elgépelte az e-mail címet. Ebben az esetben nincs más megoldás, mint az, hogy létre kell hozni egy másik regisztrációt.

Ingatlant vennéll? Eladsz? Hívj, segítek! Gál Attila Otthon Centrum Tel: +36 70 454 0707 http://ingatlan.ucoz.hu http://centr.oc.hu
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 5 | 15:30
Kiegészíteném Attila előző, képekkel illusztrált hosszászólását.

Aki szűrőt hoz létre, annak javasolt úgy is megpróbálni, hogy több szót ír be.
Hogy minden megadott szót lássa a kereső motor, a szavak közé be kell illeszteni az OR (vagy) angol szót. Így a rendszer már az összes megadott szóra reagálni fog.
Példa: ucoz OR unet
A szavak között kell hagyni egy üres részt.
Miután beírtad a szavakat, tehetsz egy próbakeresést. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy tényleg szűri-e azokat a leveleket.

uCoz közösség » Csevegő-zóna » uCoz vitatémák » NEM KAPTAM MEGERŐSíTŐ E-MAILT (A levél részemre elküldve, mégsem találom)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: